Tražim nekog da mi gifta Left 4 Dead 2, SKYDRIFT ili Mass Effect 2 HITNO!!!!!. Naravno placam to sve s bonovima( tele,vip......) i po mogućnosti ako se osoba složi sa onim coal-ima i popustima.
Ponude u pp.
Ajde ljudi....
Dajem Crysis 1(neaktiviran origin ključ),za neku igru na steamu.
Cek jel mi moze netko u dvije recenice objasniti sta su ovi coali?
p.s. sta nitko nece mijenjati se za cod4? :P
što više imaš, veća mogućnost
što više imaš, veća mogućnost
Aha hvala :)
Dajem 4 coala za Brink. Samo Brink. Bez DLCova..
Na PP za steam nick:)
Hvala
Sretan Božić
Doviđenja
EDIT: Pošto je još i Božić, dat ću vam im tri kupona: Valve -50%, još jedan i superIdPack -33% :)
Šta ću kad sam dobrodušan :D
Origin account s BF:BC2 Deluxe za Brink Complete Pack kao gift ili na Steam accountu.
Meni se to stvorilo na Originu i sad imam dva BFBC2 na istom acc.... jel taj deluxe ima Vietnam u sebi ?
sry na OFFt...
Ima Vietnam + bonus items
Nah, ništa se ovdje nemože razmjenit, bježte ljudi, bježite, nemože se niš na Balkanu
ako ima ko da bi poklonio neku igricu il trejdao za 2 coala i 50% na valve javite se na pm
Također, ali ja tražim da mi netko gifta igra pa da ja platim prek bona jer vidim ovaj ME2, Skydrift, primamljive cijene
Nudim Origin acc sa Mass Effect 2 + BF:BC2 Deluxe + MOH 2010 za giftani Mass Effect 2 i Orcs Must Die na Steamu. Mislim da je fair trade - 10€ za 2 vrhunske i jednu osrednju igru. Ako treba ubacim jos i neki popust ili coal.
Ponuda vrijedi do 19.00, nakon toga kupujem ME2 i acc ide na prodaju.
BUMP!
Ponuda stoji jos neko vrijeme, nakon toga ode u honduras. Ubacim jos i nesto coalova i Valve popust.
<sarcasm>
Naravno, totalno zelim 3 besplatne igre u zamjenu
</sarcasm>
Please, neke normalne ponude
<sarcasm>
</sarcasm>
Portal 1 za bilo kaj od ovog? :D
dajem 7 coala za bilo koju igru dobivenu od steama
<sarcasm>
</sarcasm>
Portal 1 za bilo kaj od ovog? :D
Imam oba Portala, sorry. Ponuda se mijenja, ne trazim vise ME2 nego nesto sa wishlista.
imam ja 33% na skyrim i dead island i imam još popusta na valve
i zaboravih reći da imam 10% na gsc games
Nudim Bc2 za audiosurf na steamu!
neka me neko doda na steam da napravio trejd za izvrsit object
korisnik06
korisnik06
jesam
Sada nudim 4 coala za neku igru.
Može i BC2 Deluxe. U zamjenu bih volio Shift 2, na US je 10$, tko zna baratat VPN-om neka izvoli, dobije i bc2 i coal...
Imam i jedan Orcs must die viška, Steam key, ponudite igre....
i mene isto: first5c
ko hoce trade za izvrsavanje ovog Steam Trade objective nek naleti na Steam: BUG Group -> chat room.
coal 4 coal
ili neki kupon za neki drugi kupon :)
p.s. trade sistem je u komi.. em se rusi em trokira..
ko hoce trade za izvrsavanje ovog Steam Trade objective nek naleti na Steam: BUG Group -> chat room.
coal 4 coal
Ja sam nekog sa steama gnjavio 10 min jer mi opce nije htio odabrati iz koje mape(steam gifts, TF items ...)

coal 4 coal
Ja sam nekog sa steama gnjavio 10 min jer mi opce nije htio odabrati iz koje mape(steam gifts, TF items ...)
kod mene ista stvar,jesi uspio na kraju nekako tradeat?