eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.395.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
Jurassic Park kaže...
mar123 kaže...

pa jesi li mu poslo to? ako nisi sta te uopce boli briga.

Nisam poslao jer uvijek treba čekati prvo da plati a onda slati.

Imaš resolution center, pa tamo malo prošeći i pogledaj što nude za rješavanje.

16 godina
eBay - pitanja i odgovori

pa reko si da si mu poslao mail i on ne odgovara, pa ko ga hebe onda, ti to prodaj fino nekom drugom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Dali mi moze tko reci kako skuziti laznjak torbice? Htio bih si kupiti Louis Vuitton torbicu za 250 kn. Mislim da je laznjak jer takve torbice dodu dosta ali me zanima ovako iz drustva da nebi netko provalio da je fake pa me zanima opcenito kako skuziti? Neka greska u logou ili nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Safetic.Milutin kaže...

Dali mi moze tko reci kako skuziti laznjak torbice? Htio bih si kupiti Louis Vuitton torbicu za 250 kn. Mislim da je laznjak jer takve torbice dodu dosta ali me zanima ovako iz drustva da nebi netko provalio da je fake pa me zanima opcenito kako skuziti? Neka greska u logou ili nesto?

Više se brini za to da ne provale na carini. {#}

13 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Safetic.Milutin kaže...

Više se brini za to da ne provale na carini. {#}

Kupio bih na njuskalu ali tu pitam jer ebay je dio stranice sa robom pa mozda vi vise znate, a i da ne otvaram temu radi jednog pitanja.

17 godina
moderator
Safetic.Milutin kaže...

Kupio bih na njuskalu ali tu pitam jer ebay je dio stranice sa robom pa mozda vi vise znate, a i da ne otvaram temu radi jednog pitanja.

Onda off-topičariš. Maloprije je bila rasprava o švercanju, sad o tome da li kupiti lažnu Vitonovu taškicu u nadi da nitko neće skužiti da je lažna. Ajmo malo više ozbiljnosti i malo manje djetinjarija na temi. {#}

Osim toga, ovo je pretežito muški forum - kog vraga mi znamo o taškicama?

17 godina

Iskusniji možda znaju.

Naime kupio sam proizvod od tri dolara i pol. Malo skuplji 4$ (+50 centi) isti proizvod prodan je oko 400x dok je moj kupljeni oko 60x. Oba prodavača od identičnog proizvoda imaju približno jednake 99%.

Treba li vjerovati broju kupljenih proizvoda, ocjenama prodavača itd.

Tako npr. baterije koje sam htio kupiti koje su užasno jeftine i ljudi kažu da nevaljaju su jako puno puta prodane (oko 2000x), no prodavatelj ima visoku ocjenu.

Zašto onda prodavatelj nema loše ocjene, ne bi li mu trebali napisati "worst batteries ever, never full..." i davati negativne.

Uglavnom,  kakva je preporuka u sličnim situacijama?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 22:00 (Ag008).
17 godina
moderator
Ag008 kaže...
Zašto onda prodavatelj nema loše ocjene, ne bi li mu trebali napisati "worst batteries ever, never full..." i davati negativne.

Ocjene se tiču, ili bi se trebale ticati, kvalitete prodavatelja, a ne kvalitete proizvoda. Ako si kupio najjeftinije smeće od baterija, što ti je prodavač tu kriv, ako ti ih je prodao za jako nisku cijenu i obavio sve ostalo kako je i red? Dobio si ono što si platio. Ako hoćeš kvalitetne baterije, onda platiš više i kupiš Sanyo Eneloop ili Camelion AlwaysReady, a ne "Rechargeable Battery". {#}

16 godina
Safetic.Milutin kaže...

skuzit ju moze samo strucnjak za to ali ti ako nisi prije nosio skupe stvari svako normalan ce znat da je fake, fake robu ti nose poznati za koje se zna da imaju pa ljudi ne sumnjaju. Inace lv torbice ti kostaju od 5 do 10 tisuca kuna pa bi meni bilo malo glupo to nosit ako nemam para za to.

13 godina
odjavljen

Planiram uzeti nožice za miš pa sam htio pitati dali je neko imao iskustva s ovima, dali su stvarno teflonske toliko bolje od običnih i koliko prosječno putuje paket iz australije?

Obične

Teflonske

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Planiram uzeti nožice za miš pa sam htio pitati dali je neko imao iskustva s ovima, dali su stvarno teflonske toliko bolje od običnih i koliko prosječno putuje paket iz australije?

Obične

Teflonske

neznam koliko je bollje,ali za slanje ti mogu reć da ti sve ovisi kad ti tamo krene naci ako se pogodi dan kad kreće i nebude bilo nis na carini doc ce ti brzo.a ako ti se ne pogodi trebat ce ti mozda i 30 dana!

13 godina
neaktivan

Dostave iz Australije sam znao čekati po 6 tjedana.

Naoružaj se strpljenjem.

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzimaš si kao prijevoz do Francuske +70=$300+25% na to.

+Možda ti nabiju kakvu ležarinu i još prijevoz do Hrvatske i to je onda oko $380. Nemoj očekivati ništa ispid 2300kn.

I trebati ćeš kupiti punjač za europsko tržište.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 10:49 (Ag008).
14 godina
neaktivan

Pozdrav, naručio bih ovu pržilicu pošto ju je teže nabavit kod nas.. http://www.ebay.com/itm/Liteon-IHAS-524B-oem-crossflashed-Ixtreme-LT-MAX-free-shipping-worldwide-/230832401399?pt=Video_Games_Accessories&hash=item35beaeebf7#ht_500wt_1167

Košta 41$ štp je više od 160 kuna.. pitap sam sellera dali bi mogao napisat na paket da je vrijednost oko 20$ i seller je odgovorio da može i da nema problema, zanima me sad kako bi to prošlo na carini? Na paketu bi pisalo 20$, no dali bi svejedno ocarinili tu pržilicu?

Hvala

http://sharecashzarada.blogspot.com/ <--- upute, tutoriali, alati i dokazi o Sharecash zaradi :)

0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno ne bi bilo problema.

Ali nije li ti bolje uzeti npr. ovaj

http://www.ebay.com/itm/Lite-On-iHAS324-Internal-24X-Burner-DVD-RW-Writer-SATA-Version-Double-layer-/170892070140?pt=US_CD_DVD_Blu_Ray_Drives&hash=item27c9f60cfc

Ili ovako neki prodavaniji s manjom brzinom ali kompaktniji 

http://www.ebay.com/itm/External-8x-DVD-Movie-Reader-24x-CD-Burner-for-Netbook-Laptop-Desktop-/230786146288?pt=US_CD_DVD_Blu_Ray_Drives&hash=item35bbed1ff0

Btw jel itko zna kako bi se na englskom nazivale žice/kabeli za multimetar.

Naime puknula mi je crna žica i glupo je kupovati cijeli multimetar radi kabela.

17 godina
Ag008 kaže...
Btw jel itko zna kako bi se na englskom nazivale žice/kabeli za multimetar.

Naime puknula mi je crna žica i glupo je kupovati cijeli multimetar radi kabela.

Traži pod "multimeter probes".

14 godina
neaktivan

90 % sam siguran da ce proc bez problema. Cak i ako otvore, carina na računalni hardware je 0kn, tako da jedino sto mozes 

platit je PDV.

Ali cemu to narucivat preko ebay-a kad se kod nas da nac kvalitetnih przilica po 200-250kn, nakraju ako ti lupe pdv, platit ces tu

przilicu 320-330kn sto je puno previse.

17 godina

Stvarno ne vidim razlog kupovine tog proizvoda na ebay-u

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_17&products_id=11835

14 godina
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
robimarko kaže...

Zanima me mogu li bez problema naručiti i uvesti bluetooth sluške kao ove:

Možeš.

14 godina
neaktivan

Mozes!

I po sto prv puta da ponovim: Bilo koji proizvod do 160kn mozes bez straha od carine, naruciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kule_zg kaže...

Mozes!

I po sto prv puta da ponovim: Bilo koji proizvod do 160kn mozes bez straha od carine, naruciti.

Vjerojatno pita zbog toga što nije siguran da li se može bežična oprema uvoziti ili ne bez dozvole (nekada je trebala dozvola HAKOM-a).

14 godina
denix kaže...
Kule_zg kaže...

Mozes!

Vjerojatno pita zbog toga što nije siguran da li se može bežična oprema uvoziti ili ne bez dozvole (nekada je trebala dozvola HAKOM-a).

Baš zbog toga pitam.Inače znam da se do 160kn ne plača nikakav namet

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

90 % sam siguran da ce proc bez problema. Cak i ako otvore, carina na računalni hardware je 0kn, tako da jedino sto mozes 

platit je PDV.

Ali cemu to narucivat preko ebay-a kad se kod nas da nac kvalitetnih przilica po 200-250kn, nakraju ako ti lupe pdv, platit ces tu

przilicu 320-330kn sto je puno previse.

ovo naručujem iz jednog jedinog razloga a to je da je točno taj model teško nabaviti kod nas u HRV.. točno takav model trebam jer se taj model pržilice može "crossflashat" da može uredno pržiti xbox360 igre.

http://sharecashzarada.blogspot.com/ <--- upute, tutoriali, alati i dokazi o Sharecash zaradi :)
16 godina
neaktivan

Ovako zanima me jedna stvar....ujutro sam si kupio nešto u vrijednosti 1200kn
pa me zanima koliko dugo treba čekat da on dobije te novce...zato što mi je Purchase History na ebayu i dalje prazan,kao da nisam ništa kupio.
Pojavit će se nakon što njemu stignu novci ili kako?
fala na odgovorima!

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

Ovako zanima me jedna stvar....ujutro sam si kupio nešto u vrijednosti 1200kn
pa me zanima koliko dugo treba čekat da on dobije te novce...zato što mi je Purchase History na ebayu i dalje prazan,kao da nisam ništa kupio.
Pojavit će se nakon što njemu stignu novci ili kako?
fala na odgovorima!

Cudno, obicno se istog trenutka nakon uplate preko paypala proizvod pojavi u Purchase History te onaj znak dolara $ mora poplavit.

Da li si dobio na mail racun sa paypala i potvrdu sa ebay-a?

14 godina
Zna li netko jeftin,a pozdan način forwardanja paketa iz Uk-a za hrvatsku.
Treba mi jer je poštarina za rh inače skoro 8 dolara,a sad proizvod košta 3 dolara
robimarko@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima netko prijedlog za neke bezicne slusalice?

1 0 hvala 0
16 godina

Kupio sam item sa ebaya. ( mali novci ) no problem je sto mastercard ne radi do ponedeljka ( problem sa t-com internetom - rekla mi banka ) i sad ja nemogu platit ali sam sve prosao i stoji mi u 'purchase historyu', dali ja mogu otkazat taj item ili moram platit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice