upiso sam ja cd-key
i ništa se ne događa
možda moram bez crtica ili nešto
negdje mi u keyu nalazi ; jel to treba izbacit
naručio sam BF3 LE
molim pomoć
CD Key prije ; je za igru a poslije ; je za Limited edition dodatke.
upiso sam ja cd-key
i ništa se ne događa
možda moram bez crtica ili nešto
negdje mi u keyu nalazi ; jel to treba izbacit
naručio sam BF3 LE
molim pomoć
CD Key prije ; je za igru a poslije ; je za Limited edition dodatke.
Ja jos nisam dobio BF3, jesam li jedini pa da šaljem mail ili nas ima još?
BF3 LE?
Ne, izgleda da jos nisu svi poslani. Ni meni nije stiglo. Narucio sam 2 komada.
Ja jos nisam dobio BF3, jesam li jedini pa da šaljem mail ili nas ima još?
i ja jos uvijek nisam dobio, ali me brine to sto na base-hostu jos uvijek pise "narudzba uspjesno obavljena" a ne ono da je uplaceno
BF3 LE?
Ne, izgleda da jos nisu svi poslani. Ni meni nije stiglo. Narucio sam 2 komada.
Nije LE, obican. Isto 2 kom
Uspješno aktiviro igru
svaka čast mario
najbolji ste
...
Evo tutoriala i programčića za promjenu ingame jezika iz ruskog u engleski jezik za nestrpljive..
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
Napomena:
Step 2:
u arhivi se nalaze tri fajla, a u uputama pise dva.
Prvi treba staviti u Battlefield 3 direktorij, a druga dva u Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc
Tj, vec je struktura direktorija napravljena. Vjerojatno se sve samo odarhivira u Battlefield 3
Pretpostavljam! Jos nisam isprobao.
Hm, probal patch, zasad bez uspjeha.. iam sliku, al nemam slova opće..
U prvom ima 2 fajla... en.toc i en.sb
Evo ja dns u 14:12 dobil BF3 LE CD key :DD
Mario, svaka ti cast.
"If you change the language then you will not get banned. But if you buy the game key from any unauthorized seller then EA will Ban the game key." tu sam poruku dobio od lika iz EA kad sam ga pitao hocu li dobit ban ako promijenim jezik. btw kako oni mogu znat jesam li ja kupio key preko interneta ili ovak igru ( pod ovak mislim na kutiju s dvdom )
Hm, probal patch, zasad bez uspjeha.. iam sliku, al nemam slova opće..
U prvom ima 2 fajla... en.toc i en.sb
Da, u prvom 2, u drugom 3 i u trecem onaj exe. Jesi ga pokrenuo kao administrator?
"If you change the language then you will not get banned. But if you buy the game key from any unauthorized seller then EA will Ban the game key." tu sam poruku dobio od lika iz EA kad sam ga pitao hocu li dobit ban ako promijenim jezik. btw kako oni mogu znat jesam li ja kupio key preko interneta ili ovak igru ( pod ovak mislim na kutiju s dvdom )
No, samo nas plasi!
Pa valjda imaju evidenciju koji keyevi su na box izdanjima, a koji online preko interneta.
No, samo nas plasi!
Pa valjda imaju evidenciju koji keyevi su na box izdanjima, a koji online preko interneta.
pa ipak mario dobije ta box izdanja pa nam samo posalje key, zar ne? pa kak ce to provjerit? xd
i mene zanima jer mario(ili njegov dobavljac) je valjda kupio rusku box verziju
Mario ne dobije box nikakav, on isto dobije key. Zamislite kako bi to izgledalo da za svaki key čuva doma kutiju :D
Mario ne dobije box nikakav, on isto dobije key. Zamislite kako bi to izgledalo da za svaki key čuva doma kutiju :D
vrlo zanimljivo xD
ali su valjda ti kljucevi sa box izdanja
a mora netko od koga on dobije key kupit box (ili ne?)
Da, netko kupi box, vjerojatno dobavljač koji preprodaje Mariu koji preprodaje nama :)
Da, netko kupi box, vjerojatno dobavljač koji preprodaje Marku koji preprodaje nama :)
Mariu xD,al nebitno,vazno da sve prode u redu sa keyevima
Mario, Marko, sve je to slično :D Ma bit će sve u redu ;)
Ja dobio još popodne tnx..sve5...
Meni još bf3 Le nije došo na mail, sad sam već malo živćan, Jel ostalima stigo?
Meni još bf3 Le nije došo na mail, sad sam već malo živćan, Jel ostalima stigo?
Pa jbt, strpi se, doce.
Mario reci mi imas li ti keyeva za Red Orchetra 2, rekao si mi da nebrinen da cu u ponediljak dobiti a jos nista , pa reci da ga ocekivam ovi tjedan ili ???
Ja mislim da se od petka ovo moglo srediti.
Dobio ključeve u 14:35 2x BF 3 LE + karkand. Svaka čast.
Pa zar nije rekao da ce prvo podijelit obicne verzije pa tek onda LE.
Dobio sam ključ prije sat vremena.Evo skida se,nadam se samo da nam neće s vremenom banat key...
E Mario ja sam danas uplatio uplata-001205 pa me kad bi otprilike trebo doc key ne zuri mi se sam tak da znam otprilike!
Moze barem potvrda da je uplata uspjela??