ne možeš jer trebaš onaj 3-4 znamenkasti broj koji ti se nalazi na pozadini kartice, dakle moraš čekati.
[EDIT] nisam dobro rekao, možeš otvoriti račune, no nećeš moći plaćati tom karticom.
ne možeš jer trebaš onaj 3-4 znamenkasti broj koji ti se nalazi na pozadini kartice, dakle moraš čekati.
[EDIT] nisam dobro rekao, možeš otvoriti račune, no nećeš moći plaćati tom karticom.
šta da stavim pod state/provincy/region za Hrvatsku?
šta da stavim pod state/provincy/region za Hrvatsku?
Ja sam stavio županiju.
ništa, samo upiši adresu [ulica, kućni broj] city [mjesto stanovanja], poštanski broj i državu.
[EDIT], ako baš neće prihvatit onda stavi županiju kao što kolega iznad kaže
Ja imam upisano Republika Hrvatska i sve lijepo dolazi. Nikad problema. Ne znam da li je to ispravno, ali tako je netko ovdje rekao da je najbolje napisati, jer, budimo realni, mi nemamo provincija.
Evo kontaktirao sellera i kaze da mi je ITEM zavrsio u cyprusu umjesto meni na adresu. (to je preko USPS tracking codea saznao)
Proslo je 2 tjedna otkad je item shippan zanima me sta da radim sada? Seller je rekao da cekam jos malo
Vec je proslo 2 tjedna, znaci da cekam jos 2 tjedna?
Oh i da ocu li otvorit case pa da se sve rjesi brzo ili ? Ne znam nov sam kod ovoga kad ti nesto ne dodje..
Evo seller je zva USPS i kazu da je u splitu paket i sta da sad radim ? Ne znan zasto mi ga na adresu ne zele donit
Evo seller je zva USPS i kazu da je u splitu paket i sta da sad radim ? Ne znan zasto mi ga na adresu ne zele donit
Neka ti da tracking number, pa sam provjeri.
sta ste vi svi tak razmazeni ja inace cekam po 4tjedna skoro svaki paket i to mi je najnormalnije.A kaj se tebe tice sta sad sta je u splitu?neznas ni jel ti tocno reko jer taj tracking nije bas nesto pouzdan ako i je nzns kad jo doso,meni je znalo kad sam preko trackinga gledat po tjedan dana pisat zagreb i onda tek doc do mene.
evo otvorio sam case i dobio ovu poruku (slika) nakon par dana.
Šta bi ovo značilo escalate. Dal bi to značilo da ću tako dobiti povrat novca?
btw. ja ne vidim nigdje opciju Escalate? Gdje bi se to nalazilo.
Možda se ta opcija pojavi tek nakon 7 dana?
btw. ja ne vidim nigdje opciju Escalate? Gdje bi se to nalazilo.
Možda se ta opcija pojavi tek nakon 7 dana?
Naravno da se u ovom slučaju neću dogovoriti sa sellerom jer je scummer, dobio je 20+ negativnih feedbackova, pobjegao je s ebaya.
Tako da ću morati ovo napraviti.
Samo stvarno moram čekati 7 dana?
evo pogledaj samo njegove feedbackove u proteklih 2 tjedna -.-
http://www.ebay.com/itm/160648111959?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
misliš dana od kupnje ili od otvorenja casea?
Gledo sam ga ja. I kada sam kupovao bio je 99.9% siguran u feedbackovima.
Ali to se promjenilo u toku mjesec dana.
datum kupnje/plačanja je: September, 07 2011.
prije 4 dana sam otvorio case, baš kao i ostali ljudi koji su kupili kod njega.
planiram si naruciti košarkaske tenisice sa ebaya pa me zanima koliko bi me sveukupno kostale ovakve
http://www.ebay.com/itm/Authentic-Nike-Men-Zoom-Hyperfuse-Low-Black-Shoes-/150668500590?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item68c86692f3#ht_3622wt_1139
planiram si naruciti košarkaske tenisice sa ebaya pa me zanima koliko bi me sveukupno kostale ovakve
http://www.ebay.com/itm/Authentic-Nike-Men-Zoom-Hyperfuse-Low-Black-Shoes-/150668500590?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item68c86692f3#ht_3622wt_1139
gledajuci jos 10% carine i 23% PDVa, jeftinije ti ih je uzet kod nas...
i ima nike i bolje kosarkaske tenisice...
narocito air serija
negdje do 600kn bi onda bilo
vjerojatno cu si uzimat njih, inace se bavim profesionalno kosarkom pa nebih bas rekao da ima boljih za te pare, pogotovo ne air serija...ALI nije bitno,da nebudemo off topic
negdje do 600kn bi onda bilo
vjerojatno cu si uzimat njih, inace se bavim profesionalno kosarkom pa nebih bas rekao da ima boljih za te pare, pogotovo ne air serija...ALI nije bitno,da nebudemo off topic
490 + 38 %!
narocito air serija
Meni je tip na carini rekao da je 14% na sportsku opremu.
Cijena tenisica: 47$ -- 263kn
poštarina: 37$ -- 207kn
ukupno: 86$ -- 470kn
..................................
carina: 14%(od ukupno) -- 65kn
pdv: 23%(od ukupno) -- 108kn
onda na kraju ispadne: 643kn
Molim da mi obsjasnite jel to ide tako ili?
Pa kad već kupuješ uzmi Hyperfuse 2011, brutalne su, fkt udobne al ništa mi nemože zamijeniti Zoom Kobe V DK
narocito air serija
Kakva Air serija jbt ostao si kojih 5-6 god u prošlosti... Odi na nešto od Kobea ili Hyperfuse, ako si velik (preko 205) uzmi Hyperdunk.
Ide to tako kako si rekao.... Ali mene nitko nije pitao za carinu ni ništa za šuze
EDIT: sad sam tek vidio, nije moja stvar al me zanima šta će ti low verzija? Hyperfuse i tak nisu nešto visoke (nisu ko Hyperize ili Hyperdunk) a iskreno baš i nisam fan tih low verzija, drugo da se radi o Kobe IV, V ili VI koje su i zamišljene kao low top. Ovako nezz baš, kažem ti to iz osobnog iskustva treniram cijeli život, 12 sezona sam odgulio i niti jednom nisam izvrnuo zglob ili nešto slično čak ni u Kobe V koje su mi zapravo nogu najčvršće i držale (uz Hyperize al one su visoke dosta). Al s ovim hyperfuse low nezz baš kolko ti se pametno zezati...
sta ste vi svi tak razmazeni ja inace cekam po 4tjedna skoro svaki paket i to mi je najnormalnije.A kaj se tebe tice sta sad sta je u splitu?neznas ni jel ti tocno reko jer taj tracking nije bas nesto pouzdan ako i je nzns kad jo doso,meni je znalo kad sam preko trackinga gledat po tjedan dana pisat zagreb i onda tek doc do mene.
Tipkovnica je dosla, bila je na carini (0 kn) i pokupio mi je otac koji inace radi u posti :)
bez carine ak imas srece da meni i na skuplju stvar nisu nis naplatili,a kaj je ovog tice ak ima samo wifi mislim da netrba dozvola