Tema za preporuku igara

poruka: 11
|
čitano: 1.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

Ovdje mozete zatraziti preporuku igara za od: PC-a do PS-a, Xboxa i tako dalje, temu otvaram da bi se smanjio broj tema sa naslovom "Preporucite mi igru" i sve tome slicno...........

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

e samo onda jedno pitanje da li ovdje pišemo preporuke za sve konzole ili samo PC pošto je ovo u Igre- općenito?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Tema za preporuku igara
Ivan 992 kaže...

Ovdje mozete zatraziti preporuku igara za od: PC-a do PS-a, Xboxa i tako dalje, temu otvaram da bi se smanjio broj tema sa naslovom "Preporucite mi igru" i sve tome slicno...........

xDinichx kaže...

e samo onda jedno pitanje da li ovdje pišemo preporuke za sve konzole ili samo PC pošto je ovo u Igre- općenito?

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way...
16 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

A sorry nisam pročitao očito :D

Nego onda ovako

Svi koji imate DS a volite avanture odigrajte serialj Phoenix Wright, Appolo Justice, Ace Attorney Ivestigation, ali po redu... Mene je zadivila priča te kako se likovi iz jednog serijala u drugi ponavljaju u novim problemima :D Ispunjena je sarkazmom vrlo je zanimljiva i baš mi je gušt bio igrajući je... Inače vi ste u ulozi odvjetnika na sudu te osim što branite skupljate dokaze i slušate izjave svjedoka te ih rušite s dokazima itd.

a za PC toplo preporučam sve epizode Sam and Maxa :D

Ovo je Phoenix Wirght glavni junak u serijalu Phoenix Wirght :D Ovo je Phoenix Wirght glavni junak u serijalu Phoenix Wirght :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 13:30 (xDinichx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

moja preporuka : metro 2033 i army of two the 40th day i hitman blood money (stara igra , ali jos je dobra)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

Moja preporuka za igre ratne tematike: Hidden and dangerous...........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

Odigrajte Assassins Creed 2 i čekajte Broterhood

Cool

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

Jel bi na ovom mom laptopu radio Assasins Creed 2 :D Pogledajte moj PC

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tema za preporuku igara

Moja preporuka: koristite trazilicu jer vec ima 100 tema slicnih

Model fashion guru.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Moja preporuka: koristite trazilicu jer vec ima 100 tema slicnih

Pa dobro jel moras zaspamat svaku temu, temu sam otvorio da se vise ne otvaraju takve teme sa slicnim naslovom.............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way...
15 godina
protjeran
Dobra je tema, no imam jednu idejicu, onda bi tema bila odlicna, naime neka autor biljezi preporuku npr. AC2 ima 2 preporuke, autor teme u svoj prvi post doda, AC2-2 preporuke i linka igru, naravno preporuke se mjenjaju sa obziron na nove preporuke. Isto tako da tema bude za raspravu no tek okvirnu raspravu.
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice