Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori

Acc je jako dobar i bogat, ali ne isplati ti ga se prodavati jer nećeš nikada dobiti cifru koju zaslužuješ osim ako imaš ludu sreću.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
Steam - pitanja i odgovori

A i ja se uvijek pitam kako neko ima muda kupit account za tak neke masne pare kad ga vlasnik može vratit u 2-3 mail-a(razgovora sa supportom).

Bez uvrede, samo kažem.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na njuškalo teško da će prodat nešto što nema par COD-ova. Ima stvarno tu dosta igara, kvalitetnih i novih pa i da tražiš 300 kn mislim da ti nitko ne bi dao. Čisto jer ljudi ovdje nisu naučeni igrat originale, a oni koji jesu će rađe napravit svoj acc pa ga punit s igrama koje žele. Probaj po nekim stranim stranicama tražit pa preko nekog middle mana to riješiš ako ima zainteresiranih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spartlanin kaže...

Kako da znam koju sam igru kupio? U activitiju piše da sam ownam witcher 2 enchanced edition, ali možda je to pošto je free 2 p do nedjelje, a imam i witcher enchaned edtition? 

Pa sta ne dobijes racun na email?

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

Ima li tko Valveov popust (kupon) za trejd ako toga još ima?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel još koga jučer/danas možda stim opet tražio verifikaciju e-mail adrese (radi bolje sigurnosti - zeleni baner na vrhu stranice) jer to sam već davno napravio kad sam radio steam...danas sam obavio kupnju bez te potvrde i sve je normalno štimalo sa starom veritifikacijom, no čitao sam da su radili neke sitne izmjene u marketu, a na steamgift forumu da mnogi nemogu koristiti ga i da je pao zbog ddos napada

In order to help maintain the security of your Steam account, please verify your email address by clicking the following link ................

Your email address will be used to assist you in changing your Steam account credentials or regaining access to your Steam account, should you ever need help with those things.

Thanks for helping us maintain the security of your account.

The Steam Support Team

uglavnom potvrdio sam to opet zlu ne trebalo

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
15 godina
9090 kaže...

jel još koga jučer/danas možda stim opet tražio verifikaciju e-mail adrese (radi bolje sigurnosti - zeleni baner na vrhu stranice) jer to sam već davno napravio kad sam radio steam...danas sam obavio kupnju bez te potvrde i sve je normalno štimalo sa starom veritifikacijom, no čitao sam da su radili neke sitne izmjene u marketu, a na steamgift forumu da mnogi nemogu koristiti ga i da je pao zbog ddos napada

In order to help maintain the security of your Steam account, please verify your email address by clicking the following link ................

Your email address will be used to assist you in changing your Steam account credentials or regaining access to your Steam account, should you ever need help with those things.

Thanks for helping us maintain the security of your account.

The Steam Support Team

uglavnom potvrdio sam to opet zlu ne trebalo

ja sam prije par dana vidio tu obavijest isto

16 godina

ja nisam nis videl

Samobor je lepa varoš
13 godina
neaktivan

Evo ja sam nov pada uletim.

Trenutno skidam cod ghost multiplayer dzabe kao jel to istina ili  ? 

Ugl. planiram danas windows rusit i stavit novi jer imam novi HDD pa dal ce mu u steamu ostat igra kao pada je ponovno skinem jer pise da je ostalo 1. dan da se skine ili ? 

WTF ? WTF ?
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Damir1908 kaže...

Ugl. planiram danas windows rusit i stavit novi jer imam novi HDD pa dal ce mu u steamu ostat igra kao pada je ponovno skinem jer pise da je ostalo 1. dan da se skine ili ? 

ostalo je još jedan dan da se besplatno igra, a nakon toga, ništa od igranja ako je nisi kupio.

13 godina
neaktivan
denix kaže...
Damir1908 kaže...

ostalo je još jedan dan da se besplatno igra, a nakon toga, ništa od igranja ako je nisi kupio.

aha, znaci to je samo install free i odigras i kad ode onda moram kupit je ,nesto tipa demo ?

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
Damir1908 kaže...
denix kaže...
Damir1908 kaže...

aha, znaci to je samo install free i odigras i kad ode onda moram kupit je ,nesto tipa demo ?

Pa, ajmo reć. Mislim da je skoro svaki vikend neka igra na freewekendu, i uz to je na akciji (npr. -50%), pa onda daju da je isprobaš (u ovom slučaju, je, ako se ne varam, samo multiplayer dostupan) i uz to kupiš ako ti se svidi. A poslije isteka vremena, nemaš više tipku play, nego tipku buy (ili purchase), ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 17:53 (denix).
16 godina
neaktivan

Kupio sam Witcher 1 EE preko steama, i svaki put kad pokrećem igru javi mi se ovo sa slike ?

Al meni kad uđem u igru nigdje nema polje za upisati Key, btw igra radi bez problema samo me to pika u oči. Probao sam registrirati igru preko launchera ali neće, piše "A connection witch the server could not be established"?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 17:38 (Praetorian1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Dont show me this again ?

Sta bi to moglo znacit ?

Ne jedite krastavce s majonezom ?

ILI

Ne kupajte se sa ukljucenim tosterom ?

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa znam šta znači, ali jeli potrebno upisat key gdje ?

Ak neš odgovorit nemoj se pravit ni pametan jer očito nisi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 17:47 (Praetorian1).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Praetorian1 kaže...

Pa znam šta znači, ali jeli potrebno upisat key gdje ?

Ak neš odgovorit nemoj se pravit ni pametan jer očito nisi...

Sam si odgovorija.

Igra radi, ali ovo bode u oci.

To je ostalo od starih vremena. Vise nije potrebno.

16 godina
neaktivan

E pa tako reci.

E upiso sam taj Key u GOG i prihvatio mi je key. I sad imam igru i preko steama i preko GOGA :))

Poljaci svaka vam čast

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I Witcher 2 se da aktivirat na GOGU i dobije se svašta Wallpaperi, avatari, soundtrackovi, Triss Playboy, stripovi. Ma Poljaci svaka vam čast, najbolji ste {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

I Witcher 2 se da aktivirat na GOGU i dobije se svašta Wallpaperi, avatari, soundtrackovi, Triss Playboy, stripovi. Ma Poljaci svaka vam čast, najbolji ste {#}

Imas to sve u steam folderu vec instalirano.

17 godina
Praetorian1 kaže...

Zajeb kaže...
Praetorian1 kaže...

Imas to sve u steam folderu vec instalirano.

Kao što je već kolega rekao, to dobiješ i na steamu (ili bar većinu toga)
U opisu igre, pod Enhanced Edition features je cijeli popis stvari (čisto da ostali obrate pažnju na takve sitnice)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 21:29 (denix).
16 godina
neaktivan

Nema sve, sad baš gledam. Pričam o jedinici, dvojku nemam instaliranu pa neznam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 21:29 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Prebacim si 5€ na wallet da mogu kupiti Commandera od CoH2 i sad mi baca neki prokleti error... jel imao itko slicnih problema ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ovo pitanje me muči već neko vrijeme i nikako da tu postavim -  koja je fora sa TIER 1 i TIER 2 ...znam da je razlika u cijeni (što i piše, ali nisam našao objašnjenje zašto je to tako) mislim razumio bi da su podjeljene na bogate i siromašne (il već neki razlog) ali zemlje su izmješane?

...da bi danas sasvim slučajno - kako to obično biva tražim jedno nađem drugo našao ovo iz 2009 god.: http://steamunpowered.eu/european-tiers/ 

pa eto nek se nađe odgovor i za druge, kad sad imamo odgovor

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne sjećam se kad sam zadnji put kupio igru direktno sa Steama... Ruski traderi i živio.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ne sjećam se kad sam zadnji put kupio igru direktno sa Steama... Ruski traderi i živio.

Nazalost ne mogu se commanderi uzeti negdje drugdje kao niti Bundle DLC... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Zaboravio si spomenut i brazilce,  cesto imaju jos bolje cijene nego rusi, a kod njih mislim nit nema region locka kao kao kod rusa.

15 godina
neaktivan

Evo se ne mogu spojiti na Steam, a vi?

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mirkec23 kaže...

Evo se ne mogu spojiti na Steam, a vi?

Dodaj u shortcut od Steama -tcp pa ces se moci spojiti. to je i mene gnjavilo jutros no hvala Steam FAQ-u i odgovoru da se i to proba :)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
15 godina
neaktivan

Hvala ti! Mozes li mi samo i link poslati od toga?

16 godina
neaktivan
Mirkec23 kaže...

Hvala ti! Mozes li mi samo i link poslati od toga?

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5623-QOSV-5250

Pa neka svi znaju da ovo -tcp pomaže ako zapne ;)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice