The Talos Principle

poruka: 3
|
čitano: 2.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Talos Principle

Bok.

Nisam tip od igrica, zadnje sto sam igrao osim igre iz naslova je Nintendo64, ili ponekad s frendovima na ps4, pa sam se pozelio, za dobra stara vremena zaigrati the talos principle.

Nisam upoznat s eticke strane kakva je sad situacija s downloadom free igrica ako nije u redu, opomenite me, necu vise pitati ili traziti, slobodno izbrisite post.

Zanima me kako se moze igrati The Talos principle. Postoji free verzija koja se moze skinuti?

Koja je cijena igre ako se mora platiti i gdje se može skinuti?

Koristim linux pa ne znam moze li se instalirati na njega?

Hvala

0 0 hvala 0
8 godina
Re: The Talos Principle
Nemoj me krivo shvatiti, ali u vremenu koje ti je trebalo da napišeš ovaj post, mogao si otići na Steam, pronaći igru i vidjeti da se Steam igre mogu igrati i na Linuxu.

https://store.steampowered.com/app/257510/The_Talos_Principle/

39.99€ i tu i tamo se pojavi na akciji za nekih 5€

Minimum:
Processor: Dual-core 2.2 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT 512MB VRAM, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 512MB VRAM
Storage: 5 GB available space

Recommended:
Processor: Quad-core 3.2 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 480 GTX 1GB VRAM, ATI/AMD Radeon HD 5870 1GB VRAM
Storage: 8 GB available space

11 godina
protjeran
Re: The Talos Principle

To su naši domaći developeri napravili pa bi bilo lijepo da platiš igru. Postoji torrent, valjda, no torrentanje igara (i .exe datoteka općenito) uvijek za sobom vuče rizik zaraze računala.

Ako ti je zbog nekog razloga 40€ puno, piratiziraj igru pa ju kupi na Steam-u kad bude malo jeftinija. No što se mene tiče, igra je odlična (jedna od najboljih u kategoriji mozgalica) lijepa i duga, te kao domaći proizvod vrijedi 30ak €.

Onaj hrvatski ženski glas je predobar.

DLC "The Road to Gehenna" je vrhunski.

The planet broke before the Guard did!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice