eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.403.432
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: eBay - pitanja i odgovori
CROifer kaže...
miki1981 kaže...

Nije bitno jel mu svejedno ili ne, bitno je da neki to hoće tako radit a neki neće.

A i da li mu je svejedno...nebi se baš 100% kladio, jer Paypal i ebay imaju svoje zakone, i pravila, i lako je moguće da traže od sellera da se šalje samo na verificirane adrese.

Ima sellera koji će poslat i na drugo ime i u drugu državu od one iz koje je seller, ali ima i onih koji neće n iu ludilu.

Normalno ima svakakvih ljudi ali ja sam imao 100% uspjeha kod tog...

Ja ne, sve što sam htio da, ali sam za neke iteme morao proć kroz nekoliko sellera da bi našao nekog da pristane

17 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Vidim da se svi plašite tog feedbacka i izuzetno vam je bitno koliko prodanih stvari čovjek ima.

Pa šta toliko malo povjerenja u bilo što imate? U krajnjem slučaju, eBay i PayPal kupcu daju maksimalnu zaštitu.

Uredno kupujem od ljudi sa feedbackom 0 ili 30, bez ikakvog problema, jer gle trebaju i oni od nekuda krenuti.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Vidim da se svi plašite tog feedbacka i izuzetno vam je bitno koliko prodanih stvari čovjek ima.

Pa šta toliko malo povjerenja u bilo što imate? U krajnjem slučaju, eBay i PayPal kupcu daju maksimalnu zaštitu.

Uredno kupujem od ljudi sa feedbackom 0 ili 30, bez ikakvog problema, jer gle trebaju i oni od nekuda krenuti.

Pa da... ovi sa malim feedbackom po vama nikad nebi nista prodali.

Biljezim se sa stovanjem...
15 godina
Danny_HR kaže...

Ja kad mi nešto nije extra bitno onda znam kupiti od novaka, ali ako mi je nešto bitno da stigne i da nema zafrkancije onda uvijek gledam na količinu feedback-a

17 godina
miki1981 kaže...
Danny_HR kaže...

Ja kad mi nešto nije extra bitno onda znam kupiti od novaka, ali ako mi je nešto bitno da stigne i da nema zafrkancije onda uvijek gledam na količinu feedback-a

Ja stvarno NIKAD nisam imao problema osim kada sam kupovao USB.ove od kineza :)

Al dobro, i to sam rijesio...

16 godina
neaktivan

Nasjeo si na onaj od 64 GB? Osmijeh Ja sam kupio memorijsku od 8 GB ali nije imala bog zna kakve perfomanse. Naravno budite opezni ako nešto kupujete od kineza.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 12:53 (username).
14 godina
neaktivan
username kaže...

Nasjeo si na onaj od 64 GB? Osmijeh Ja sam kupio memorijsku od 8 GB ali nije imala bog zna kakve perfomanse. Naravno budite opezni ako nešto kupujete od kineza.

Eh...kako paziti na Kineze kad 90% sellera (vjerojatno i više, bar koliko sam vidio) na eBayu čine upravo KineziNeodlučan

Općenito, jedino što mi kod eBaya smeta jeste to što pri pretrazi ne mogu tražit sellere recimo samo iz Europe ili SAD-a...Ako odem npr. na ebay.co.uk, i tamo je pretrpano Kinezima...Općenito, to da li je seller Kinez ili ne, važno je samo radi vremena dostave,a što se kvalitete robe tiče, ionako je pola stvari kineska roba, vjerujem...premda imaju Kinezi i dobrih stvari...

Ako je neuredan stol znak neorganiziranog uma, čega je znak prazan stol? - A.Einstein
17 godina
neaktivan

Defaultni mi je ebay.co.uk, a od Kineza kupujem samo kablovinje i slične sitnice.

Ostalo tražim sellera iz UK uglavnom.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Kolega mi naručuje tako kad ljeti boravi na vikendici. Jednostavno da selleru druge podatke. Selleru je isti kxxx di će slat. Jer ona šalje nakon uplate na njegov račun. Dakle, njemu je bitno prodat nekom korisniku sa paypal računom (u tom slučaju), a poslije toga može slat na koju god adresu kupac želi. Dosad uvijek uspijevalo Namigiva.

Ok, ajde uzmimo da je tako ida to pali svaki put kao u tvom slučaju....da li u tom slučaju, tebi kad roba stigne - na paketu piše upravo tvoje ime, prezime i adresa, ili piše njegovo ime i prezime, a samo je adresa tvoja? Hvala

Ako je neuredan stol znak neorganiziranog uma, čega je znak prazan stol? - A.Einstein
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Defaultni mi je ebay.co.uk, a od Kineza kupujem samo kablovinje i slične sitnice.

Ostalo tražim sellera iz UK uglavnom.

To traženje sellera i je najveći "problem", čudno mi je kako nisu omogućili pretragu po lokaciji sellera, nego se mora manualno odabirati i doslovce "tražiti" kako si i rekao..

Evo baš sad tražim neke sitnice. Nakon search-a, sortiram iteme po "Distance: Nearest first" i dobijem ovakve rezultate... Location (redom,dakle): Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong, China, Hong Kong, Hong Kong, USA, USA, Hong Kong.....itd.... 
Ne kužim baš to sortiranje po udaljenosti Osmijeh

16 godina

ako nekom treba usb 32gb mislim da ovaj radi http://cgi.ebay.co.uk/32GB-Kingston-Flash-Memory-Drive-USD-Data-Thumb-DT150-/170554343072?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27b5d4bea0#ht_2332wt_932 znam da je prodavac preeeenepoznat i nema bas feedback al 4 osobe kupile 4 zadovoljne ja 99.5 siguran da radi je da je jeftin jako xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

USA je u tri vremenske zone pa je pitanje je li seller na istocnoj ili zapadnoj obali pa onda da li gledaju udaljenost samo na istok ili zapad ili u oba pravca ;)

:)
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

ako nekom treba usb 32gb mislim da ovaj radi http://cgi.ebay.co.uk/32GB-Kingston-Flash-Memory-Drive-USD-Data-Thumb-DT150-/170554343072?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27b5d4bea0#ht_2332wt_932 znam da je prodavac preeeenepoznat i nema bas feedback al 4 osobe kupile 4 zadovoljne ja 99.5 siguran da radi je da je jeftin jako xD

Kako su na 4 prodana primjerka dobili 99,5 ;)

:)
17 godina
neaktivan

meni pise:

100% Positive feedback

ne 99.5%...

EDIT: evo ja narucio pa cemo vidjeti...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 14:36 (EnlightenedPhoenix).
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

meni pise:

100% Positive feedback

ne 99.5%...

EDIT: evo ja narucio pa cemo vidjeti...

ae javi jel radi jel je to puno isplativo ako radi, i 99.5 sam jaaaa siguran da radi a znam da je 100% feedback..

17 godina
MarioVk kaže...

Fake sto posto. Kingstone kopiraju ko ludi :)

16 godina
tnakir kaže...
MarioVk kaže...

Fake sto posto. Kingstone kopiraju ko ludi :)

znam da ih kopiraju al tako sam siguran da ovaj radi xD nezz zas

17 godina
neaktivan
A gle ako je fejk ja cu svoj novac opet dobiti natrag... :)

Ako nije bit ce mi dobro i to je to...
17 godina

Popusit ces 20kn jer ces morat vratit stik nazad o svom trosku :)

@MarioVK... garant je fake. Kingstoni se fejkaju ko ludi. Ja sam takodjer uzeo stik od lika koji je imaok preko 2000 poz. fidbeka... na kraju se ispostavilo "da mu je netko ukrao racun bla bla"... ako ti bude removan sa listinga znat ces da je fake. A kad dodje imas par testova kojima mozes provjerit dal je stik fejk (krivo deklariran kapacitet, problemi sa mem. poljima i slicno) pa provjeri prije nego ostavis dobar fidbek.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 15:12 (tnakir).
16 godina

Ja sam kupio na poćetku godine 32gb, sve šljaka kako treba, nije sporo prebacivanje u biti sam zadovoljan. Bila je upitanju neka sitna lova .....;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
tnakir kaže...

Normalno da neće. Kažeš da ti zakon ne dozvoljava slanje krivotvornenih pošiljki i to je to.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
Elles D. kaže...
tnakir kaže...

Normalno da neće. Kažeš da ti zakon ne dozvoljava slanje krivotvornenih pošiljki i to je to.

Paypalu? I to prolazi? Sad si mi to reko. Bija bi ustedija kutiju duvana :)

17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Baš to... oba puta kad mi se dogodilo to sam i rekao, odnosno napisao i prihvaceno je...

16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Baš to... oba puta kad mi se dogodilo to sam i rekao, odnosno napisao i prihvaceno je...

Baš me zanima kakv će biti. Molim te obavjesti nas o svemu. Bio bih zahvalan da nam i pokažeš koliko su brzine zapisivanja i čitanja! Naravno kada stigne Namigiva

17 godina
neaktivan
Cim dodje radim testove cisto da vidim i uvjerim se da je stvarno... jer ovako jeftino nesto... pa... ako valja valja....

Dobio sam odgovor od jednog feedbacka upravo da je legitiman (ima preko 300 feedbacka kupac)
16 godina
Cim dodje radim testove cisto da vidim i uvjerim se da je stvarno... jer ovako jeftino nesto... pa... ako valja valja....

Dobio sam odgovor od jednog feedbacka upravo da je legitiman (ima preko 300 feedbacka kupac)

ae javi cim stigne pa ak bude ok da i meni uzmes 1-2 xD.. Za te pare se itekako isplati :D

17 godina
neaktivan

Ne znam da li ste primjetili ali sada u sekciji Won/Purchased pored opomene da ostavite feedback pise i do kada mozete da pokrenete case :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ne znam da li ste primjetili ali sada u sekciji Won/Purchased pored opomene da ostavite feedback pise i do kada mozete da pokrenete case :D

A to ti je već duže vrijeme tako, bar sam ja skužio unazad zadnjih malo manje od mjesec dana...

17 godina
neaktivan

Nisam primjetio posto nisam narucivao prije ovoga odavno nesto pa zato :D a znam da je prije pisalo samo da ostavim feedback :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajmo znalci da vas pitam...šta mislite dal će ovo proći bez plaćanja atesta i tih gluposti?

http://cgi.ebay.com/New-Gsky-500mW-USB-Wireless-G-LAN-WiFi-Adapter-Antenna-/330389516110?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cecbfef4e

Jel ima netko da je možda sebi kupovao pa da mi može sa sigurnošću potvrditi?

Thx

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice