- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec ga je netko pikno... steta...
TU !
Vec ga je netko pikno... steta...
TU !
A mogao se bar javit da je uzeo
od sad cu radit private giveaway za bug na game mineru (pa da ipak uzme onaj koji ima vise srece a ne ovi koji dezuraju tu na temi)
Imam 1 TESO beta key. Giveaway je jednostavan, smo stisnite Hvala, i stavit ću vas u "bubanj" za izvalačenje. Oko 20h ću reći tko je dobio i poslati mu poruku.
EDIT: Vidim da ima hatera koji nisu isti trenutak dobili key. Hebala vas F5 epilepsija 
Ima svega, ponude u box
Combat Wings: Battle of BritainSteam Key:
GTR 2: FIA GT Racing Game
Off-Road DriveSteam Key:
Pacific Storm AlliesSteam Key:
STCC IISteam Key:
Trainz: Classic Cabon City
Trainz: Settle & Carlisle
Cities in Motion
13 DLCa za Cities in motion
Shattered Horizons
Dodajem na listu i "Thief steam key"!!
Mijenjam Trine 2 za neku igru
Ponude na PP
TESO Beta key: 6576CRPW974EX5NF76YN
Mjenjam wow pande + D3 za BF4 premium cd.key... Naso jeftino pa kupio
Ekipa sa TD.om je valjda ona kaj nudi HB stvari za ovo gore, samo dajte...
Posto ne mogu zamijeniti, dajem jeftino.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
[H] Interstellar Marines
Ponude u pp
Steam acc sa cs:go, garry's mod + l4d2 za rust key ili acc
Imam 1 TESO beta key. Giveaway je jednostavan, smo stisnite Hvala, i stavit ću vas u "bubanj" za izvalačenje. Oko 20h ću reći tko je dobio i poslati mu poruku.
EDIT: Vidim da ima hatera koji nisu isti trenutak dobili key. Hebala vas F5 epilepsija 
Evo preko random.org, izabran je broj 3. Enjoy ;)
Evo preko random.org, izabran je broj 3. Enjoy ;)
zahvaljujem kolega 
Dijelim 3 ključa za TESO. Kliknite HVALA i do sutra 9 sati ujutro preko random.org slučajnim odabirom izvlačim 3 pobjednika!

Novi humble
https://www.humblebundle.com/weekly
Imam za steam:
-Galaxy on Fire 2 Full HD, Air Conflicts: Pacific Carriers, Thunder Wolves (3 igre, idu skupa)
-Alpha prime
-Fish Fillets 2
-Take On Helicopters
-Carrier Command: Gaea Mission
Tražim(daj sve gore):
-Pool nation iz novog bundlea
TESO: Online
YOUR BETA KEY: 9HAWR7TNEXLK43AWMHGD
BRING A FRIEND
Would you like a friend to accompany you on your adventures? Simply forward this email and invite one friend to redeem this additional key:
MAG4YCC6XR7FLGYLHR33
TESO: Online
YOUR BETA KEY: 9HAWR7TNEXLK43AWMHGD
BRING A FRIEND
Would you like a friend to accompany you on your adventures? Simply forward this email and invite one friend to redeem this additional key:
MAG4YCC6XR7FLGYLHR33
Hvala, uzeo sam ovaj donji.
Zacudo, bio je slobodan :)
dajem 1 iili 2 teso key-a, stisnite hvala za sudjelovanje ;)
Mijenjam iduće igre (sve idu na Steam), ponude na PP:
Ravaged
Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor -> jedan zajednički key iz humble bundlea
Red Faction: Armageddon Path to War DLC
Titan Quest
Take On Helicopters
UFO: Afterlight
Alpha Prime
ARMA Tactics
Fish Fillets 2
Carrier Command: Gaea Mission
Overlord, Overlord: Raising Hell, Rise of the Argonauts, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Operation Flashpoint: Red River -> jedan zajednički key iz humble bundlea

Dijelim 3 ključa za TESO. Kliknite HVALA i do sutra 9 sati ujutro preko random.org slučajnim odabirom izvlačim 3 pobjednika!

Evo sretni dobitnici:
Keyeve ću poslati na PM. Ode se registrirati i staviti ključ.
EDIT: Poslani su keyevi dobitnicima!

hvala kolega
lucky number 13
jos da danas padne jedan eurojackpot..bilo bi taman
razorblade
Tko uzme njegovo ;)
TES:O key: XHHHXXY76LTHLL4JDTGW
Onaj koji je uzeo bilo bi lijepo da se zahvali i da mi ostali uzalud ne pokušavamo :p
Tko uzme njegovo ;)
TES:O key: XHHHXXY76LTHLL4JDTGW
hvala
edit:
radio sam account i sređivao sve tako da sam sad tek stigo se vratit na bug , nbebrinmi uvijek se zahvalim kad dobijem nešto free
trejda neko thief?
Evo još jedan TWXPX7DKJ9T4RRG5FLDA , uživajte :)
Imam Dead Space, Crysis 2 Maximum edition, Burnout Paradise, Dead Space 3, Medal of Honor, Mirror's Edge i Redalert 3 za Origin
Ako netko nudi Battlefield 3 Premium, Ili neki Battlefield 3 DLC ima prednost ...