Lottery Processing Dept.
Tel: +31 644648286
Fax: +31 847195169
Email: contactmrbongers@gmail.com
Lottery Processing Dept.

lik otvori temu jer mu je dosadno, ja se zahebavam a ovi shvatili to ozbiljno.
Nije ni cudo da nas sanader voza :p
za one koji neznaju "SALIM SE"
ali daj broj
"Najnormalnija" stvar na Internetu. Ja imam posebnu e-mail adresu samo za stranice gdje sumnjam da će biti spama. Ja to samo jednom tjedno ispraznim, niti ne gledam. Da gledam, bio bi multimilioner. Ignoriraj takve mailove, stavi email na blacklist i zaboravi na to.
lik otvori temu jer mu je dosadno
Gle lika !! Dobio sam mail ! Sad me zanima dal ga mogu nekom prijaviti, jer neki ljudi su povjerovali u slicne zavrzlame i izgubili brdo love !
Ovo ti je broj iz Nizozemske
Lottery Processing Dept.
Gle lika !! Dobio sam mail ! Sad me zanima dal ga mogu nekom prijaviti, jer neki ljudi su povjerovali u slicne zavrzlame i izgubili brdo love !

Jos ce ispast da je od Michaela Jacksona .
Jos ce ispast da je od Michaela Jacksona Neverland.
Jos ce ispast da je od Michaela Jacksona .
Moze neko ovo prevest (to je bilo uz dno mail-a)
NOTE: Please be warned, your winning and its entire information are to be kept strictly confidential, this is to avoid previous bad experience this program has suffered, such as abuse of this program by other internet user who use the name of this company for unscrupulous activities and double claiming of winning entitlement because of insecurity of winning information on the part of beneficiaries. Always call to ensure you are dealing with the right office.
Kome da je prijavim, hocu da mi da te pare zbog maltretiranja !!!!! :D
Raspitao sam se malo po netu i nasao : nemoze se prijaviti policiji nikakavspam ukoliko ti oni nisu uzel/ukrali veću kolicinu novca.
Raspitao sam se malo po netu i nasao : nemoze se prijaviti policiji nikakavspam ukoliko ti oni nisu uzel/ukrali veću kolicinu novca.
@tony THE Noob
Napomena: Pazite, vaš dobitak i sve informacije vezane uz njega će biti strogo čuvane kako bi se izbjegla prijašnja loša iskustva koja je ovaj "program" pretrpio, a koja zloporaba od strane drugih internet korisnika koji koriste ime naše tvrtke za beskrupolozne aktivnosti te neispravne tvrdnje o vlasniku dobitka, a radi nesigurnosti informacije o dobitku od strane dobitnika. Uvijek prije nazovite radi potvrde da se radi o pravom "uredu".
[irony]
Ma to ti je zastvarno... Vidiš da imaju e-mail otvoren na gmailu...
[/irony]
Meni su dolazile od nekih banaka ka da ce mi upaltit ja sam po cjele dane to samo briso jer mi je islo na zivce neki mi debil svako malo slao kao ono da ce mi banka uplatit par milijona i tako te cake!
ja sam jednom dobio poziv da sam dobio 10 000 kn samo da nazovem neki broj(kako da ne)
nemoj to prijavljivati, na taj e-mail s kojeg ti je to doslo posalji nekakav virus i svima im sjeb+i majku lol
Ma to bi trebao netko ko če povtati te lopove. Ima ljudi i koji nasjednu na takve gluposti.
Čim ti moraš zvati ili davati broj svoje kreditne kartice - ZABORAVI to je prjevara.
Internet ima toliko smeča danas da to nije za vjerovati.
Lažni programi, lažni antivirusi, lažne lutrije mislim da nisam vidio kategoriju weba koji te ne pokušava opljačkati. Vjerujem da već postoje i sajtovi za prodaju orginala (lažnih igara i filmova) - mislim ti kupiš a ne dobiješ ništa.

Pošalji im virus na taj mrbongers email XD šalim se
taj +31 pozivni je ni manje ni više nego Nizozemska pa sad ti razmisli hoćeš zvat ili ne!
Nema tu razmisljanja to moras biti lud da uopce pomislis a kamoli da na¤zoves taj BROJ ! XD
Običan spam, izbriša ga i ni slučajno ne nazivaj onaj broj jer će ti samo oduzeti novac.
lol zovi s mobitela na kojem imaš samo par kuna... nemože ti uzet vise neg imaš ;)
Dobio sam i ja poslove u Italiji, smještaj u SAD-u, Poziv iz NASA-e....