Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.901.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Razmjena i poklanjanje igara

pregledavam svoju staru zbirku igrica kaj sam davno skupljal _rekane i naletim na cod 2 orginal, a mislil sam da sam ga dal, dakle igra je stara i na steamu drži cijenu 20€ mjenjam ju ja isto tako stariju igru Counter-Strike: Source(dal je key ili gift na steamu svejedno mi) koja drži stiu cijenu 20€ s tim da dobivate od mene još poklon orginal igru Tom Clancy’s ghost recon: advanced warfighter.

edit_

ak ko ima kakvu drugu ideju ponudu za te dve igre slobodno nek napiše ili pošalje pp

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 15:48 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam Counterstrike Global Offensive steam key, mijenjam za 2 kljuca (TF2 ili CSGO)

Pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Operation Flashpoint: Red River: ATZ85-I5HGI-8JM4Q

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
w0rtex83 kaže...

Imam Counterstrike Global Offensive steam key, mijenjam za 2 kljuca (TF2 ili CSGO)

Pozdrav

hmmm ne kužim mjenjaš igru koju več imaš za istu team fortes 2 je free? pojasni

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
14 godina
mrakky kaže...
w0rtex83 kaže...

Pozdrav

Kljucevi za otvaranje čestova.

13 godina
neaktivan
mrakky kaže...
w0rtex83 kaže...

Pozdrav

Steam kljuc je cd key koji upises u steam i imas igru a trazim one kljuceve za otvaranje csgo ili tf2 caseva

17 godina
w0rtex83 kaže...
mrakky kaže...
w0rtex83 kaže...

Pozdrav

Steam kljuc je cd key koji upises u steam i imas igru a trazim one kljuceve za otvaranje csgo ili tf2 caseva

a sooo, ispričavam se neshvatih odmah, znaš godine pa treba vrmena da to procesuira šala, al na prvu kužiš fakat je tak izgledalo, možda če lčak i nekom pomoč, nego jel te zaanima cod 2 origigi kutija sve + Tom Clancy’s ghost recon: advanced warfighter isto kutija key za cs  source?

13 godina
neaktivan
mrakky kaže...
w0rtex83 kaže...
mrakky kaže...
w0rtex83 kaže...

Pozdrav

a sooo, ispričavam se neshvatih odmah, znaš godine pa treba vrmena da to procesuira šala, al na prvu kužiš fakat je tak izgledalo, možda če lčak i nekom pomoč, nego jel te zaanima cod 2 origigi kutija sve + Tom Clancy’s ghost recon: advanced warfighter isto kutija key za cs  source?

nista, al fala na ponudi :)

12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 21:41 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Daaamn.. Nije loš bundle....

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Daaamn.. Nije loš bundle....

taj bundle je (nazalost) bio vec 1 ili 2 puta :/

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina

A nije baš isti. Dodali su Grid 2 i Grid Autosport.

10 godina

Stoji mi Final Fantasy: A realm Reborn instaliran, ali ga ne igram jer jednostavno nemam vremena uz ostale igre. Ako ima tko šta za ponudit voljan sam mjenjati account.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

svojevremeno sam igrao dosta onih MMORPGova, većinom besplatnih, pa imam jos negdje Rappelz / Runes of Magic, vrlo vjerojatno još neke accountove... nisu neki ultra posto sam igrao casual, ali ima hrpa novaca od grindanja... pa eto ako netko zeli pokusati, neka se javi na pps ponudom nekom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dajem CS GO skinove za GRID autosport ili GRID 2, ili bilo kakvu simulaciju vožnje jer sam uzeo Logitech G27 volan ,a nemam baš previše igri (na PC-u) na kojima bi ga mogao isprobati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako imaš 1000kn (ili više ako si nov uzeo) za volan, imaš i 4$ za igre. :D

Šta su ti skinovi toliko vrijedni? (ozb pitam).

14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ako imaš 1000kn (ili više ako si nov uzeo) za volan, imaš i 4$ za igre. :D

Šta su ti skinovi toliko vrijedni? (ozb pitam).

pa trenutno nemogu ništa kupovat do drugog tjedna....

što se tiče skinova imam negdje cca 100-tinjak eura skinova, nađe se svašta.

12 godina
neaktivan

Mijenjam kompletne Total War i Tom Clancy Budleove za Grid Autosport + Road & Track Car Pack

0 0 hvala 0
15 godina

Knights and Merchants - R6PTQ-G2TFE-9GI8I

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam jedan cs go pa ako netko hoce za talosa ili tomb raidera.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

pregledavam svoju staru zbirku igrica kaj sam davno skupljal _rekane i naletim na cod 2 orginal, a mislil sam da sam ga dal, dakle igra je stara i na steamu drži cijenu 20€ mjenjam ju ja isto tako stariju igru Counter-Strike: Source(dal je key ili gift na steamu svejedno mi) koja drži stiu cijenu 20€ s tim da dobivate od mene još poklon orginal igru Tom Clancy’s ghost recon: advanced warfighter.

edit_

ak ko ima kakvu drugu ideju ponudu za te dve igre slobodno nek napiše ili pošalje pp

evo danas cs source na 75% 5,74€ moja ponuda je ista :)

razmjena obavljena

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 19:41 (mrakky).
12 godina
neaktivan

evo prenosim od kolege s druge teme:

Haker_x kaže...

Hitman 2 Silent Assassin free povodom 15 godina Hitman-a, ali ima kvaka, kada se naručuje nema da se odabere BiH, Cro ili Srb pa sad ne znam koliko je sigurno staviti neku fake US ili adresu od neke druge države koja se može odabrati i tako uzeti igru. Ja sam odabrao USA i stavio neku lažnu adresu i završio narudžbu, čekam sad neki email koji bi trebao da stigne.

meni je prošlo bez problema s nekom bezveze američkom adresom no već imam hitman 2, pa evo tko prvi njegovo 5E0XQ-69WKK-HANTD

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

jednom korisniku dajem svoj siromasan ubisoft acc koji ne bi htio da propadne. kliknite "hvala" da udete u bubanj. posto me nema za vikend, u pon bi bilo izvlacenje cim dodem kuci. prvi korisnik na nasumicnoj list koju generira random.org ce dobiti acc.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 13:07 (Bass).

27 1 hvala 37
13 godina

Colin McRae Rally

AWV7J-TNNRY-JYFNT

Abyss Odyssey

LF5MR-HPTR3-9H89V

Blackguards

CDMHJ-BXM3K-AHEEZ

Garry's Mod

QA46Q-5W6FN-IWW55

Magicka + 2 DLC

DX0G3-XET67-PG5LX

A Valley Without Wind 1 & 2

CNAW9-DHBMW-GG0A3

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
22 0 hvala 9
13 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Far cry 3 + blood daragon expanzija za diablo 3 expanziju.

Finger Up :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 14:56 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mijenjam Star Citizen key (AMDov) + Dirt Rally (AMD key) za WoW Subscription karticu od 60 dana.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 16:31 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Hitman 2 Silent Assassin [ FDF05-MYZXE-06VPV ]

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina

Ubi acc je osvojio ZeNGe_CRO-mt. ukupno se prijavilo 36 korisnika.

cestitam zenge!

uskoro ce biti isti postupak za battlenet acc na kojem se nalazi starcraft antology pa ako ste zainteresirani, pratite temu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 9:18 (Bass).

13 0 hvala 7
16 godina

kao sto sam rekao, starcraft antology je na redu. zahvalite se i ulazite u bubanj. izvlacenje je sutra navecer (ako ne zaboravim ).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 19:00 (Bass).

9 0 hvala 15
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice