Chrome 5 Beta,preporuka za add-onove i par sitnica

poruka: 4
|
čitano: 1.227
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Chrome 5 Beta,preporuka za add-onove i par sitnica

Kako mi je Firefox lagano dojadio, na Operu se ne vracam....ostaje mi Chrome (Safari mi ne pase nikako).

Vec se "druzimo" neko vrijeme i zadovoljan sam nekih 80% pa se nadam d cu ovdje baci odgovore koji mi trebaju.

Naime odabrao sam kao "zrtvu" Chrome 5 Beta.

Ono sto mi nedostaje su malo naprednije opcije te me zanima dali postoji neka mogucnost da se malo prosire sve te opcije jer ovo je stvarno minimalno.

Stranice mi pokazuje ok te sam tu zadovoljan + pamti mi sve passworde sto je ok.

Manipulacija sa "bookmarksima" je ok...

Zanima me kako prilikom downloada maknit onu donju traku koja ostaje nakon sto se nesto downloada. Znaci htio bih da nema te trake ili da nestane nakon downloada. Dali je moguce to izvesti?

Isto tako dali ima koji stvarno koristan add-on koji olaksava surfanje?

Inace da ima malo naprednijih opcija definitivno bi mi bio daleko najboljii browser....a sada uz njega jos uvijek koristim Firefox.

Dobar mi je ovaj sustav "tabova".....jako dobra stvar. Belji se

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Chrome 5 Beta,preporuka za add-onove i par sit

Samo da prokomentiram; Chrome je genijalan browser. Jedina stvar zbog kojeg sada koristim operu je nekompatibilnost s editorom foruma. Ne mogu se kopirati i pejstati citati jer editor izbacuje nedozvoljeni HTML...

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Samo da prokomentiram; Chrome je genijalan browser. Jedina stvar zbog kojeg sada koristim operu je nekompatibilnost s editorom foruma. Ne mogu se kopirati i pejstati citati jer editor izbacuje nedozvoljeni HTML...

to se meni ne događa 

meni je pak obrnuto ja imam sa operom problema kod editora foruma

#x262D
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 1:55 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
DamageHigh kaže...

Meni to radi sasvim normalno i nikada nisam imao sa time problema.....inace eto ne bih sada tu tipkao preko Chrome-a vec bih ostao na Firefox-u.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice