Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
JoshTurner kaže...

Kad službeno počinje božićna rasprodaja?

sutra u 19:00 po našem vremenu

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina
cola777 kaže...
JoshTurner kaže...

to imaš dojavu ili bacaš bombe :) ?

kako god bilo ja mislim također da tada počinje

15 godina
neaktivan
KASA kaže...
cola777 kaže...
JoshTurner kaže...

to imaš dojavu ili bacaš bombe :) ?

kako god bilo ja mislim također da tada počinje

pa kad je bio autumn sale onda su rekli na steamu da će winter početi isto kao i prošle godine, a to je bilo 20.prosinca u 19:00

14 godina
neaktivan
cola777 kaže...

pa kad je bio autumn sale onda su rekli na steamu da će winter početi isto kao i prošle godine, a to je bilo 20.prosinca u 19:00

Također je ovdje spomenuto [LINK]

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Oce i ove godine biti ono za coal-ove i igre?

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Počelo je ,no nisam zadovoljan ,želim vidjet Skyrim na -75% .

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! SINN FEIN !
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad klikate malo iznad slova "o" u natpisu "Steam Holiday Sale" počne vam sniježit ekran, što više klikate više snijega pada, baš zanimljivo :D

11 1 hvala 10
17 godina
neaktivan

Jel se može kupiti PaySafeCard kod nas i iskoristiti na steamu, prebaciti pare u steam wallet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav 

nisam još nikad to radio pa samo par pitanja...

Kako giftati igru na Steamu ? 

Da li se može giftati nekome tko je tek napravio acc i nema niti jednu igru ??

Imam nekih igara iz onog Humble Bundle-a koje mi ne trebaju pa sam ih mislio dati frendu ....

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Noxer kaže...

Pozdrav 

nisam još nikad to radio pa samo par pitanja...

Kako giftati igru na Steamu ? 

Da li se može giftati nekome tko je tek napravio acc i nema niti jednu igru ??

Imam nekih igara iz onog Humble Bundle-a koje mi ne trebaju pa sam ih mislio dati frendu ....

Ako imas igre iz humble bundlea nemoj ih aktivirati na svom steamu nego mu daj key (preko mail-a, chata, pismom...) da on reedema na svom steamu.  Sto se tice giftanja kod placanja imas opciju da li je igra za tebe ili kao gift za nekoga drugog. Kad obavis kupnju odes u svoj inventar i odabers send putem steam-a, mail-a ili sl.

Edit: @LordShgi Kod nas ne mozes, mozes nekako preko slovenske stranice (bez vpn-a) za steam ili recimo preko njemacke tako da ukljucis vpn. Prilikom placanja ti se pojavi opcija paysafe card.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 23:34 (Ghost777).
16 godina

Što se tiče ovoga za instalaciju igrara na određene diskove, to je sve super ali koliko vidim nisu sve igre podržane i to meni barem većina povećih ne može nikamo sa "matičnog diska".

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Ako imas igre iz humble bundlea nemoj ih aktivirati na svom steamu nego mu daj key ...

ja sam uzeo bundle samo zbog Metroa i Darksidersa 

ali kad sam aktivirao key za bundle sve igre su se dodale u library i počele skidat , tako da to otpada ...

jel mogu igre iz library-ja giftat ????

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
15 godina
Noxer kaže...
Ghost777 kaže...

Ako imas igre iz humble bundlea nemoj ih aktivirati na svom steamu nego mu daj key ...

ja sam uzeo bundle samo zbog Metroa i Darksidersa 

ali kad sam aktivirao key za bundle sve igre su se dodale u library i počele skidat , tako da to otpada ...

jel mogu igre iz library-ja giftat ????

Ne mozes.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
12 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Jel se može kupiti PaySafeCard kod nas i iskoristiti na steamu, prebaciti pare u steam wallet?

Može ,nemoraš čak ni prebacivat pare na wallet. 

Samo otvori ovo preko browsera i imat ćeš opciju "paysafe card" koja funkcionira. 

Povrdiš da si u "Sloveniji" i sve 5.Ja sam ovako stalno kupovao preko paysafe carda i to je rješenje steamovog supporta.

Link za "Slovenski" steam store je http://store.steampowered.com/?cc=si

17 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...
LordShgi kaže...

Samo otvori ovo preko browsera i imat ćeš opciju "paysafe card" koja funkcionira. 

Povrdiš da si u "Sloveniji" i sve 5.Ja sam ovako stalno kupovao preko paysafe carda i to je rješenje steamovog supporta.

Odlicno, al mogu li si ja prebaciti pare na wallet jer mi je tako prakticinije ili to jos nije podrzano?

15 godina
Odnedavno imam steam, a prijatelj mi je poklonio jedan key , sada me zanima gdje moram ici u steamu da taj kljuc upisem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
Odnedavno imam steam, a prijatelj mi je poklonio jedan key , sada me zanima gdje moram ici u steamu da taj kljuc upisem?

Steam-Games-Activate a product on Steam

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
neaktivan

ima li neka dobra duša da mi kupi CS: Global Offensive, sad je na popustu 50%, a nemam para na kartici...uplacujem novce odmah u ponedjeljak, jer ne radi banka u nedjelju...znaci sada je 5.49€ :) ako ima netko da hoce, neka mi se javi na PP..

Hvala unaprijed

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Treba mi savjet...s cime ja mogu zastitit steam account ako nekome prodajem igru...ili ako posaljem svoje podatke od steama...moze li ta doticna osoba istalirati igru bez key a ponovo preko tog accounta ?? dok ne dobije kljuc od mene i slicno. Sad kako ja mogu garantirati u sigurnost razmjene ili cega vec ?? Savjet kako uopce napraviti s nekim razmjenu kljuca accounta a da si ti siguran dok i ta druga strana isto to napravi ?? Znaci kako dati nekome polu podatke dok on ne uplati novac primjera i ostatak mu dati kasnije...dali samo s pass podacima accounta on ima u popunosti moju igru i bez cd key a ?? Uopce savjet na koji biste nacin vi s nekim razmjenili igru ?? U ovom slucaju rijec je o Call Of Duty Black Ops 2 serijalu ??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

ima li neka dobra duša da mi kupi CS: Global Offensive, sad je na popustu 50%, a nemam para na kartici...uplacujem novce odmah u ponedjeljak, jer ne radi banka u nedjelju...znaci sada je 5.49€ :) ako ima netko da hoce, neka mi se javi na PP..

Hvala unaprijed

Hvala, ali netreba ipak...uletio je moj blagoslovljeni buraz s karticom :) Svejedno hvala

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan

Glavno da buraz kupuje a nekima je tu sa foruma još dužan lovu, lol.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 20:21 (Ranko Kukumar).
12 godina
neaktivan
Moze li se na steam u preusmjeriti da ide na drugi email ne vise na onaj stari ??
ne vidim da ima tu opciju ako si vec aktivirao taj account na njega.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Preko koje kartice vi kupujete igre sa steama?

I je li to moguce u nasoj zemlji

Love is in the air :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 21:06 (ajdin99).
12 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
JoshTurner kaže...
LordShgi kaže...

Odlicno, al mogu li si ja prebaciti pare na wallet jer mi je tako prakticinije ili to jos nije podrzano?

Nisam to radio pa neznam odgovorit . 

12 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...
LordShgi kaže...
JoshTurner kaže...
LordShgi kaže...

Nisam to radio pa neznam odgovorit . 

Upravo sam pokušao I ne radi, kaže mi da je došlo do pogreške I da trebam kontaktirati steam support.

A da li itko zna neku alternativu kojom mogu prebaciti taj novac od paysafe kartice do MoneyBrookers or Paypala, te time na steam?

17 godina
neaktivan
Raron kaže...
Upravo sam pokušao I ne radi, kaže mi da je došlo do pogreške I da trebam kontaktirati steam support.

A da li itko zna neku alternativu kojom mogu prebaciti taj novac od paysafe kartice do MoneyBrookers or Paypala, te time na steam?

Takođe imam isti problem. Kupio bon i ne radi.

12 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 15:25 (JoshTurner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebam pomoć oko kupnje Dead Island DLC-a, dakle, naravno trenutno na Steamu se ne može kupiti samo posebno DLC Ryder White koji mi treba nego samo sve skupa s GOTY pa me zanima da li će mi možda ako kupim GOTY sama igra koju imam otići u inventory(makar sumnjam), ali ovo je inače bap mučki potez od njih, zašto nisu jednostavno DLC-ove posebnu spusiti kojih 50-ak+ % i mirna Bosna.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Trebam pomoć oko kupnje Dead Island DLC-a, dakle, naravno trenutno na Steamu se ne može kupiti samo posebno DLC Ryder White koji mi treba nego samo sve skupa s GOTY pa me zanima da li će mi možda ako kupim GOTY sama igra koju imam otići u inventory(makar sumnjam), ali ovo je inače bap mučki potez od njih, zašto nisu jednostavno DLC-ove posebnu spusiti kojih 50-ak+ % i mirna Bosna.

Donekle sličan slučaj sam imao nedavno. Znači kupio sam davno The Binding of Isac ali nisam imao DLC. S zadnjim Humble Bundleom se dobije i igra i DLC. Pa kad sam aktivirao Binding of Isac key na Steam account mi je dodan i DLC za njega.

Pa ako ti Steam uopće dozvoljava kupiti GOTY makar već imaš standardnu verziju možda čak i dobiješ DLCove. Naravno ne garantiram ništa 100%. U svakom slučaju probaj GOTY dodati u Cart i provjeri dal ti Steam dozvoljava da ga kupiš za sebe ili samo kao gift.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...

Neznam meni taj način funkcionira , postavio sam pitanje steam supportu i oni su mi dali taj link. 

Evo dokaz da ne lažem.

https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=7393-PSLM-5841

Ja sam poslao ticket pa cemo vidjet odgovor. Sad sam propustio ovaj popust, al jebiga, glavno da se to rijesi za ubuduce.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice