Ultimativna tema za rješavanje problema u igrama

poruka: 10
|
čitano: 2.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za rješavanje problema sa igrama

Pretrazujem podforum igre-opcenito i vidim svaka treca tema."problem sa igrom", "crasha se-pomoc", "izbacuje me sa servera", "nizak FPS"...

imam jedno pitanje vezan za GTA San Andreas pa me potaknulo da je otvorim.Zamolio bih modove da sve ostale teme koje se otvaraju budu zakljucane i obrisane.Toplo se nadam da ce tema uspjeti{#}Moje pitanje:Igram GTA SA na laptopu i tamo sam dosao do nekih 30%.E sad,ja bih zelio nastaviti od tih 30% na kompu.Nigdje ne mogu naci folder sa savovima.Da li je ikako moguce da je nastavim igrati na kompu.PS. znam da se moze skinuti igra sa neta na 30% ali radije bih sam pokusao.Toliko od mene :)

2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

mozes, naravno, imas save file mislim u my documents, pod games ili my games ili kaj vec, nades GTA SA, samo prekopiras

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 13:26 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za rješavanje problema u igra

mogu li ga prebacit na USB?Gdje tocno da ga zaljepim?

13 godina
neaktivan

mozes, da... kada instaliras igru na PCu nades taj isti folder s kojeg si kopirao od laptopa, i tamo zaljepis

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 13:30 (shimeface).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ej donatore,moze pomoc u vezi crasha u oblivionu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 13:56 (Square Enix).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Square Enix kaže...

ej donatore,moze pomoc u vezi crasha u oblivionu?

Ja sam crasheve riješio sa Swift Shaderom, ali sam odustao jer mi je framerate vani bio na 640x480 pixela i sve low < 10 frejmova. Uglavnom, Swift Shader 2.0/3.0 će ti najvjerojatnije crash rješiti, ali meni užasno smeta onaj Swift Shader logo dole lijevo.

14 godina
neaktivan

Btw GTA Sa sejvovi su ti u C:/Documents/ Gta San Andreas User Files/i ovi .set fajlovi su ti sejvovi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:01 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo ovako, ja imam problem....imao sam XP program na mom computeru..moj counter strike je radio normalno..znaci nimalo nije bilo laga...Stavio sam WIN 7..i ne mogu igrati 1 server..pa me zanima u cemu je problem..il u serveru ili u mom WIN..a druge servere nisam isprobavao..a moj WIN 7 sam skinuo s neta 3,45 gb..
Hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze pomoc?

Znaci...u Medieval 2 total waru imam konstantno nizak fps.Doduse imam HD2600 grafiku i Celerona na 3.0gHz ali trebao bi ici vise od 35 fps-a.Jer igirca koristi samo jednu jezgru te je bitan samo takt.Smanjio sam rezu na 1024X768 sve na ultra low , shadows ne i dobijem fps 20-22.Ako netko zna bi bih mu zahvalan.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sunshine0123 kaže...

moze pomoc?

Znaci...u Medieval 2 total waru imam konstantno nizak fps.Doduse imam HD2600 grafiku i Celerona na 3.0gHz ali trebao bi ici vise od 35 fps-a.Jer igirca koristi samo jednu jezgru te je bitan samo takt.Smanjio sam rezu na 1024X768 sve na ultra low , shadows ne i dobijem fps 20-22.Ako netko zna bi bih mu zahvalan.

Hm,poznat mi je taj problem,opcenito sam svim nastavcima Total wara.Pokusaj smanjiti velicinu vojnih jedinica.Mozda ti je postavljeno na Huge pa ti stavi na Small.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice