Kad službeno počinje božićna rasprodaja?
sutra u 19:00 po našem vremenu
to imaš dojavu ili bacaš bombe :) ?
kako god bilo ja mislim također da tada počinje
to imaš dojavu ili bacaš bombe :) ?
kako god bilo ja mislim također da tada počinje
pa kad je bio autumn sale onda su rekli na steamu da će winter početi isto kao i prošle godine, a to je bilo 20.prosinca u 19:00
pa kad je bio autumn sale onda su rekli na steamu da će winter početi isto kao i prošle godine, a to je bilo 20.prosinca u 19:00
Također je ovdje spomenuto [LINK]
Oce i ove godine biti ono za coal-ove i igre?
Počelo je ,no nisam zadovoljan ,želim vidjet Skyrim na -75% .
Jel se može kupiti PaySafeCard kod nas i iskoristiti na steamu, prebaciti pare u steam wallet?
Pozdrav
nisam još nikad to radio pa samo par pitanja...
Kako giftati igru na Steamu ?
Da li se može giftati nekome tko je tek napravio acc i nema niti jednu igru ??
Imam nekih igara iz onog Humble Bundle-a koje mi ne trebaju pa sam ih mislio dati frendu ....
Pozdrav
nisam još nikad to radio pa samo par pitanja...
Kako giftati igru na Steamu ?
Da li se može giftati nekome tko je tek napravio acc i nema niti jednu igru ??
Imam nekih igara iz onog Humble Bundle-a koje mi ne trebaju pa sam ih mislio dati frendu ....
Ako imas igre iz humble bundlea nemoj ih aktivirati na svom steamu nego mu daj key (preko mail-a, chata, pismom...) da on reedema na svom steamu. Sto se tice giftanja kod placanja imas opciju da li je igra za tebe ili kao gift za nekoga drugog. Kad obavis kupnju odes u svoj inventar i odabers send putem steam-a, mail-a ili sl.
Edit: @LordShgi Kod nas ne mozes, mozes nekako preko slovenske stranice (bez vpn-a) za steam ili recimo preko njemacke tako da ukljucis vpn. Prilikom placanja ti se pojavi opcija paysafe card.
Što se tiče ovoga za instalaciju igrara na određene diskove, to je sve super ali koliko vidim nisu sve igre podržane i to meni barem većina povećih ne može nikamo sa "matičnog diska".
Ako imas igre iz humble bundlea nemoj ih aktivirati na svom steamu nego mu daj key ...
ja sam uzeo bundle samo zbog Metroa i Darksidersa
ali kad sam aktivirao key za bundle sve igre su se dodale u library i počele skidat , tako da to otpada ...
jel mogu igre iz library-ja giftat ????
Ako imas igre iz humble bundlea nemoj ih aktivirati na svom steamu nego mu daj key ...
ja sam uzeo bundle samo zbog Metroa i Darksidersa
ali kad sam aktivirao key za bundle sve igre su se dodale u library i počele skidat , tako da to otpada ...
jel mogu igre iz library-ja giftat ????
Ne mozes.
Jel se može kupiti PaySafeCard kod nas i iskoristiti na steamu, prebaciti pare u steam wallet?
Može ,nemoraš čak ni prebacivat pare na wallet.
Samo otvori ovo preko browsera i imat ćeš opciju "paysafe card" koja funkcionira.
Povrdiš da si u "Sloveniji" i sve 5.Ja sam ovako stalno kupovao preko paysafe carda i to je rješenje steamovog supporta.
Link za "Slovenski" steam store je http://store.steampowered.com/?cc=si
Samo otvori ovo preko browsera i imat ćeš opciju "paysafe card" koja funkcionira.
Povrdiš da si u "Sloveniji" i sve 5.Ja sam ovako stalno kupovao preko paysafe carda i to je rješenje steamovog supporta.
Odlicno, al mogu li si ja prebaciti pare na wallet jer mi je tako prakticinije ili to jos nije podrzano?
Steam-Games-Activate a product on Steam
ima li neka dobra duša da mi kupi CS: Global Offensive, sad je na popustu 50%, a nemam para na kartici...uplacujem novce odmah u ponedjeljak, jer ne radi banka u nedjelju...znaci sada je 5.49€ :) ako ima netko da hoce, neka mi se javi na PP..
Hvala unaprijed
ima li neka dobra duša da mi kupi CS: Global Offensive, sad je na popustu 50%, a nemam para na kartici...uplacujem novce odmah u ponedjeljak, jer ne radi banka u nedjelju...znaci sada je 5.49€ :) ako ima netko da hoce, neka mi se javi na PP..
Hvala unaprijed
Hvala, ali netreba ipak...uletio je moj blagoslovljeni buraz s karticom :) Svejedno hvala
Glavno da buraz kupuje a nekima je tu sa foruma još dužan lovu, lol.
Preko koje kartice vi kupujete igre sa steama?
I je li to moguce u nasoj zemlji
Odlicno, al mogu li si ja prebaciti pare na wallet jer mi je tako prakticinije ili to jos nije podrzano?
Nisam to radio pa neznam odgovorit .
Nisam to radio pa neznam odgovorit .
Upravo sam pokušao I ne radi, kaže mi da je došlo do pogreške I da trebam kontaktirati steam support.
A da li itko zna neku alternativu kojom mogu prebaciti taj novac od paysafe kartice do MoneyBrookers or Paypala, te time na steam?
A da li itko zna neku alternativu kojom mogu prebaciti taj novac od paysafe kartice do MoneyBrookers or Paypala, te time na steam?
Takođe imam isti problem. Kupio bon i ne radi.
...
Trebam pomoć oko kupnje Dead Island DLC-a, dakle, naravno trenutno na Steamu se ne može kupiti samo posebno DLC Ryder White koji mi treba nego samo sve skupa s GOTY pa me zanima da li će mi možda ako kupim GOTY sama igra koju imam otići u inventory(makar sumnjam), ali ovo je inače bap mučki potez od njih, zašto nisu jednostavno DLC-ove posebnu spusiti kojih 50-ak+ % i mirna Bosna.
Trebam pomoć oko kupnje Dead Island DLC-a, dakle, naravno trenutno na Steamu se ne može kupiti samo posebno DLC Ryder White koji mi treba nego samo sve skupa s GOTY pa me zanima da li će mi možda ako kupim GOTY sama igra koju imam otići u inventory(makar sumnjam), ali ovo je inače bap mučki potez od njih, zašto nisu jednostavno DLC-ove posebnu spusiti kojih 50-ak+ % i mirna Bosna.
Donekle sličan slučaj sam imao nedavno. Znači kupio sam davno The Binding of Isac ali nisam imao DLC. S zadnjim Humble Bundleom se dobije i igra i DLC. Pa kad sam aktivirao Binding of Isac key na Steam account mi je dodan i DLC za njega.
Pa ako ti Steam uopće dozvoljava kupiti GOTY makar već imaš standardnu verziju možda čak i dobiješ DLCove. Naravno ne garantiram ništa 100%. U svakom slučaju probaj GOTY dodati u Cart i provjeri dal ti Steam dozvoljava da ga kupiš za sebe ili samo kao gift.
Neznam meni taj način funkcionira , postavio sam pitanje steam supportu i oni su mi dali taj link.
Evo dokaz da ne lažem.
https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=7393-PSLM-5841
Ja sam poslao ticket pa cemo vidjet odgovor. Sad sam propustio ovaj popust, al jebiga, glavno da se to rijesi za ubuduce.