2 iste ip adrese?

poruka: 14
|
čitano: 11.178
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2 iste ip adrese?

ovako zanima me dali je moguce da  postoje 2 potpuno iste ip adrese?

SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: 2 iste ip adrese?

U isto vrijeme spojene na net; NE.  Namigiva

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

a recimo da meni komp ostane upaljen i pritom da je connect internet,jeli onda moguce?,recimo da mi je netko provalio pass od rutera na 192.168.1.1 dok mene nije bilo jer mi je torrent bio ukljucen,skido sam nesto....

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 16:47 (Ryder007).
17 godina

Ako na routeru imaš wireless onda da, jer to nije IP računala, nego routera.

www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
15 godina

Nisam baš siguran da sam te skužio što pitaš. Adresa 192.168.1.1 je adresa u lokalnoj mreži, a ne internet IP. Na što misliš password od routera? Misliš kada se spajaš preko wlana ili password koji moraš upisati kada u browser upišeš 192.168.1.1? Što te točno muči?

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

imam wireless na ruteru i ima password gore

15 godina

I sad tebe muči je li ti netko može provalit taj password?

Ako ti je WEP password, onda može, ako je WPA/WPA2, onda ne.

16 godina
neaktivan

da to znam i kad to upisem trazi me password od rutera, i mislim da ga je netko provalio jer nisam mogao stavit svojj pass,tek kad sam ga reset onda sam promjenio pass ponovo,a problem je u tome sto sam gore napisao da je net bio connect a mene nije bilo za kompom,i kad sam dosao,kreno igrat css i kaze mi frajer ti si bio pre 5 min na serveru s tom ip adresom imao si hax,a tek sam dosao doma i tad sam prvi put sjeo za komp

15 godina

Onda ti se neko zakačio. Samo promijeni lozinku za wlan (stavi WPA2) i miran si..

16 godina
neaktivan

el ce to sto utjecat na wlan posto mi se sestra spaja prek njega,ak promjenim to sto si reko sto onda moram napravit kod nje na laptopu da joj se moze ponovo spojit?

16 godina

ma nemoguće je imat 2 IP adrese aktivne u isto vrijeme...i ako je spojen na tvoj router, dobije drugu adresu...ako se dosad nikada nikome nije dogodilo da je dobio istu IP adresu kao netko drugi ako su se u isto vrijeme spajali, isto tako nije moguće da ti i još taj netko dijelite tu istu adresu.

jedino kada možeš reć da je ista IP adresa je ako se netko spoji daljinski na tvoj komp, upravlja istim i surfa internetom preko njega. ali ni onda nemate oboje jer samo tvoj komp ima tu adresu.

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
neaktivan

a kak onda bi obrazlozio onda da je lik kad mene nije bilo doma,a torrent je bio on,dodem na server da sam maloprije bio igro s tom ip adresom i da sam imao cheat, i ja sam nakon toga dosao,kaze bio si na serveru prije 5 min,a tad jos nisam niti sjeo za komp....

15 godina

Jednio realno objašnjenje je da ti je neko sjeo za komp, ili da se lik zaj*bo (ovaj šta ti je reko da si bio na serveru)...

11 godina
neaktivan
Re: 2 iste ip adrese?

Slusaj me...Nije ti niko ukrao sifru,vec ako kazes,da si usao na cs,i ovaj ti kaze da si imao hak,to je zato sto neko  ima PB Down Force.Kada se upali taj program,automatski se menja Steam...I sto posto taj decko je promenio Steam,i na nesrecu uzeo tvoj Steam,i usao na srw,i normalno banovali ga zbog haka...On naprimer izadje iz cs posto je banovan,i promeni opet Steam i udji na nekom drugom Steamu,i sve tako...Zato ne plasi se nista,nije ti niko ukrao IP Adresu :D

Kiki
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice