Starcraft II može nauditi vašem računalu

poruka: 4
|
čitano: 1.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Copy/paste s GameLand-a http://gameland.jutarnji.hr/vijesti/starcraft-ii-moze-nauditi-vasem-racunalu/

Prijavljeno je nekoliko slučajeva u kojima se korisnicima pregrijalo računalo dok su igrali Starcraft II. Iz Blizzarda javljaju kako su svjesni problema koji nastaje dok se nalazite u Starcraftovom izborniku koji je bogat bojama, ali nije ogračinem framerateom. Prema GameInformeru, problem je moguće riješiti tako da dodate sljedeće linije u “Documents\StarCraft II\variables.txt” datoteku:
frameratecapglue=30frameratecap=60

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je isto starcraft 2 nekako cudno radio al sad vise nebitno kad sam ga proso

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja nisam iskusio nikakve probleme sa Starcraftom 2. Dapače, smatram da su to sa pregrijavanjem gluposti. Normalno računalo s dobrim hlađenjem se neće pregrijati.

EDIT: Koliko znam i u Crysis-u u menijima nije ograničen framerate, pa se nisu pregrijavanja događala.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 14:56 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft II može nauditi vašem računalu
djigibao kaže...

Copy/paste s GameLand-a http://gameland.jutarnji.hr/vijesti/starcraft-ii-moze-nauditi-vasem-racunalu/

Prijavljeno je nekoliko slučajeva u kojima se korisnicima pregrijalo računalo dok su igrali Starcraft II. Iz Blizzarda javljaju kako su svjesni problema koji nastaje dok se nalazite u Starcraftovom izborniku koji je bogat bojama, ali nije ogračinem framerateom. Prema GameInformeru, problem je moguće riješiti tako da dodate sljedeće linije u “Documents\StarCraft II\variables.txt” datoteku:
frameratecapglue=30frameratecap=60

to je bilo u bati...

ne znam za retail verziju....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice