Sta nitko nikad nije uzimo refurbished?
A šta refurbished? O čemu točno govoriš? Nema veze jel s ebaya ili odakle, već ima veze šta uzimaš i jel tvornički refurbish ili šta.
Sta nitko nikad nije uzimo refurbished?
A šta refurbished? O čemu točno govoriš? Nema veze jel s ebaya ili odakle, već ima veze šta uzimaš i jel tvornički refurbish ili šta.
Mislim na ovo :
Factory refurbished to new condition LOGITECH Surround Sound Headset.
Guaranteed to meet or exceed performance of the brand new unit.
90 days factory warranty!
Mislim na ovo :
Factory refurbished to new condition LOGITECH Surround Sound Headset.
Guaranteed to meet or exceed performance of the brand new unit.
90 days factory warranty!
ako je factory onda je ok.Još i jamstvo imaš.
Da, to je ok, factory refurbished, i ako je od neke marke kao što je Logitech onda nemaš straha
Sto kazete na ovo?
Super!!
Super!!
Kako super.Bojim se da kad kupim da ne bude sve izgrebano i koristeno od nekog gubavca koji je zarazio slusalice?!
BTW onaj lik prije salje samo u Kanadu!
Kako super.Bojim se da kad kupim da ne bude sve izgrebano i koristeno od nekog gubavca koji je zarazio slusalice?!
Da ove su ti koristene,mozes zamoliti da ti prodavac posalje slike...
Da ove su ti koristene,mozes zamoliti da ti prodavac posalje slike...
Ali pise to like a new condition?
Sta je onda najbolje da uzmem nove za 90$ ?
Ali pise to like a new condition?
Sta je onda najbolje da uzmem nove za 90$ ?
Ako su nove 90 uzmi ih,mala je razlika.
Refurbished znaci da je vanjstina kompletno obnovljena (dakle nema ogrebotina, udubljenja ni ikakvih ostecenja), a unura, ako je sto bilo pokvareno popravilo se. Dakle nije novo nego skoro ko novo.
Dal da uzmes... apsolutno... neces falit. Pogotovo sa Logitech refurbished robom.
Evo ovako mogu uzeti ove.Postarina u Americi za njih je besplatna ali bih morao koristiti neku mail forwarding uslugu sto bi me doslo neki 36 $ ili mogu uzeti ove nove isto refurbished ili ove skorz nove.
Mislim da cu uzeti ove druge.Sta vi kazete?
Uzmi najjeftinije.
Refurbished znaci da je vanjstina kompletno obnovljena (dakle nema ogrebotina, udubljenja ni ikakvih ostecenja), a unura, ako je sto bilo pokvareno popravilo se. Dakle nije novo nego skoro ko novo.
Dal da uzmes... apsolutno... neces falit. Pogotovo sa Logitech refurbished robom.
Ovo nije točno refurbished znači da su potpuno funkcionalne kao i kad su bile nove. Ali vanjština može imati ogrebotine, kao i druge znakove korištenja.
Ovo nije točno refurbished znači da su potpuno funkcionalne kao i kad su bile nove. Ali vanjština može imati ogrebotine, kao i druge znakove korištenja.
Inace Logitech svoje proizvode obnavlja u tvornici. Dobivas ko novi uredjaj, samo imas limited garanciju (par mjeseci, ne par godina kao sto je slucaj sa novim uredjajima) i stvari izgledaju odlicno i rade ko nove.
Wiki si možeš mačku o rep objesit. Kupio sam si neke stvari refurbished i kažem ti šta to točno znači, znači da su fully functional ali ne garantira da nema ogrebotina i slično.
Uostalom šta pričate napamet, jel itko pogledao šta mu piše u listingu??
Item specifics
Condition:
Used: An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or store return that has been used. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections. See all condition definitions
EDIT: I HP obnavlja svoje renew laptope u tvornici, pa zna tu i tamo neki imat neku ogrebotinicu ili nešto slično minorno Šta misliš da oni to poliraju? Ne baš, ak oje jako će zamijenit plastiku, ako je minorno ostavlja se tako.
I ne jkažem da ne kupi, samo mo nemojte govorit da je sigurno bez ogrebotina, kad se može dogodit da ih ima, rijetko i ako ih ima su stvarno malecne, po mom iskustvu, ali dogoditi se može i dogodi se
Item specifics
Condition:
Used: An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or store return that has been used. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections. See all condition definitions
Ovo što si naveo ebay sam dodaje, na svaki used listing.
Ako si ti kupio refurbished item koji je bio ogreban onda te netko preveslao.
Refurbished znači ono što je Tnakir napisao. End of.
Wiki si možeš mačku o rep objesit. Kupio sam si neke stvari refurbished i kažem ti šta to točno znači, znači da su fully functional ali ne garantira da nema ogrebotina i slično.
Uostalom šta pričate napamet, jel itko pogledao šta mu piše u listingu??
Item specifics
Condition:
EDIT: I HP obnavlja svoje renew laptope u tvornici, pa zna tu i tamo neki imat neku ogrebotinicu ili nešto slično minorno Šta misliš da oni to poliraju? Ne baš, ak oje jako će zamijenit plastiku, ako je minorno ostavlja se tako.
Nece dobit sluske kojima je oguljen komad kabela, nece im falit spuzvica na jednoj strani. Mozda bude tragova klizanja na onoj traci za prosirivanje sluski i to je to. Nece dobit nesto gadno oguljeno, oderano ili razbiveno.
@Perkan - slobodno uzmi te sluske.
Potpuno si u krivu. Refurbished/renew itd sve je to isto i znači da je funkcionalno ali uvijek je moguće da se vidi nešto. Odi pa se raspitaj, radim s time već dugo vremena pa znam. I sa HP-om i sa nekim drugim brandovima.
Nikad ništa jako, to ne, ali tu i tamo da je neka minorna ogrebotinica na nebitnim dijelovima to je.
EDIT: na ovaj post gore - pa to i govorim, ako nešto bude bit će minorno. Ali sad ovisi od čovjeka do čovjeka, neki jednostavno ni za koju cijenu neće takav proizvod, iako više od 80% ljudi nema ništa protiv ako je cijena niža.
Potpuno si u krivu. Refurbished/renew itd sve je to isto i znači da je funkcionalno ali uvijek je moguće da se vidi nešto. Odi pa se raspitaj, radim s time već dugo vremena pa znam. I sa HP-om i sa nekim drugim brandovima.
Nikad ništa jako, to ne, ali tu i tamo da je neka minorna ogrebotinica na nebitnim dijelovima to je.
EDIT: na ovaj post gore - pa to i govorim, ako nešto bude bit će minorno. Ali sad ovisi od čovjeka do čovjeka, neki jednostavno ni za koju cijenu neće takav proizvod, iako više od 80% ljudi nema ništa protiv ako je cijena niža.
Kad je u pitanju Logitech ja radije uzmem novo. Jer opet na kraju izadje.. khm... duplo jeftinije u neku ruku :)
Takodjer uzimam vani jer me izadje dosta jeftinije. Evo taman mi jucer dosao MX Performance mouse i MX Revolution (jbg, fetish). Mogu reci da je MX Revolution 5x bolje ergonomski dizajniran nego Performance. Da bar ima senzor ko Performance :(
One jedne sluske koje lik salje samo u Ameriku (refurbished) ali imam 90 garancij i to factory dok ove druge refurbished imaju 30 dana garancije od prodavaca?!Sta da uzmem?
BTW zna li netko dobar i jeftin mail forwarding servis iz Amerike u Hrvatsku?
Jel zna netko odgovor na moje gore postavljeno pitanje?
I jel netko zna jeftin mail forwarding servis?
Ne... ne lezi mi u ruci... :(
Dobio sam neku pedersku koznu torbicu od logija za kablove, baterije jada jada :)
Daj naruci normalan shipping u Cro i zdravo! Garanicu ostvarujes tako da saljes item natrag pa vamo pa tamo. Il radi il neradi. nece crknit za 2 dana, ne brini.
To i mene zanima. Samo nadodajem još kvalitetan!
Ja sam nasao novi Logitech G35 za 60$ i postarina je besplatna (za amere).Sad trazim neki servis koji cu platiti do 30-40 $.
Jeftiniji, jer oba imaju visok feedback, a ionako ako se nešto pokvari nećeš ih slat na garanciju nego kupit nove jer će te isto izać
Jeftiniji, jer oba imaju visok feedback, a ionako ako se nešto pokvari nećeš ih slat na garanciju nego kupit nove jer će te isto izać
Ja sam nasao nove za 60$.Pise da je postarina za Hrvatsku 60 $ pa tako mislim da cu jeftinije proci ako budem koristio neki mail forward servis jer ako salje u ameriku onda je besplatno.