eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.401.634
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori
MarioVk kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Danny_HR kaže...
Nakon što Enlightened ufura nemaš problema tako da uredno možeš naručiti ako planiraš jer sve i ako do sada nije imao, Enlightened će to urediti pa će imati. :)

Pa pošto u Vinkovcima ima bar 2 uvezena iPada... (i to samo u VK) mislim da nece biti problema :)

Ali kao sto kazem dolazi mi u vk sljedeceg tjedna pa vam kazem :) samo me zanima koliko cemo pdv-a naplatiti...

daj ajde kako sve tako jeftino prode na carini, imaš previše srece, prvo si dobio DS a da nista nisi platio, a sad cemo vidit za ovo, a mogo bi ti meni malo posudit ds kad ti ne bude trebo xD koliko si ga platio?

Nov, zapakovan i s crnim kucistem 132$ + 15 orig igrica po cijeni koja ne obuhvaca carinu (svaka slana zasebno) = jeftino za razliku od HRV... imam i GOLDEN SUN s GBA-a koji moze ici na DS... ljepota :)

In Control
16 godina
eBay - pitanja i odgovori

haha,, lako tako da je meni barem jedan al nema se para

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Pa mjesto da se baca na izlaske i tonu alkoholnih pica svaki izlazak, stavi 100 kn sa strane i za 7 -8 mjeseci mozes kupiti DS...

mislim nije to nista prestrasno...

In Control
15 godina
MarioVk kaže...

Pa mjesto da se baca na izlaske i tonu alkoholnih pica svaki izlazak, stavi 100 kn sa strane i za 7 -8 mjeseci mozes kupiti DS...

Kako to mislis umjesto da potrosis na izlaske i tonu cuge ti stavi 100 kn sa strane, i za 7-8 mjeseci...? pa sta zelis rec da mjesecno potrosi 100 kn na izlaske i cugu? pa di to ima da se preselim tamo? Ili si mislio da malo smanji račun za izlaske i cugu pa od toga stavi 100 kn sa strane mjesečno?

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
MarioVk kaže...

Kako to mislis umjesto da potrosis na izlaske i tonu cuge ti stavi 100 kn sa strane, i za 7-8 mjeseci...? pa sta zelis rec da mjesecno potrosi 100 kn na izlaske i cugu? pa di to ima da se preselim tamo? Ili si mislio da malo smanji račun za izlaske i cugu pa od toga stavi 100 kn sa strane mjesečno?

Mislih na ovo drugo... cisto jer znamo da se trosi i po 500 - 600 kn mjesecno na izlaske...

a na kladionicu cesto jos i vise iako je prosjecni covjek u gubitku...

In Control
16 godina

da da problem je sto nemogu starce nagovorit da otvore racun oni misle da se to dodatno placa bla bla ma neznam sta cu poludit cu xDD.. a maloljetan sam tako da nemogu sam otvorit :/

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

da da problem je sto nemogu starce nagovorit da otvore racun oni misle da se to dodatno placa bla bla ma neznam sta cu poludit cu xDD.. a maloljetan sam tako da nemogu sam otvorit :/

pa ustedi i ima likova na forumu koji ce ti naruciti i donijeti... pa pobogu ako ustedis dovoljno ja cu ti kupiti + cu ti platiti postarinu...

In Control
15 godina
protjeran
MarioVk kaže...

Imas hrpu ekipe na Njuškalu koji narucuju sa Ebay-a pa preko njih...

16 godina
MarioVk kaže...

pa ustedi i ima likova na forumu koji ce ti naruciti i donijeti... pa pobogu ako ustedis dovoljno ja cu ti kupiti + cu ti platiti postarinu...

e vidis dobra ideja :P .. hvala :D

15 godina
MarioVk kaže...

Jel ovo isprobano istina ili? Jer nisam pokušao, kasno mi je sad, ali nekako mi se čini da obični štedni (visa electron je u biti kartica štednog deviznog računa) može otvoriti i maloljetna osoba ako ima osobnu bez potrebe da roditelji išta potpisuju...

To ja sad onako po nekoj svojoj logici, lako moguće da nije točno, ali  je li netko baš probao?

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
MarioVk kaže...

Jel ovo isprobano istina ili? Jer nisam pokušao, kasno mi je sad, ali nekako mi se čini da obični štedni (visa electron je u biti kartica štednog deviznog računa) može otvoriti i maloljetna osoba ako ima osobnu bez potrebe da roditelji išta potpisuju...

To ja sad onako po nekoj svojoj logici, lako moguće da nije točno, ali  je li netko baš probao?

Moraš ići... moj brat je otvarao štedni račun (17 godina) i morao je tata doci potpisati... OTP banka...

In Control
15 godina
miki1981 kaže...
MarioVk kaže...

Moraš ići... moj brat je otvarao štedni račun (17 godina) i morao je tata doci potpisati... OTP banka...

Jep, ne bu di lijen provjerio ja na telefon onaj besplatni, mora netko od roditelja bit sa tobom, ima samo 2 mogućnosti da se 16 godišnjak sam otvori a to je prvo da imaš najmanje 16 godina i da si u braku. A drugo da imaš najmanje 16 godina i da si zaposlen. U ta 2 slučaja možeš kao maloljetnik otvorit račun sam. Za sve ostalo tu je MamaTata

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 16:34 (miki1981).
17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Jep, ne bu di lijen provjerio ja na telefon onaj besplatni, mora netko od roditelja bit sa tobom, ima samo 2 mogućnosti da se 16 godišnjak sam otvori a to je prvo da imaš najmanje 16 godina i da si u braku. A drugo da imaš najmanje 16 godina i da si zaposlen. U ta 2 slučaja možeš kao maloljetnik otvorit račun sam. Za sve ostalo tu je MamaTata

AE... ali kazem mu.. ako ustedim... zivim kod njega i sve... ja narucim, platim, i on mi plati pri preuzimanju i gotovo...

In Control
16 godina
protjeran
miki1981 kaže...
miki1981 kaže...
MarioVk kaže...

Haha ajmo idemo se masovno zeniti da bi mogli imati racun u banci xD!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina

Rađe nađi posao :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danasnja mladez je spremna na sve samo da ne radi ;)

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Danasnja mladez je spremna na sve samo da ne radi ;)

eh a i nije bas istina. ali recimo ja i frend zavrsili istu skolu ove god i ja radio cijelo ljeto i jos uvijek sam u tom poslu ovaj mjesec dok on nije bio sposoban ni praksu zavrsit a kamlo naci posao. ako imas volje ces radit =) ali recimo zato ja svaki mjesec idem negdje s tim novicma,gardaland te u sloveniji u sopingu sam bio. i kupio dosta stvari ovdje te imao za trosenje vani dok on zivi na racunu staraca neznam do kad :D

Proud to be adicted to WoW
15 godina

otorio sam Devizni racun u PBZ-u u eurima ali imam problem kod registriranja na pay-pay... izbacuje mi ovu poruku

---

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

---

da li neko zna razlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ucini kako pise. Pitaj VISU ili maestro sta je u pitanju. Ili tvoju banku.

:)
16 godina
logic kaže...

Pa ucini kako pise. Pitaj VISU ili maestro sta je u pitanju. Ili tvoju banku.

da pitaj ih i nas zanima sta je :P

17 godina
neaktivan
marxone kaže...

otorio sam Devizni racun u PBZ-u u eurima ali imam problem kod registriranja na pay-pay... izbacuje mi ovu poruku

---

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

---

da li neko zna razlog?

A jesi dobio karticu i koju karticu?

In Control
14 godina
neaktivan
Iskustva s pošiljkom

Pozdrav! Ima li ko iskustva da je recimo preko fedexa ili dhl-a naručio da mu preuzmu paket i pošalju u Hrvatsku. Npr. kupim nešto na ebayu u Americi u nekog tko ne šalje worldwide? Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo meni stigla prva naruđba, antena za wireless, stigla je iz kine za 16 dana, i sad jel moze netko pomoci kako mogu ostaviti feedback tom prodavaču

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jura1200j kaže...

evo meni stigla prva naruđba, antena za wireless, stigla je iz kine za 16 dana, i sad jel moze netko pomoci kako mogu ostaviti feedback tom prodavaču

My Ebay->Buying Reminders->kliknes sa item i sastrane leave feedback.

15 godina
jura1200j kaže...

A daj....... ja još čekam svog miša iz seula 16 dana.... tip je rekao da dođe otprilike oko 7-21 dan.....

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
15 godina
neaktivan

ma i ja cekam patike koje sam 31.8 narucio, a sad sam narucio bateriju za laptop pa cemo vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bezveze tu spamate ako vam paket nedođe već za 2 tjedna.Budite malo realni ljudi, treba to dostaviti i pun drek puta i prepreka prijeći.A vrlo rijetki su slučajevi da se zagubi ili nestane.Ako vam nedođe poslije 30 ili više dana onda već navesti kada od koga pa se konzultirat.A ni tolko čak, note koje sam iz UK-a naručivo mi stigle za mjesec i pol tek.Al ništa, važno da stiglo, ne ?

Dont bug me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupnja preko ebay-a
Luka kaže...

Nista carine ne placas na vrijenost ispod 300 kuna!

Pogresna ti informacija...

160 kn za kupovinu preko neta

1000 kn za kupovinu, ali da fizicki sam unosis...

In Control
15 godina

Prije je bilo 300kn po novom je 160kn

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
CroVandal kaže...

Prije je bilo 300kn po novom je 160kn

Nevjerojatno je kako su pogrešne informacije duboko ukorijenjene.

Pogotovo danas kad je dovoljno kliknuti par puta za doći do točne informacije.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice