eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.399.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
eBay - pitanja i odgovori

http://myworld.ebay.com/christmas_everyday!?_trksid=p2047675.l2559

Ovaj lik ima brutalne cijene za brutalne stvari... 100% feedback... dobre stvari za low price znaju biti na aukciji.

Moj PC  
0 10 hvala 0
13 godina

Objasnjenje za TD ? 

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
moderator
Re: eBay - pitanja i odgovori
SimeKZ kaže...

Objasnjenje za TD ? 

Prvo - bilo bi pametnije da si ručno dodao link, pogotovo kad si vidio da ti nije cijeli URL pretvorio u link pa si zapravo linkao na nekog drugog prodavača (koji trenutno ne prodaje nikakve proizvode niti je išta prodao u zadnjih godinu dana zbog čega mu je feedback 0).

Drugo - od milijuna prodavača na eBayu koja je poanta izdvajanja jednog, pogotovo ako nisi izdvojio primjere tih "brutalnih cijena za brutalne stvari"?

Treće - zašto misliš da ikog od nas zanimaju rabljene dječje lutke iz SAD-a, koje se ne dostavljaju u Hrvatsku, nego samo u Kanadu i SAD?

Čovječe, koji ti je vrag? Dobivam poriv da te nagradim kartončićem za spammanje/reklamiranje zbog ovog. Zar ova tema služi tome što si ti sad učinio?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 11:54 (mbaksa).
17 godina
moderator
Marko :D kaže...

I meni isto piše

"0 results found in all categories

Your search returned 0 items.

This Store currently has 0 listings. You can come back later or check other Stores."

Alternativu imate - Items for sale umjesto Visit my store. Očito neka greška u samom eBayu - možda su krenuli u kakve nadogradnje.

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Alternativu imate - Items for sale umjesto Visit my store. Očito neka greška u samom eBayu - možda su krenuli u kakve nadogradnje.

Ne bih ni vidio da ispod pise "Visit my store" da ti sad ne napisa, ja uvijek kliktao "Items for sale" ali sam jednom naisao na dva prodavaca u kojih se ne moze tako pretrazivati po profilu niti pregledavati artikle, vec im je bio skroz drugaciji interface liste artikala, kao da sam usao na neku drugu stranicu, a ne na ebay, lijevo bilo da izaberem kategoriju i onda ti izbaci artikle iz te kategorije, i odmah sam odustao od tih sellera

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Izgleda da dolazi nova stranica.

Meni je postavljen vodoravno... Meni je postavljen vodoravno...
Redizajnirana stranica za feedback... Redizajnirana stranica za feedback...
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 13:22 (Marko :D).
17 godina
moderator
Marko :D kaže...
mbaksa kaže...

Izgleda da dolazi nova stranica.

To bi bilo lijepo. eBay prilično kasni za svijetom u pogledu izgleda i funkcionalnosti web-stranica. Ove pak individualne trgovine (visit my store) su najveći prekršitelji (zbog čega nikad ni ne kupujem kroz njih, iako imaju potencijal biti puno funkcionalnije za kupca) i krajnje je vrijeme da nešto učine s tim - ili da srede ili da jednostavno izbace, jer mi baš i nije jasno čemu služe.

12 godina
neaktivan
Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
moderator
15 godina
neaktivan

Prekosutra idem na put pa me zanima postoji li kakva mogucnost da mi posiljka dođe sutra na vrata?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FuzZz kaže...

Prekosutra idem na put pa me zanima postoji li kakva mogucnost da mi posiljka dođe sutra na vrata?

Ako si iz okolice S.B. trebala bi.

15 godina
FuzZz kaže...

Neće ti doći na vrata, ako te ne bude doma doći će ti u obližnju poštu pa ćeš morati predignuti, ali nisam siguran što se tiče vremenskog roka dolaska, možda hoće možda neće.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan

Stiglo je :)

Poštar nikad kasnije nije doso nego danas :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je razlika u plaćanju, pod payment details piše paypal preffered/accepted i kad seller kaže paypal preffered, onda me traži broj i id kartice, a kad piše paypal accepted, onda mi odma nudi plačanje paypal-om, ja ne želim ostavljat broj kartice na ebay-u, jer sam ostavio na paypalu i želim plaćat paypalom, jel se to može kako promjenit ?

Paypal preffered Paypal preffered
zatim me traži karticu zatim me traži karticu
a paypal accepted a paypal accepted
normalno plačanje paypalom normalno plačanje paypalom
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 14:57 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zasto je preko 90% posto stvari na eBayu iz Kine a gotovo nijedna iz Italije,Njemacke itd i na koji je nacin shiping iz Kine ili Tajvana uglavnom besplatan a iz Velike Britanije oko 40 kn ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 21:20 (kaw_liga).
15 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Zasto je preko 90% posto stvari na eBayu iz Kine a gotovo nijedna iz Italije,Njemacke itd i na koji je nacin shiping iz Kine ili Tajvana uglavnom besplatan a iz Velike Britanije oko 40 kn ?

Zato sto je najisplativije kupovati iz Kine, iz drugih drzava postarine su dosta vece nego iz Kine, iz Kine mozes naruciti nesto za 1$, a mislim da ni obicno pismo ne mozes poslati u Kinu za 1$ a kamo li da u taj 1$ uracunas i item i postarinu

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
14 godina
neaktivan

Ovako zanima me za ovaj item.Naci zasto na sliki pise 50 tableta, a tamo odaberem 100?Nebi terbalo bit nikakvih problema prilikom uvoza?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

narucija san sat ima 21dan i dosa je u zagreb prosli tjedan u ponediljak i tamo je zapea,pa nije valjda da je hrvatska posta toliko spora?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
PeTaR_HR kaže...

narucija san sat ima 21dan i dosa je u zagreb prosli tjedan u ponediljak i tamo je zapea,pa nije valjda da je hrvatska posta toliko spora?

Kako bih volio znati što si napisao, bez prevoditelja.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
PeTaR_HR kaže...

blago tebi

17 godina
moderator
PeTaR_HR kaže...
Diablo86 kaže...
PeTaR_HR kaže...

blago tebi

Dok tu pišeš po domačem, onda moreš očekivati i takve komentore. Mislim, na kaj bi forum ličil da saki piše onak kak se vu njegovome selu ili grodu prepoveda? {#}

Niti si ti trebao pisati "po domaće", niti te kolega trebao prozivati zbog toga. Prije nego nastane fajt i ovo se razvije u dodatnu jezikoslovnu diskusiju, molio bih malo više ozbira i s jedne i s druge strane. Držite se teme i pokušajte ne otežavati komunikaciju, jer forum služi upravo tome - komunikaciji.

17 godina
moderator
pas101 kaže...

Ovako zanima me za ovaj item.Naci zasto na sliki pise 50 tableta, a tamo odaberem 100?Nebi terbalo bit nikakvih problema prilikom uvoza?

Nije imao sliku za bočicu sa 100 tableta? Tj. očito postoje pakiranja s različitom količinom kapsula - zar bi zbog toga morao za svaku količinu imati posebnu sliku? Odabrao si si 100 kapsula, ako ne dobiš 100 kapsula onda ili tražiš povrat novca ili ga prijaviš.

13 godina
neaktivan

na mail tracking mi pise Retention reason : Invoice missing,kolko cu dugo tribat cekat da mi posalju?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 3:08 (PeTaR_HR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
pas101 kaže...

Nije imao sliku za bočicu sa 100 tableta? Tj. očito postoje pakiranja s različitom količinom kapsula - zar bi zbog toga morao za svaku količinu imati posebnu sliku? Odabrao si si 100 kapsula, ako ne dobiš 100 kapsula onda ili tražiš povrat novca ili ga prijaviš.

Dobiti ce sta je odabrao, nisam jednom tako jednom kupio nesto sto je imalo drugaciju sliku, a bas kao sto kazes mbaksa, nije imao slike bocice sa 100 kapsula, a mrsko mu bilo slikati i uploadovati, kada je ionako skoro identicna bocica, samo malo veca(sto se na slici moze tesko primjetiti) i pise broj 100.

pas101, slobodno naruci, dobiti ces sa 100 kapsula, dobijes ono sto pise, a ne ono sta je na slici :)

13 godina
neaktivan

Slao sam kao prodavač registrirano za Španjolsku, nema feedbacka neko očekivano vrijeme i idem pogledati na stranice pošte kad ono

Unsuccessful item delivery attempt

Reason : Addressee cannot be located
Measure : Scheduled for further delivery attempt today

Na potvrdi o primitku preporučene pošiljke sve dobro piše pod primatelj.

Što sada raditi?

14 godina
neaktivan

radi vama ebay?Meni nece na pocetnu stranu.pise ta web-stranica nije dostupna!

Sad sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:14 (pas101).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pas101 kaže...

Probaj uraditi refresh kada ti ne otvori, ni u mene sada nije otvorilo, ja refresh i otvori, ali da se logujem nece i opet kasnije nakon nekoliko refresha otvori, a i sifra mi se promijenila, cini mi se da neko pokusava da hakuje ebay

EDIT: S*anje, nece ni da mi resetuje sifre, kaze da ne postoji acc sa mojim mailom, nekako mi se izbrisao ebay acc, ajjjjjjjj, sad sam jos sigurniji da neko hakuje ebay

Edit 2: Nasao sam nesto

http://www2.ebay.com/aw/announce.shtml

"The eBay and PayPal systems will be undergoing general maintenance from approximately 23:00 PT (11pm) on Thursday, August 22nd to 01:00 PT (1am) on Friday, August 23rd. During this maintenance period, certain site features may be intermittently unavailable or slow."

Nadam se da je do odrzavanja, da niko ne hakuje, i da mi se nije izbrisao acc

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:13 (Haker_x).
14 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
pas101 kaže...

Probaj uraditi refresh kada ti ne otvori, ni u mene sada nije otvorilo, ja refresh i otvori, ali da se logujem nece i opet kasnije nakon nekoliko refresha otvori, a i sifra mi se promijenila, cini mi se da neko pokusava da hakuje ebay

EDIT: S*anje, nece ni da mi resetuje sifre, kaze da ne postoji acc sa mojim mailom, nekako mi se izbrisao ebay acc, ajjjjjjjj, sad sam jos sigurniji da neko hakuje ebay

Edit 2: Nasao sam nesto

http://www2.ebay.com/aw/announce.shtml

"The eBay and PayPal systems will be undergoing general maintenance from approximately 23:00 PT (11pm) on Thursday, August 22nd to 01:00 PT (1am) on Friday, August 23rd. During this maintenance period, certain site features may be intermittently unavailable or slow."

Nadam se da je do odrzavanja, da niko ne hakuje, i da mi se nije izbrisao acc

sad mi je sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:19 (pas101).
15 godina
neaktivan
pas101 kaže...

sad mi je sve ok.

Takodjer, znaci da je bilo do odrzavanja :)

16 godina
neaktivan

Meni radi, ali nema šanse nešto napraviti na ebayu, kupio sam neku stvari, i ne mogu je niti platiti. A ne mogu se niti javiti selleru da ne mogu platiti :D

Zanimljivo, valjda će malo sve nadoći, a i skužio sam da velika većina trgovca ima 0 itema za prodaju.

Nešto se dobro desilo s ebayom 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice