eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.401.499
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Goddish kaže...

sad bas gledam ovaj ioffer i cini se okej ^^
a onaj njemacki ebay, to postoji ili ne?

Nemam pojma, a sto se tice ioffera budi oprezan, čitaj komentare i kupuj samo od top selera.

Ima negdje na forumu rasprava oko ioffera, pa se tako neki zale a neki ne, uglavnom ljudima

je znala doc roba koju nisu narucili i tako...

I jos jedna stvar, sve sto nades na iofferu su dobre replike...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 20:05 (Kule_zg).
14 godina
neaktivan

da, bas sad gledam kad sam search-ao supre(one tenesice) sve do jedne su replike
nekako mi je ebay pouzdaniji..samo je taj shipping problem 
da, citao sam komentare, sveceg ima hahahaha

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
13 godina
Fake_Alert kaže...
Fake_Alert kaže...

Zasto nemogu kupit ovo?

Pise mi ono dole.. Acc na ebayu sam linkao sa paypalom i nista.

Ako kliknem bilo koja od ta 2 linka onda me vodi kao page not found na ebayu.

Ne zeli mi na nista kad kliknem buy now nece uvijek isto pise, moze pomoc?

Vidi jesu li ti poslali potvrdu na email ili jednostavno napravi novi acc ako ti nije tesko.

Noću je hladnije nego vani
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 20:36 (CROcodile11).
17 godina
Goddish kaže...

sad bas gledam ovaj ioffer i cini se okej ^^
a onaj njemacki ebay, to postoji ili ne?

www.ebay.de (njemački)

www.ebay.co.uk (britanski)

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 21:40 (denix).
14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

sory, ali trebam uslugu hitno da mi netko naruči ovaj usb kabal nek mi se tko javi na pm oko dogovora!!

platim uslugu!!

Hvala!!

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

moze neko iz zagreba da mi naruci nesto sa ebay-a

please hitno mi je.placam uslugu

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 15:07 (herc1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozz,frend zeli da naruci preko ebaya LED rasvjetu za akvarij/terarij.Ukupno kosta oko 120$,da li ce on morat ici na carinu po to ili platiti neke troskove jos?jer shipping je free?Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Pozz,frend zeli da naruci preko ebaya LED rasvjetu za akvarij/terarij.Ukupno kosta oko 120$,da li ce on morat ici na carinu po to ili platiti neke troskove jos?jer shipping je free?Hvala.

A ovisi kako procijene na carini, mozda ce platit troskove mozda ne.

Koja je to tocno rasvjeta, dimenzije, kolicina, tezina...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 15:24 (Kule_zg).
14 godina

Package Size: 32.0 * 32.0 * 13.0(cm)
Gross weight/Package: 2.5( kg )
Kolicina je jedna led lampa.

14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Package Size: 32.0 * 32.0 * 13.0(cm)
Gross weight/Package: 2.5( kg )
Kolicina je jedna led lampa.

Mislim da bi moglo proc to, samo nek kaze seleru da salje kao gift, ali nemoj me drzat za rijec.

17 godina
moderator
U pravilu svi ionako šalju kao gift, ne treba im posebno napominjati. Šanse da to prođe bez carinjenja su jako male, ako prodavač ne lažira vrijednost paketa su mizerne, jer je paket solidne veličine i poštene mase.
16 godina
mbaksa kaže...
U pravilu svi ionako šalju kao gift, ne treba im posebno napominjati. Šanse da to prođe bez carinjenja su jako male, ako prodavač ne lažira vrijednost paketa su mizerne, jer je paket solidne veličine i poštene mase.

Moze i  porotherm ciglu poslat pa ne vrijedi toliko {#}

14 godina

Moje pitanje takodjer je,da li bas moram ici na carinu po to.jel on moze proci carinu i da dodje u postu,da tamo platim troskove svega i preuzmem paket.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fake_Alert kaže...
mbaksa kaže...

Moze i  porotherm ciglu poslat pa ne vrijedi toliko {#}

Mislim da je mbaksa htio reći da je veća vjerojatnost da će otvoriti paket ako je većih dimenzija,a ako ga otvore ima više šanse i da ga ocarine.

Reality is wrong. Dreams are for real.
14 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Mislim da je mbaksa htio reći da je veća vjerojatnost da će otvoriti paket ako je većih dimenzija,a ako ga otvore ima više šanse i da ga ocarine.

Dobro, al neznam bas da ce im tamo neka LED lampa izgledati ko da kosta skoro 700kn

14 godina

Pa kosta.Nije bitno jel hoce li naplatiti carinu da ili ne  mom frendu je svijedno.Samo nezeli ici na carinu po nju,zeli ju dobiti u posti ili od postara,nije mu problem platiti jer je izdvojio novce vec za to.Zato pita jel bas mora ici na carinu ili moze nekako to primiti u postanskom uredu.

14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Pa kosta.Nije bitno jel hoce li naplatiti carinu da ili ne  mom frendu je svijedno.Samo nezeli ici na carinu po nju,zeli ju dobiti u posti ili od postara,nije mu problem platiti jer je izdvojio novce vec za to.Zato pita jel bas mora ici na carinu ili moze nekako to primiti u postanskom uredu.

Ako odluce carinit i PDV onda ce dobit obavjest putem poste da se mora javit na carinu te ce morat ic tamo, jer

ce im trebat racun.

17 godina
moderator
Ako se ne varam na obavijesti piše da račun možeš poslati i putem faksa. Ne znam je li to netko i pokušavao...
14 godina

ajmo ljudi trebo bi pomoc da mi neko naruci nosac display-a

molim vas da mi se javite na PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Ako se ne varam na obavijesti piše da račun možeš poslati i putem faksa. Ne znam je li to netko i pokušavao...

Ja carini uvijek posaljem fax preko interneta besplatno i kasnije ih samo nazovem da vidim dali su dobili i dali su carinili.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
moderator
@ H4X0R_Bug

A ak moraš platiti, jel moraš ići tamo ili se i to da obaviti na daljinu (pošalju ti podatke pa možeš uplatit općom uplatnicom/internet-bankarstvom)?
14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
@ H4X0R_Bug

A ak moraš platiti, jel moraš ići tamo ili se i to da obaviti na daljinu (pošalju ti podatke pa možeš uplatit općom uplatnicom/internet-bankarstvom)?

Placa se opcom uplatnicom moze onda sigurno i internet bankarstvom.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
moderator
A oni ti jave podatke koje upišeš u uplatnicu ili online obrazac da ne moraš tamo odlaziti?
16 godina
mbaksa kaže...
A oni ti jave podatke koje upišeš u uplatnicu ili online obrazac da ne moraš tamo odlaziti?

Sve se riješi iz daljine, mislim da sam ja čak poštaru platio otkupninu, bilo je davno pa se baš ne sjećam. Ali nikud ne moraš ići

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina

Sta sad?Jel se mora ici tamo ili moze taj paket ipak se podici u posti ili da postar donese.?Moram znat

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 20:46 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Procedura je slijedeća. Kad ti službenik na carini odluči ocariniti paket dobit ćeš od poštara o  tome obavijest gdje će ti pisat što sve trebaš napravit. Nakon toga carini trebaš poslat pay pal račun za taj artikl (na temelju kojega izračunaju visinu carine ). To im možeš poslati faksom ili mailom i nakon toga ako je sve u redu, oni paket šalju pošti koja ti ga dostavlja. To je to. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 21:44 (navi_84).
14 godina

Super hvala,tako cu mu i reci.

17 godina
moderator
@ navi_84

A kome, kada, kako plaćaš carinu/pdv i troskove carinjenja u tom slučaju? Carinarnica ti pošalje podatke za plaćanje mailom/faksom, plaćaš poštaru ili što?
15 godina
neaktivan

Imam 3 naruđbe oko 30kn svaka,sad me zanima kako i gdje se plaća PDV,za carinu znam da ne treba pošto je iznos mali?

U3PM

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Imam 3 naruđbe oko 30kn svaka,sad me zanima kako i gdje se plaća PDV,za carinu znam da ne treba pošto je iznos mali?

Po 100-ti puta DO 160kn NE PLACAS NITI CARINU NITI PDV!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice