Sto Uk? Zar nije na .DE jeftiniji?
Amazon - pitanja i odgovori
- poruka: 1.553
- |
- čitano: 857.867
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sorry ja gledao paperwhite po automatizmu jer njega imam...
Evo mene opet znaci tipkovnica je dosla ali mi se pokvarila kroz 2dana e sad me zanima isao sam na onaj return uglavnom ja to njima posaljem i oni meni vrate novce kad stigne ili kako to tocno ide?
te da li mogu slati hrvatskom postom ili mora bit isto DHL?
Pa sta pise na amazonu?
Ne pise nista da moram poslatio DHL-om ali ja sam time dobio pa zato i nezz da li hrvatska posta ima opciju da uopce salju za amazon jel sam vidio u onome sto sam dobio za isprintati da moram racun dati dostavljacu i on onda to nosi jel drugcije ne moze dostaviti uopce..
cini mi se to dosta komplicirano..:(((
I tako, ode nama UK iz EU u PM..
Znači li to da više nisu niti u trgovinskom sporazumu ili kaj?
Pa ne bumo valjda morali plaćat PDV i carinu ko da naručujemo iz USA
Ovo i mene opako zanima, ako je tako ne znam šta da radim, amazon je savršen za online kupnju.
Pa imaš Amazon.de.it.fr.es. svi sa svojim dnevnim akcijama i cijenama
Pa imaš Amazon.de.it.fr.es. svi sa svojim dnevnim akcijama i cijenama
A koji mi najviše preporučuješ? Je l' bih mogo .de koristit iako ne znam ni riječ njemačkog, a toliko epizoda Cobre 11 sam pogledo...
ima prevod na engleski. Nije 100% ali dovoljno da ga normalno koristis...
Ovo i mene opako zanima, ako je tako ne znam šta da radim, amazon je savršen za online kupnju.
Engleska nije ništa službeno napravila. Oni su samo donijeli odgovor na referendumsko pitanje za izlazak van. To što su oni ekonomsko-nepismeni pa nisu računali na pad dionica zbog donošenja istoga je njihov problem. Ugl., ukratko, i dalje su oni članica, trgovanje ide kao i prije pa tako i preko amazona. Jedino eto, tragično je što će valuta progresivno padati pa ćemo manje kunića izdvajati za isto, što će ustvari ih još više osakatiti ali svejedno.
Ljudi, moram odgovor što je brže moguće. Želim kupiti grafičku karticu preko amazon.it, ali nisam siguran jel ima carina evo vam link pa vas molim da mi kažete ako ste 100% sigurni da nema carine https://www.amazon.it/EVGA-02G-P4-2957-KR-NVIDIA-GeForce-scheda/dp/B0146YLHV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1467496974&sr=8-1&keywords=evga+geforce+gtx+950
Konkretno me zanima kamera gopro session.
Ljudi, moram odgovor što je brže moguće. Želim kupiti grafičku karticu preko amazon.it, ali nisam siguran jel ima carina evo vam link pa vas molim da mi kažete ako ste 100% sigurni da nema carine https://www.amazon.it/EVGA-02G-P4-2957-KR-NVIDIA-GeForce-scheda/dp/B0146YLHV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1467496974&sr=8-1&keywords=evga+geforce+gtx+950
100 posto carine nema ,ako ti je adresa u EU.
porez (PDV,IVA,VAT,kako god se gdje zvalo ono što u Hrvatskoj zovemo→ PDV) se naravno plača.
Legalistički trebali bi ti obračunati porez po visini poreza ,Hrvatskog PDV ,a ne talijanski porez IVU,kad ti šalju poštom,na adresu u Hrvatskoj. Neki to rade,neki ne. To može zavarirati cijenu +-..ovisno o stopi poreza zemlje kupca.
Neki to rade,neki ne, jedino se to striktno primjenjuje kod kupovine automobila...sretno!
ovako zelim uzet ovaj monitor posto vidim tu je 1500kn a kod nas je oko 2000kn pa pitam jel se kod tog monitora placa carina i pdv i jos da pitam jel se tu dobije garancija?
https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI?ie=UTF8&keywords=144hz%20monitor&qid=1461901857&ref_=sr_1_5&s=pc&sr=1-5&tag=amazon0606-20
ovako zelim uzet ovaj monitor posto vidim tu je 1500kn a kod nas je oko 2000kn pa pitam jel se kod tog monitora placa carina i pdv i jos da pitam jel se tu dobije garancija?
https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI?ie=UTF8&keywords=144hz%20monitor&qid=1461901857&ref_=sr_1_5&s=pc&sr=1-5&tag=amazon0606-20
Ne šalju to u Hrvatsku, kao i vecinu stvari sa Amazona..
Ne šalju to u Hrvatsku, kao i vecinu stvari sa Amazona..
Krivo sam link poslo..https://www.amazon.de/AOC-G2460PF-Displayport-Reaktionzeit-h%C3%B6henverstellbar/dp/B01BV1XBEI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1469925395&sr=8-1&keywords=aoc+g2460pf
100 posto carine nema ,ako ti je adresa u EU.
porez (PDV,IVA,VAT,kako god se gdje zvalo ono što u Hrvatskoj zovemo→ PDV) se naravno plača.
Legalistički trebali bi ti obračunati porez po visini poreza ,Hrvatskog PDV ,a ne talijanski porez IVU,kad ti šalju poštom,na adresu u Hrvatskoj. Neki to rade,neki ne. To može zavarirati cijenu +-..ovisno o stopi poreza zemlje kupca.
Neki to rade,neki ne, jedino se to striktno primjenjuje kod kupovine automobila...sretno!
@SecTTion eto ti odgovora na pitanje o carini i PDV-u.
A kaj se tice garancije ne vidim nista.
Ulogiraj se i pitaj u komentarima.
Postoji neka caka da dobim od amazona discount code, neki popust ili ima netko od vas? Ja sam bio dobio al mi je istekao.
Htio bi si kupiti headset i gopro.
Postoji neka caka da dobim od amazona discount code, neki popust ili ima netko od vas? Ja sam bio dobio al mi je istekao.
Htio bi si kupiti headset i gopro.
Općenito na ovoj stranici možeš tražiti sve dostupne online kupone i promo ponude.
E ovako, narucio sam nexus 6p prije koj dan preko amazona i sada dobijem ovo
Je to normalno ( odnosno dali je moguce da USPS je predala paket nekoj trecoj kompaniji koja salje preko oceana? ) ili sam kako kazu amerikanci got scammed?
Ovako šta još nisam vidio. To da je predala drugoj kompaniji je moguće ali kao što rekoh, prvi puta svjedočim istom. Rockville je selo, i sudeći po svemu mi ne izgleda kao mjesto gdje se prekrcavaju međunarodne pošiljke. Pošalji mail amazonu i objasni problem. Jedino oni mogu bolje provjeriti. I da, kak si uopće uspio naručiti mobitel? Većinu toga se ne može naručiti za Hrvatsku. Jesi sigurno dobro označio svoju adresu? Državu, adresu i sl.?
E ovako, narucio sam nexus 6p prije koj dan preko amazona i sada dobijem ovo
Je to normalno ( odnosno dali je moguce da USPS je predala paket nekoj trecoj kompaniji koja salje preko oceana? ) ili sam kako kazu amerikanci got scammed?
Ovako šta još nisam vidio. To da je predala drugoj kompaniji je moguće ali kao što rekoh, prvi puta svjedočim istom. Rockville je selo, i sudeći po svemu mi ne izgleda kao mjesto gdje se prekrcavaju međunarodne pošiljke. Pošalji mail amazonu i objasni problem. Jedino oni mogu bolje provjeriti. I da, kak si uopće uspio naručiti mobitel? Većinu toga se ne može naručiti za Hrvatsku. Jesi sigurno dobro označio svoju adresu? Državu, adresu i sl.?
Jesam da, neko imas neke osobe koje prodaju i van U.S.-a, zvao sam danas support i rekli su da su poslali mail prodavacu, te ukoliko ne odgovori u roku od dva dana, da ce mi novac biti vracen...
Evo, ovaj iznimno dostavljaju: https://www.amazon.es/gp/product/B015Y52UU8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL
Ćao.
Pred neki dan kupio sam knjigu s Amazona i odbili su mi s kartice traženi iznos. Nakon neka 3 dana vidim da odbili još nekih cca 5 kn.
Kupio sam preko američkog Amazona. Je li to ok? Hvala