download torrenta mi je 6puta sporiji nego prije..

poruka: 5
|
čitano: 2.219
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

hi

imam flat pretplatu na maxadsl onu 178 kn mjesecno to imamvec godinu dana

skidam filmove jako cesto i sada imam  neki problem

sve znam ono glavnou vezi seed i lechersa , nego sta se desava

kada sam poceo skidati torrente islo je jako brzo

znaci kada sam skido film od 700 mb i koji je imo recimo 600 seedersa islo je jako brzo,

skinio bi ga recimo kazem otprilike za 1 i pol ,znaci to je bilo tada prvih pola godine recimo kada sam tek poceo skiadati filmove,

i dosada sam non stop skido filmo,

a sada kada bi skino taj isti film od 700 mb i 600 seedersa traje mi najmanje 6 puta duze,

susjed mi jedan  nije zastitio konekciju passwordom pa se mogu prespojiti na net i preko njega,(inace ne idem na njegovunet konekciju jer nema potrebe , ali ovaj sam put iso jer me je zanimala kakva ce biti brzina downloada)

i onda sam se spojio na net preko susjedove konekcije i cim sam se prebacio preko njegovekonekcije na net odma mi je 6 puta brze islo downloadanje, susjed mi je inace tek nedavno nabavio net,znam ga i isto ima do 4 mb brzinu kao ija, znaci problem je kod mene, svaki torrent mi je 6 puta sporiji nego kakav je bio prije (i ako su seedersi isti ko i prije)

u cemu je problem i mogu li ista uciniti da popravim to

dajte molim vs mi to odgovorite jer mi je bitno jako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: download torrenta mi je 6puta sporiji nego pri

možda je glupo, ali pogledaj da nisi u utorrentu odredio maksimalnu brzinu downloada, pa ne ide brže od toga. ako piše bilo koji broj, obriši i upiši 0

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan

Hajde vamo testiraj brzinu i kazi nam rezultate http://www.speedtest.net

16 godina
neaktivan

brzina mi je prvi put bila negdje oko 0,50 , a drugi put 3,96 a  treci isto oko 3,90 mbs,

mislim da o nema veze s tim

ovo sto sam napiso da sam se prikljucio na net preko susjeda to je sve preko mog laptopa znaci tamo dolje desno di kliknem na ovu choose a wireless network , ispod moje konekcije je susjedova na kojoj pise unsecured wireless network znaci nema passworda tako da mogu ici preko njega na net bez pasworda i cim se prebacim preko njega ide mi download kako je meni islo prije 1 godinu dana jako brzo, inace testiro sam brzinu i kad sam bio preko susjedove konekcije prispojen na net i slicna je brzina ko moja na speedtestu

a ono sto si mi ti jurluk sa screenshota poslo sve te brojke kakve su kod tebe takve tocno i kod mene , ja sam te sve brojke izbriso i stavio sve nule ili sam trebo ostaviti kako je bilo

sta mi je ciniti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne trebaš svagdje staviti nule. samo tamo kod "maximum downlaod rate". što je na mojoj slici označeno crvenom bojom. sve ostalo ostavi kako jest...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice