eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.379.507
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: eBay - pitanja i odgovori
RoTT kaže...

Evo jucer sam dobio ovaj MAIL,danas pogledao stanje racuna i nema tih 200kn!

Kada ce mi novac biti na racunu?

Hi
Good news! eBay Customer Support has reviewed the case and made a final decision. We issued you a full refund of $32.50 on Jul 09, 2010 through PayPal. The refund includes the purchase price plus original shipping. Please log in to PayPal to get your refund.
This case is now closed.

Normalno da nema. Piši im da si iz HR i da ne možeš primiti novac na račun, pa ćeš dobiti "gift certificate" u zamjenu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan

Hm. Ja sam iz BiH i uredno primio refund duplo veci od ovog. I  kojeg racuna si stanje gledao? Kartice sa koje si placao ili stanje racuna na paypalu. Na paypalu bi trebalo da stoji taj iznos i mozes njime platiti nesto drugo. 

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 21:09 (logic).
17 godina
Elles D. kaže...
RoTT kaže...

Evo jucer sam dobio ovaj MAIL,danas pogledao stanje racuna i nema tih 200kn!

Kada ce mi novac biti na racunu?

Hi
Good news! eBay Customer Support has reviewed the case and made a final decision. We issued you a full refund of $32.50 on Jul 09, 2010 through PayPal. The refund includes the purchase price plus original shipping. Please log in to PayPal to get your refund.
This case is now closed.

Normalno da nema. Piši im da si iz HR i da ne možeš primiti novac na račun, pa ćeš dobiti "gift certificate" u zamjenu.

Moze se primati refund.

Ja san dobivao refund normalno!

I'm going woo woo
17 godina
eBay - pitanja i odgovori

Refund prodavača je jedno - eBay radi uplatu na tvoj račun, koja ne prolazi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RoTT kaže...

Jel neko dobio onaj kupon od Ebay-a?

Elite Spammer
16 godina
protjeran

Da li se placa carina ili PDV na polovnu tehnicku robu tj.mobitel?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Placa.

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

nema veze dali je polovno ili u djelovima, ako prijeđe granicu u vrijednosti od 160 ili 300 kn.Plačaš, samo za mobitel moraš se extra mučiti da bi ga mogao preuzeti, koliko ja znam, treba neka potvrda o telekomunikaciji, da ti odobre da ga koristiš...

Dont bug me!
17 godina
neaktivan

Ako je mobitel poznatog proizvođača(Nokia itd) a ne kineski,dozvola se samo skine sa stranice HAKOM-a,isprinta,i priloži u paket...

16 godina
protjeran
pbandov kaže...
Perkan777 kaže...

nema veze dali je polovno ili u djelovima, ako prijeđe granicu u vrijednosti od 160 ili 300 kn.Plačaš, samo za mobitel moraš se extra mučiti da bi ga mogao preuzeti, koliko ja znam, treba neka potvrda o telekomunikaciji, da ti odobre da ga koristiš...

Treba potvrda od Hakoma.Negdje na netu sam nasao da na polovne stvari se nista ne placa.Sad sam poslao carini e-mail pa cemo vidjeti sta ce biti.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 14:41 (Perkan777).
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
pbandov kaže...
Perkan777 kaže...

Treba potvrda od Hakoma.Negdje na netu sam nasao da na polovne stvari se nista ne placa.Sad sam poslao carini e-mail pa cemo vidjeti sta ce biti.

naravno ljudi moramo uzeti u obzir da je kriza, što znači da ti mogu i za gumeni privjesak nabiti carinu i PDV.Smijeh

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 14:52 (pbandov).
17 godina
neaktivan

Paketi vrijednosti ispod 160 kn se ne oporezuju.

16 godina
protjeran

Sta mislite oce proci korz carinu slusalice ili mis vrijednosti 50 i 100 $.Naravno oboje su odvojeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Sta mislite oce proci korz carinu slusalice ili mis vrijednosti 50 i 100 $.Naravno oboje su odvojeni

A to ti niko ne zna,sve ovisi o cariniku!

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

50......to ti je skoro 300 kn, PDV češ platiti najvjerovatnije a carina ti neide za IT opremu.Dakle postoji šansa za 23% na pojedini proizvod.

Dont bug me!
15 godina
protjeran
pbandov kaže...
Perkan777 kaže...

50......to ti je skoro 300 kn, PDV češ platiti najvjerovatnije a carina ti neide za IT opremu.Dakle postoji šansa za 23% na pojedini proizvod.

Ako mu prodavac izvadi npr. mis iz kutije i stavi gift nece mu lupiti nista!

Ali nikad se ne zna,carinik određuje...

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
RoTT kaže...
pbandov kaže...
Perkan777 kaže...

Ako mu prodavac izvadi npr. mis iz kutije i stavi gift nece mu lupiti nista!

Ali nikad se ne zna,carinik određuje...

kad je gift onda je do 300.Znam iz paprenog iskustva XD

Gle, 90% toga što naručuješ će biti kao gift, barem je kod mene tak.Naravno da sve ovisi o cariniku, jeli popio jutarnju kavu i na kojoj se nozi ustao.Za slušalice sam 99,7% siguran da će proći bez ičega, a miš, pa....nzm, inače isto ali cijena malo varira.

Dont bug me!
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

kad je gift onda je do 300.Znam iz paprenog iskustva XD

Gle, 90% toga što naručuješ će biti kao gift, barem je kod mene tak.Naravno da sve ovisi o cariniku, jeli popio jutarnju kavu i na kojoj se nozi ustao.Za slušalice sam 99,7% siguran da će proći bez ičega, a miš, pa....nzm, inače isto ali cijena malo varira.

Da 90% sve to ovisi o cariniku,kakav mu je dan!

Elite Spammer
16 godina
protjeran

Slusalice me brinu jer su kod nas oko 900 kn.Radi se o Logitech G35.Znaci mislite da ce proci?

Mis cu pitati da stavi kao gift!Zasto bas mora izvaditi iz kutije?Moze li ostaviti ga u njoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Slusalice me brinu jer su kod nas oko 900 kn.Radi se o Logitech G35.Znaci mislite da ce proci?

Mis cu pitati da stavi kao gift!Zasto bas mora izvaditi iz kutije?Moze li ostaviti ga u njoj?

Ma moze,ali inace meni sve stvari dodu bez kutije!

Manje mjesta zauzme a i cariniku se drukcije vidi.

Elite Spammer
17 godina
Perkan777 kaže...

Ja sam uzimao Plantronics  Gamecom nove 377 cini mi se i prosle su uredno carinu bez naplate. A sad sam uzeo nekakav gamepad od Logitecha i moram ici na carinu radi njega. 

I'm going woo woo
16 godina
protjeran

Evo mislim ovaj mis uzeti i ove slusalice.

Sta bi trebao napraviti?Reci da oboje oznace kao GIFT ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Super sluške 300kn jeftinije,mozes mu reci da oznaci kao gift!

Ali inace ti dobri prodavaci to vec sami znaju,ali za svaki slucaj.

Elite Spammer
16 godina
protjeran
RoTT kaže...
Perkan777 kaže...

Super sluške 300kn jeftinije,mozes mu reci da oznaci kao gift!

Ali inace ti dobri prodavaci to vec sami znaju,ali za svaki slucaj.

Sluske su odlicne 7.1.Ko da imam zvucnike po cijeloj sobi.Reci cu mu da ih oznaci kao gift.Da stavim neku rodjendansku cestitku uz to ili nesto slicno XD?

15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Sluske su odlicne 7.1.Ko da imam zvucnike po cijeloj sobi.Reci cu mu da ih oznaci kao gift.Da stavim neku rodjendansku cestitku uz to ili nesto slicno XD?

Hehehe ma ne treba cestitka,napisati ce ti na kutiju/kuvertu BIRZDAJ PREZENT/GILF i to je to.

Elite Spammer
16 godina
protjeran
RoTT kaže...
Perkan777 kaže...

Hehehe ma ne treba cestitka,napisati ce ti na kutiju/kuvertu BIRZDAJ PREZENT/GILF i to je to.

I onda bi oboje trebalo proci bez carine.

Jel potrebno na oboje napisati gift ili nije?Sta mislite sto bi mogli cariniti (PDV) ?

15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

I onda bi oboje trebalo proci bez carine.

Jel potrebno na oboje napisati gift ili nije?Sta mislite sto bi mogli cariniti (PDV) ?

Kazem ti da ne mozes znati oce proci bez carine i PDV-a,nekada stvari od 1000 kn produ bez dodatnih davanja a nekad one od 200 ne...

Neka stavi na oboje da si na miru...

Elite Spammer
15 godina
Perkan777 kaže...

Perkane...jel znaš da taj miš u HR dodje cca 530 kn+dostava 43kn, ali imaš u hr i račun i garanciju, samo čekaš sljedeću narudžbu...cca 40 ak dana

A sluške su ipak puno jeftinije na ebay-u.

16 godina
protjeran
Da li je dobro uzimati refurbished s ebaya?Jel to kao novo ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Da li je dobro uzimati refurbished s ebaya?Jel to kao novo ili?

Sta nitko nikad nije uzimo refurbished?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice