eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.402.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Monopol kaže...
simeparanoja kaže...

E ekipa koliko se placa nameta ako se narucuje sat izvana? 

Mislio sam si neki gshock kupit a vidim da je vani jeftiniji nego kod nas pa me zanima sta se placa i koliko :)

Da li tu vridi ono do 1000kn ili ne? 

Ako ide poštom onda je do 160 kn a ne do 1000kn, plačaš carinu i porez ( ako se ne varam može te zadesiti neko dodatno davanje kao luksuz ).

dakle, ne isplati se :(

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Ako ide poštom onda je do 160 kn a ne do 1000kn, plačaš carinu i porez ( ako se ne varam može te zadesiti neko dodatno davanje kao luksuz ).

dakle, ne isplati se :(

Da, ako te uhvate i kad to sve platis.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
15 godina

Luksuz se naplacuje kod satova koji su od plemenitih metala i iznosi 30% na cijenu! isto vrijedi na lancice,narukvice i slicno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Plaća li se carina za majice do 100 kn? Vidio sam negdje da se ne plaća na stvari jeftinije od 160 kn, ali da se još informiram.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
16 godina
Tomislav95 kaže...

Plaća li se carina za majice do 100 kn? Vidio sam negdje da se ne plaća na stvari jeftinije od 160 kn, ali da se još informiram.

Ne plaća se, bez brige.

17 godina
Tomislav95 kaže...

ne place se do 160kn ali u to ti ulazi predmet+postarina pa ako je zajedno manje nebus nis platio

Marilyn Manson
14 godina
neaktivan

Uvijek treba paziti sa TiŠrt majcama da nebi sanitarni inspektor dignuo frku, rijetko ali moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ovo neka zaje*ancija? 

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

50% Positive feedback
 I zadnja 2 negativna, kažu da je seller otkazao plaćanje. 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

50% Positive feedback
 I zadnja 2 negativna, kažu da je seller otkazao plaćanje. 

u 12 mj 4 feedbacka 2 negativna  zadnjih 6 mj ... jedini feedbaci i to negativni

ocito je propao ili se vise time ne bavi, jer prije godinu dana imao je dobre pozitivne feedbacke

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 16:26 (Hacker-ri).
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

hmm ista stvar!? isti seller.

razer

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
17 godina
neaktivan
Sad mu je feedback 18,2. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Danny_HR kaže...
Sad mu je feedback 18,2. :)

Pa koji kreten bi uopce kupio nesto takvo. Ako je nesto predobro da bi bilo istinito, najcesce je u pitanju muljaza.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
neaktivan

pa zar paypal ne pokriva troškove ako ne dobiješ što si naručio?

Neću žvaku oću kusur
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 9:52 (cola777).
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

hmm ista stvar!? isti seller.

razer

And I quote:

"Seller copied another auction - did not claim payment (unverified Paypal)"

seller nema potvrđen pp account, to je dovoljno. I da, 10 negativnih feecbacka i nula pozitivnih, svi upozoravaju na scam. Dakle, Scam bez sumnje. Paravinja alert!

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 13:08 (pbandov).
15 godina
neaktivan

ekipo,

imam problem!

naručio sam si maicu od jedne sellerice sa ebaya od koje sam već prije kupovao.

no ovoga puta sam imao peh ili šta već, naime ja sam platio taj item 29.6 baš na dan kad je počeo u americi onaj independecy week ili šta već, ništa nije radilo danima, pa tako i pošte.

I tako je ona meni 2.7 poslala paket sa tracking numberom koji usput samo se an 1 mjestu registrirao i dalje ne radi, niti tu kod nas na stranicama HP-a.

znači danas je 18 dan i još ništa.

to mi je nekako dugo.

što da napravim, da čekam, da kontaktiram nju, ako je kontaktiram što da joj rećem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

ekipo,

imam problem!

no ovoga puta sam imao peh ili šta već, naime ja sam platio taj item 29.6 baš na dan kad je počeo u americi onaj independecy week ili šta već, ništa nije radilo danima, pa tako i pošte.

I tako je ona meni 2.7 poslala paket sa tracking numberom koji usput samo se an 1 mjestu registrirao i dalje ne radi, niti tu kod nas na stranicama HP-a.

to mi je nekako dugo.

što da napravim, da čekam, da kontaktiram nju, ako je kontaktiram što da joj rećem?

ak do petka ne dođe pošalji joj poruku čisto da ona ima na umu da ti pošalje refund ako paket ne dođe. Ali 18 dana je prosjek, nije to puno :)

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
17 godina
Bernard Huky Hux kaže...

ekipo,

imam problem!

to mi je nekako dugo.

haha 18 dana molim te meni je prosjek valjda jedno 25 dana a dosta cesto mi dolaze i nakon 40-ak

Marilyn Manson
14 godina
neaktivan
Hah nakon 20 RADNIH DANA šalji poruku.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

ekipo,

imam problem!

naručio sam si maicu od jedne sellerice sa ebaya od koje sam već prije kupovao....

EDIT: danas su mi došli svi paketi {#} teški sam ja paničar xD

care package care package
14 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bi pomoć oko paypala.. Imao sam prometnu s motorom i pošto imam 17 god. morao sam otvoriti tekući račun u PBZ-u da mi uplate iz osiguranja odštetu za moje ozljede. E sad me zanima dobio sam privremenu karticu i pin od banke, da li se ja s tom karticom mogu registrirati na paypal i koristiti usluge E-baya.. uglavnom meni nije problem da stavim na od starog ime.. pošto nisam punoljetan ili s tim nema problema.. ? hvala

17 godina

jod da na kazes o kojoj se kartici radi mozda bi i znali odgovoriti

Marilyn Manson
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

jod da na kazes o kojoj se kartici radi mozda bi i znali odgovoriti

A nisam siguran mislim da se radi o Maestro kartici.

17 godina

Mastro ne radi kolko ja znam al pricekaj nekog ko je bolje upucen u to

Marilyn Manson
16 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Pozdrav, trebao bi pomoć oko paypala.. Imao sam prometnu s motorom i pošto imam 17 god. morao sam otvoriti tekući račun u PBZ-u da mi uplate iz osiguranja odštetu za moje ozljede. E sad me zanima dobio sam privremenu karticu i pin od banke, da li se ja s tom karticom mogu registrirati na paypal i koristiti usluge E-baya.. uglavnom meni nije problem da stavim na od starog ime.. pošto nisam punoljetan ili s tim nema problema.. ? hvala

Da bi se registrirao na paypal kartica ti mora sadržavati onaj CVV broj.Prilično sam siguran da Maestro to nema.Predlažem ti da odeš u pbz ili erste i tamo otvoriš devizni račun.

CVV CVV
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
17 godina

Jel vam se kad desilo da vam je seller poslao nesto a nije upisano na ebayu da je poslao,dobio sam trackin number na mail i napisao je da je poslao a na ebayu ne pise da je poslano

Marilyn Manson
17 godina
R4zOR229 kaže...

Jel vam se kad desilo da vam je seller poslao nesto a nije upisano na ebayu da je poslao,dobio sam trackin number na mail i napisao je da je poslao a na ebayu ne pise da je poslano

Yup, dogodilo mi se. Došao mi je mail da je poslao, a nije bilo označeno, pa sam bio zbunjen (tad još početnik), pa sam ga pitao porukom da li je poslano ili nije, pa je onda označio da je poslano.

Što bi značilo kad piše da je stanje proizvoda Manufacturer Recertified (google translate ne pomaže, a ja neznam)?

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
denix kaže...
R4zOR229 kaže...

Yup, dogodilo mi se. Došao mi je mail da je poslao, a nije bilo označeno, pa sam bio zbunjen (tad još početnik), pa sam ga pitao porukom da li je poslano ili nije, pa je onda označio da je poslano.

Što bi značilo kad piše da je stanje proizvoda Manufacturer Recertified (google translate ne pomaže, a ja neznam)?

Ovisi od proizvoda do proizvoda, ali generalno znači da je odobren od proizvođača da može na tržište, nešto slično kao renew.

17 godina
R4zOR229 kaže...

meni je isto tako i ne dizem frku oko toga, zaboravio mozda stavit cekam da mi dode paket ili ne dode tada cu vidjet.. inace danas mi je dosao sat iz honkonga a poslan je 12.07, zapakiran novi radi odlican.

nisam ocekivao da ce kroz 10 dana doci.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
17 godina

I kakva je procedura s carinom ako mi predmet zavrsi tamo morat cu ga otici podignut negdje ili ce mi postar donjet a ja cu njemu platit carinu?

Marilyn Manson
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice