Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

kad pokrenem gta 4 izbacuje mi error failed to contact key server,zna neko mozda u cemu je problem??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori

Kupio sam na ovom popusti cijeli komplet GTA IV.

Instaliro sam obje igre, ali za GTA IV već 4 dana nisam dobio CD KEY dok od Liberty City episodes jesam. Ali čak i kada krenem igrat Liberty City, logiram se na social club ali jednostavno neće ući u igru. Sve ostane u windowsima.

Što se keyeva tiče, vidio sam u communityju da i ostali čekaju ključeve, ali baš da nitko iz steama ne odgovara kupcima na upite, nije mi jasno. Mogu li tražiti povrat novca jer fakat nije normalno da uredno platiš igru i 4 dana ju ne možeš igrat. 

13 godina
neaktivan

da ne kuzim zasto je prodaju ako nemoju keyeve, za gta4 ni ja nisam dobio a sad mi se skida liberty nadam se da cu bar taj moci igrat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cro-potm kaže...

da ne kuzim zasto je prodaju ako nemoju keyeve, za gta4 ni ja nisam dobio a sad mi se skida liberty nadam se da cu bar taj moci igrat

MA to je obična marva!

Navedu ljude cijenom, a navodno od Rockstara ne zatraže ključeve kojima će otključati kupcima igre. Cijena je stvarno odlična, veliki sam fan serijala i lijepo je konačno imati nešto legalno od GTA :D

Liberty mi ne radi uopće, imam svježe legalne windows 8 pro x64 ali tamo na raspravi kažu da su sve igre spremne za win 8 jer ionako sa podrškom i prijelazom sa win7 na win8 do sad nije bilo frke.

Kako god, to što liberty ne radi pripisujem tome što ne radi ni originalni gta pa valjda je taj dlc vezan za GTA IV. Nemam pojma.. 

13 godina
neaktivan

znaci ne radi ti ni liberty onda i njega bzvz skidam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mogu ja plaćat s zaba poklon karticom? Hvala!

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
14 godina
martinez1 kaže...

Jel mogu ja plaćat s zaba poklon karticom? Hvala!

da

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
cro-potm kaže...

znaci ne radi ti ni liberty onda i njega bzvz skidam

Pa probaj ti, možda je do mene. Nemam pojma, al imam filing da ako nije aktiviran GTA IV da nema logike da Liberty city šljaka.

Sve u svemu, velika sramota za Steam. Iako mi nije hića igrat, volio bi da mi refundiraju čisto jer nisu zaslužili ni tih 9 eura.

17 godina
neaktivan
cro-potm kaže...
Lepi_Borko kaže...

Pretpostavljam da mislite na EfLC, ugl epizode se na Steamu tretiraju kao zasebna igra i nisu povezane s GTAIV. Što mi je prilično blesavo i ne kužim zašto je to tako. Ali to u ovom slučaju znači da ih možete igrati bez obzira da li vam GTAIV radi ili ne.

A što se tiče nedostatka keyeva uzmite u obzir da Steam od prodaje uzima postotak. I kao takav ne može svojevoljno sniziti nečemu cijenu. Znači za svako sniženje na Steamu je potrebna i dozvola izdavača igre. Pa recimo kad su božićne akcije Steam (tj Valve) kontaktira izdavače s idejama o popustima i samo ako se izdavači slažu s tim njihove igre idu na popust. Jer na kraju krajeva, izdavači su ti koji odlučuju o cijeni njihove igre a ne Valve.

Pa su za nedostatak ključeva vjerojatno krivi i Steam i Rockstar. A sad možda su nekome serveri pali ili netko nije zatražio dosta ključeva ili netko kasni s isporukum... Teško je znati koji je pravi razlog. Nemojte zaboraviti da je u cijelu priču umješan i GFWL koji također mora odobriti ključeve jer je GTAIV između ostaloga i GFWL igra. A problemi s GFWL znaju ići toliko daleko da mi na Steamu ne možemo zbog njega kupiti neke igre (Batman: AC, Dark Souls...)  :)

Btw. rušenje EFLC ti teško ima veze s Stemom. Kao što rekoh epizode se tretiraju kao zasebna igra. I kad jednom pokreneš Social Club Steam više nema skoro nikakve veze s tom igrom. Možeš eventualno probati isključiti Steam ingame overlay.

A baš sam za takav problem čuo da imaju ljudi na Win8 s nekim igrama. Pokrenu igru i jednostavno se ne dogodi ništa. Instant crash bez ikakvih poruka ili objašnjenja.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 14:14 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

Sve što si ti napisao nema veze sa činjenicom da netko plati nešto što u konačnici ne funkcionira.

Naravno da je njihov aparat za pritužbe jednako smiješan i besmislen kao i naša birokracija, ali barem sam očekivao da ako nešto kupujem, da dobijem spreman i uporabljiv proizvod.

Barem da su poslali obavijest da je akcija napravljena u nekakvom dogovoru i da bi moglo biti dužeg čekanja na ključ za igru. Ovako je bruka živa jbg.

Ako nemaju veze EPfLC i originalni GTA, onda imam i dodatni problem. Ne radi niti ta igra. Prekrasno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas udjem na steam i dodje mi prozor da mi jedan lik poklanja dotu2...vidim da igra kosta 28 eura , njega jedva poznajem , pa me zanima da li je sigurno da to prihavtim ?
tj. moze li mi nekako hackovati profil ako primim ?
molim vas hitno odg. jer sam vec prihvatio pa me sad prpica :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
_DuX_91 kaže...

danas udjem na steam i dodje mi prozor da mi jedan lik poklanja dotu2...vidim da igra kosta 28 eura , njega jedva poznajem , pa me zanima da li je sigurno da to prihavtim ?
tj. moze li mi nekako hackovati profil ako primim ?
molim vas hitno odg. jer sam vec prihvatio pa me sad prpica :D

sigurno je

prihvati

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
13 godina
neaktivan

evo da se javim, da sam uspio pokrenut Episodes from LC tako da cro-potm slobodno možeš skinut i igrat.

Dakako, od ključa za GTA IV i dalje ni traga ni glasa

EDIT

zalud ti i uć u igru kad se ovaj crash stalno pojavi. nešto u vezi live accouna.

Live account imam jer sam ga napravio nevezano uz igru kada sam instaliro win8. Skinuo i games for windows live aplikaciju i gore se prijavio prije pokretanja igre, al opet me u igri upozori da nisam logiran.

Kad me pita želim li se logirat, stisnem enter, i ništa se ne dešava. Ima li netko iskustva sa time? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:40 (Lepi_Borko).
13 godina
neaktivan

{#} Ali for-free bez ikakve zaje{#} skineš{#} i igraš.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

{#} Ali for-free bez ikakve zaje{#} skineš{#} i igraš.

Da, uz milijardu i 2 patcha.

Zato sam i platio fino ko čovjek tu siću novca da odigram serijal bez dodataka, nvidia optimizacija i sličnih gluposti. Al vidim da ni s druge strane zakona nije bolje.

16 godina
neaktivan

Zanima me što je sa starijim igrama na steamu, tj sa onima koje ne podržavaju widesreen i win 7 da li se to misli ipraviti u budućnosti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve ti zavisi od developera. Ako oni izbace update radice. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad će steam na hrvatski jezik

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cola777 kaže...

kad će steam na hrvatski jezik

Ima ona neka Steam grupa koja se za to "bori". Ali mislim da ne će tako brzo. Ja to ionako ne mislim koristiti. Navikao sam na engleski jezik kod korištenja softvera i lakše mi je tako raditi.

17 godina
neaktivan

Baš sam nedavno čitao intervju jednog nezavisnog developera koji je rekao kako otprilike funkcionira Valve s takvim stvarima. Ukratko, jave ti se natrag samo ako "zagrizu" za prijedlog ili ideju. U suprotnom, tišina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Momci GTA je proradio ;)

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Momci GTA je proradio ;)

Pa ja dobio ključeve, loginam se u social club, uđe u igru, odaberem PLAY i upozori me da sam loginan as PROFILE i da bi se trebo logirat na games for windows live.

Stisnem enter - yes, al čujem samo onaj tupi zvuki i niše se ne dešava.

Onda odaberem NO, i krene igra i CRASH uz poruku u slici. 

otišo sam na xbox, provjerio windows live account, al nemam nikakvih igra, probo sam redeemat code al se pojave stare poruke key is not valid.

14 godina

Ja sam svoj GTA giftao prijatelju i on mi je rekao jučer oko 16h da mu je GTA napokon proradio. Budem ga pitao detaljnije

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najveće je sranje kaj sam ziher da se kreša zbog toga kaj nisam logiran na GFWL.

Kada mi ponudi da se logiram na svoj profil, stisnem ENTER al ništa ne ide dalje. Ako stisnem ESCAPE (NO), onda uđe u igru i BAM.

13 godina
neaktivan

kad se {#}Steam radi akcije bez potvrde Rockstar-a. Pa je sad sve u k***. A da si kupio za normalnu cijenu, vidio bi da bi ti sve radilo iz prve. Zato jako rijetko kupujem na akcijama.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina

Meni kaže kompić da je on sve moguće opcije login-a izbjegao, ali da normalno igra i može save-at i slično. Ne znam što tebe muči sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Meni kaže kompić da je on sve moguće opcije login-a izbjegao, ali da normalno igra i može save-at i slično. Ne znam što tebe muči sada

Igra se ruši odma na startu. Games for windows live account mi javlja da je moj ključ neispravan i ne mogu povezati kupljene igre sa games for windows live accountom koji je valjda osnova igranja GTA.

Momci iz steama ne odgovoraju, iz Rockstara također, ali njih ni ne krivim. Sreća pa sam kupio preko paypala pa idem nalo posjetiti Paypal resolution centar pa neka marva iz steama rješeva problem s paypalom

14 godina
Lepi_Borko kaže...

Ja mislim da bi zamračio sad na tvom mjestu :-) veselje kod kupovanja i onda banana. Žao mi je

17 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...

Igra se ruši odma na startu. Games for windows live account mi javlja da je moj ključ neispravan i ne mogu povezati kupljene igre sa games for windows live accountom koji je valjda osnova igranja GTA.

Momci iz steama ne odgovoraju, iz Rockstara također, ali njih ni ne krivim. Sreća pa sam kupio preko paypala pa idem nalo posjetiti Paypal resolution centar pa neka marva iz steama rješeva problem s paypalom

Kakve veze s tim ima Steam? Ili Rockstar? Da se možda probaš javiti Microsoftu budući da je GFWL njihov... Kako bi Steam support trebao riješiti činjenicu da tebi ne radi nešto s čim oni nemaju veze. Prije bi to trebao Rockstar budući da je GTA njihov proizvod i oni su odlučili ubaciti GFWL u igru.

Ili da počneš googlati? Na svakom drugom forumu imaš temu o tome kako starije verzije GFWL ne rade na Win8. Što opet nije Steamov problem jer je Rockstar onaj koji mora uz svoju igru isporučiti i potreban dodatni softver. Ili je možda Microsoftov problem jer njihov vlastiti softver a ni OS te nije obavijestio da moraš napraviti update.

Zadnjih par postova su ti čisti offtopic što se ove teme tiče ;)

17 godina
neaktivan

Ma meni se taj GfWL zgadio s Dawn Of War 2, instaliravanje, pa j*bavanje po postavkama routera.

Potrosio sam 2 tjedna vremena dok nisam pogodio pravilnu kombinaciju.

To je bila prva i zadnja GfWL igra koju sam kupio.

Tj kad sam je kupio, nisam znao da ima GfWL.

Od tada pazim da ne kupujem igre s GfWL.

(zato nemam Batmana na Steamu {#} )

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 15:07 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice