Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Ja sam od skora počeo da koristim STEAM.

Pa me zanima nešto:

Kad na steamu ukucam PRODUCT KEY i kaže mi da je igra uspešno kupljena, i piše mi da ju instaliram, tj da ju downloadujem, da li moram to da uradim?

Tj, memorija mi je puna i nemam gde da ju skinem, a i ne igra mi se sad trenutno, da li će ta igra da mi ostane ili će nestati?

Da li moram da ju instaliram ili može i bez instalacije pa je dovoljno samo da ju kupim? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
triki3 kaže...

Ja sam od skora počeo da koristim STEAM.

Pa me zanima nešto:

Kad na steamu ukucam PRODUCT KEY i kaže mi da je igra uspešno kupljena, i piše mi da ju instaliram, tj da ju downloadujem, da li moram to da uradim?

Tj, memorija mi je puna i nemam gde da ju skinem, a i ne igra mi se sad trenutno, da li će ta igra da mi ostane ili će nestati?

Da li moram da ju instaliram ili može i bez instalacije pa je dovoljno samo da ju kupim? 

ne moras.

jednom kad upises key i dobis potvrdu da je uspjesno aktivirana, ona (igra) se veze za tvoj acc i tamo je zauvijek

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Moze li netko objasniti kupovanje preko G2A? O kakvim kljucevima se radi? Koja je razlika u odnosu na direktnu kupnju preko steama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Majesty kaže...
Moze li netko objasniti kupovanje preko G2A? O kakvim kljucevima se radi? Koja je razlika u odnosu na direktnu kupnju preko steama?

Prva, osnovna i jedina razlika zbog koje se kupuje na G2A i drugim sličnim sajtovima je razlika u cijeni. Pametnom dosta...

14 godina
Majesty kaže...

Igre uglavnom koštaju puno manje, ali preuzimaš određenu dozu rizika da kupiš igru koja je nabavljena ukradenom kreditnom karticom ili nekom drugom nelegalnom metodom. U pravilu te nema čega biti strah, ali ti ključevi nisu uvijek legalno nabavljeni. Bilo je slučajeva kad su ljudi ostajali bez ključeva koje su uredno aktivirali na Steamu, ali iz mog isksutva taj rizik se isplati.

I druga manje bitna razlika je da kupnjom direkt preko Steama imaš mogućnost refunda ako ti igra ne radi ili ispadne smeće. Kod G2A i sličnih toga nema.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan

Samo imaj na pameti da refound na steamu možeš zatražiti samo unutar 14 dana od kupnje igre i to ako si igrao manje od 2 sata.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 18:40 (ervin121).
12 godina
neaktivan
Majesty kaže...

na g2a kupiš ključ (kod) kojeg poslije aktiviraš na steamu. druga opcija je gift (kad platiš, dobiješ zahtjev od nekog bota na steamu i on ti gifta igru).

uglavnom je na stranicama tipa g2a, instant gaming, kinguin jeftinije dosta nego na steamu.

kad na steamu kupiš igru, imaš opciju za je refundat (ako imaš manje od 2 sata igranja i još neki vremenski limit), dok sa ključevima to nije slučaj, jer steam pamti jesi li aktivirao ključ, ili si baš kupio igru sa steama.

ja sam osobno kupio dvadesetak igara preko takozvanih grey marketa (g2a, instant gaming, kinguin) u zadnjih nekoliko godina, i nisam imao nikakvih problema.

12 godina
neaktivan

Na steamu mi pise da ne mogu dizat lvl jer acc mi je limitiran,kao nisam potrosio 5 dolara. A imam CS GO,1.6, Source. Sve kupljene igrice,jel to neki bug il ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PiDzI kaže...

Na steamu mi pise da ne mogu dizat lvl jer acc mi je limitiran,kao nisam potrosio 5 dolara. A imam CS GO,1.6, Source. Sve kupljene igrice,jel to neki bug il ?

Vjerojatno ih nisi kupio direkt preko Steama nego si aktivirao key pa se ne računa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

Imam jedno pitanje u vezi downloada sa steam.a.Stavio sam skidat The Witcher3 GOTY verziju.I zanima me ako ja pauziram download i ugasim PC.Dal ce meni steam pri ponovnom pokretanju kompa pocet downloadirat igru na novo ili nastavlja gdje je stao?Hvala na odg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nastavlja gdje je stao

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imam GTA SA u library, ali negdje prije sam uzeo u nekom storeu GTA The Trilogy jer je bilo nešto jeftino, čisto da imam sve  dakle GTA 3, VC i SA.

Sad me zanima pošto key sadrži te tri igre, a ja sam već imao SA, da li taj isti kod može netko drugi iskoristit pošto sam ja već imao SA, dakle SA je neiskorišten?! 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dudu kaže...

Imam GTA SA u library, ali negdje prije sam uzeo u nekom storeu GTA The Trilogy jer je bilo nešto jeftino, čisto da imam sve  dakle GTA 3, VC i SA.

Sad me zanima pošto key sadrži te tri igre, a ja sam već imao SA, da li taj isti kod može netko drugi iskoristit pošto sam ja već imao SA, dakle SA je neiskorišten?! 

Ne može. Nekada si dobijao key za igre koji su duplikati, ali je to ukinuto.

Steam: Peacean Origin: Peacean1990 Battlenet: Peacean#2321
15 godina

Jel ima kakvih akcija na igre? 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
14 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Jel ima kakvih akcija na igre? 

Uvijek ima, ali najbolje ti je pričekati klasičnu rasprodaju krajem prosinca.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina

Kad počinje Steam winter sale ove godine? Vidio sam negdje ali zaboravih od kad do kad traje

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KASA kaže...

Kad počinje Steam winter sale ove godine? Vidio sam negdje ali zaboravih od kad do kad traje

http://www.whenisthenextsteamsale.com/

14 godina
neaktivan

nisam dugo tradeao na steamu pa nisam siguran kako sad to funkcionira pošto su se nešto izmjenila pravila.

Naime, htio bi preko steam trades nekome za poklon kupiti gift neke igre.

Kada mi ju čovjek od kojeg je kupim pošalje kao gift, mogu li ga kao i prije spremiti u inventory i odmah poslati nekome drugome, ili ima neki period koji moram čekati prije slanja dalje?

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

winter sale počinje za 4 sata. a ja imam 1200 kuna na visa web prepaid kartici. sve me strah.....

17 godina
Skullscar1989 kaže...

winter sale počinje za 4 sata. a ja imam 1200 kuna na visa web prepaid kartici. sve me strah.....

pa nemoj kupovat ono sto ti ne treba :) ja mogu potrosit 20 puta vise ali nisam lud da dajem pare za igre koje mi ne trebaju.

Ja na steamu imam igre samo koje sam htio igrati a ne kupujem samo zato sto je jeftino...

Npr gta5 na nekoj super akciji, nisam kupio jer me igra ne zanima i nikada je necu igrati niti proci.

11 godina
neaktivan

Cekao ovaj sale da ugrabim Arma 3 Apex DLC kad ono nije na popustu, i dalje 30€ a samo je nova mapa u pitanju i pokoja sitna promjena. Postali su gori od EA-a

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Cekao ovaj sale da ugrabim Arma 3 Apex DLC kad ono nije na popustu, i dalje 30€ a samo je nova mapa u pitanju i pokoja sitna promjena. Postali su gori od EA-a

Na popustu je 50% tj 14,99. Vjerojatno je gužva pa ne pokazuje dobro.

11 godina
neaktivan

Da nisu se sve igre updateale, nakon par refreshanja vidim 15€

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina

Jel vam radi steam ? Meni samo ucitava ucitava i onda error baci(web). A kad idem bas prek steama onda ''Could not connect to steam network''

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...

Jel vam radi steam ? Meni samo ucitava ucitava i onda error baci(web). A kad idem bas prek steama onda ''Could not connect to steam network''

ne

13 godina

https://steamstat.us/

On javlja status "Unknown" na sve osim steam database-a. Znaci nekaj se skršilo. Valjda se bude vratilo uskoro

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

bio je šteko store a sad i community neradi hahaha svaka čast valve 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me kupnja Battlefielda 1, ali posto je nema na Steamu, a na racunalu nemam citac za DVD, je li moguce gdje drugo kupiti key i download instalaciju?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ila-lena kaže...

Pozdrav, zanima me kupnja Battlefielda 1, ali posto je nema na Steamu, a na racunalu nemam citac za DVD, je li moguce gdje drugo kupiti key i download instalaciju?

Battlefield 1 je ekskluzivan za Origin, ali možeš ga naći po nižoj cijeni u različitim key shopovima.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice