imam orcs must die GOTY iz humble jumo bundlea.. prvih 5 koji se javi u pm izabrat cu preko random.org
Sretan Božić!
imam orcs must die GOTY iz humble jumo bundlea.. prvih 5 koji se javi u pm izabrat cu preko random.org
Sretan Božić!
podijeljeno forumašima SuperDox, Nije nego i w0rteX83
Ko je coveku dao negativnu ,svaka mu cast ...
Eo poklanjam Crysis 2 Maximum Edition key za Origin.
Prvi tko mi se javi , njegov je key.
Usput, molim vas da se javi netko tko ce stvarno skinuti igru i uzivati u njoj.
EDIT: Key poklonjen forumasu @Ferritin koji se javio minutu prije @tip bez imena
Sretan Božić :)
svi ste poceli poklanjat, pa evo i mene. uplay account s far cry 3 i blood dragon ekspanzijom (ili sto vec). ko se prvi javi na pm, njegovo :)
otislo forumasu @dinos3
Ovako: treba napravi temu u kojoj će se obavezno zahvaljivat na poklonjenim igrama - pa se fino vidi kolko je ko igra pokupio. ovo nema smisla, ja dođem da vidim dal ima ko da bi mi poklonio neki key od nekakve strateške ili simulacijske igre jer me ostale ne interesiraju previše, kad ono moraš bit lud da dobiš nešto. a i neleži mi žicarenje.
Ovako: treba napravi temu u kojoj će se obavezno zahvaljivat na poklonjenim igrama - pa se fino vidi kolko je ko igra pokupio. ovo nema smisla, ja dođem da vidim dal ima ko da bi mi poklonio neki key od nekakve strateške ili simulacijske igre jer me ostale ne interesiraju previše, kad ono moraš bit lud da dobiš nešto. a i neleži mi žicarenje.
To nije izvedivo, najpametnije je ovo što ste počeli, napraviti giveaway na steamgifts.com, podijeliti link, pa od svih koji uđu u giveaway random osoba dobije.
Tako bi se izbjeglo određene pojedince koji vise ovdje i "kradu" keyeve, niti ne zahvale se osobi koja poklanja, a sami nisu nikada ništa poklonili.
Eno jutros je kolega podjelio 20-ak keyeva, samo za 5-6 ih se zna tko je uzeo.
Kreirao sam Mortal Kombat Kollection giveaway. Počinje u 17h, završava sutra u podne.
Ovo mi je prvi giveaway koji kreiram, tako da... nadam se da neće biti problema.
http://www.steamgifts.com/giveaway/aEW3q/mortal-kombat-kollection
Da spriječim F5. Sretno.
Sretan Božić!
pošto se još nitko nije javio evo stavio sam na steam gifts samo za članove bug grupe..
http://www.steamgifts.com/giveaway/ziWpN/orcs-must-die-game-of-the-year
Ima tko Black Ops key da pokloni?
Ne žicam obično niti uzimam keyeve ali mi se sad baš nekako igra on pa ako nekome ne treba.. :D
Ne žicam obično niti uzimam keyeve ali mi se sad baš nekako igra on pa ako nekome ne treba.. :D
imam ja, dam ti ga za BF4 key ...
imam ja, dam ti ga za BF4 key ...
lol... ti stvarno očekuješ da ti netko pokloni black ops?
Osvojio sam Hitman Absolution u BOL grupnom giveawayu na Steam Gifts, hvala kolegi CroTeo na poklonu.
Evo mojih par giveawaya na Steam Gifts za članove BOL grupe; nije mnogo, ali kad ih već ne igram, bolje da igra netko drugi:
Nažalost ne dopušta mi više od 3 odjednom, imam ih još 3-5 za podijeliti, nisam siguran.
Steam ce ti pokloniti Black Ops za samo 44,99€, 25% jeftinije nego inače...
lol... ti stvarno očekuješ da ti netko pokloni black ops?
yes
Za sve one koji igraju WoW ili ga žele probati, imam ovdje pored stola viška Wrath of The Lich King DLC Key, i Trial Code za 10 dana WoW-a, pa ako netko želi, neka uzme (ne znam da li rade, ne igram WoW, provjerite, frend imao viška pa mi dao)
KOSTENLOSER 10-TAGE-TRIALKEY YHV24F-DVEH-FFYMJ7-74XJ-GG6MDK
World of Warcraft Authentication Key Expansion - Wrath of the Lich King - EU CR62BX-MXXK-FZB7CF-GV42-HPMHEV
(Ko aktivira nek samo napiše da je aktivirao da znm)
Sretno
Nije poklon od mene, ali L4D2 vam je besplatan, pa brzoooo po kopiju xD
Baš sam htio napisati da GabeN dijeli...
Origin
- Dead Space - Jack Sparrow
- Crysis 2 max. edition - otišao članu Captain.Price
- Dead Space 3 - Tomek.Klc
- Medal of Honor - EZY-E
- Command & Conquer: Red Alert 3 (ORIGIN+STEAM) - otišli članovima Ferritin i w0rtex83
- Populous - chrispy450
Samo se javite na pp.
Sretan Božić forumaši!
baš se veselim postovima sutra u ovoj temi tipa ono "imam steam account sa l4d2 i mijenjam za neki call of duty, po mogučnosti ghosts"
Pozdrav svima i sretan Božić :D
Vidim sve poklanjate nešto, lijepo.
Ja bi nekog zamolio neš drugo, ne treba mi poklon, ali treba mi CS:GO, baš mi se igra.
Pa ako netko ima volje da mi gifta igru na Steam, a ja Vama kupim bon za mobitel (odnosno, prvo ja kupim bon)
Ajde ako oće neko pomoć mi nek se javi u PM, baš mi se igra CS:GO.
Hvala :D
Ako ga neuspijem skinut do 24h jel mi još uvijek besplatan?
baš se veselim postovima sutra u ovoj temi tipa ono "imam steam account sa l4d2 i mijenjam za neki call of duty, po mogučnosti ghosts"
Pa to je fantastičan deal za onog ko nudi COD, L4D2 je svemirski brod za to
Origin
- Dead Space - Jack Sparrow
- Crysis 2 max. edition - otišao članu Captain.Price
- Dead Space 3 - Tomek.Klc
- Medal of Honor - EZY-E
- Command & Conquer: Red Alert 3 (ORIGIN+STEAM) - otišli članovima Ferritin i w0rtex83
- Populous - chrispy450
Samo se javite na pp.
Sretan Božić forumaši!
Evo ga, sat i pol kasnije, sve je podijeljeno. Svima isprike ako nisam odgovorio na zahvalnicu ili još koji put proširio lijepe želje.
Nadam se da keyjevi neće završiti na nekoj xy temi za razmjenu/prodaju.
Još jednom sve najbolje povodom blagdana!
Za sve one koji igraju WoW ili ga žele probati, imam ovdje pored stola viška Wrath of The Lich King DLC Key, i Trial Code za 10 dana WoW-a, pa ako netko želi, neka uzme (ne znam da li rade, ne igram WoW, provjerite, frend imao viška pa mi dao)
World of Warcraft Authentication Key Expansion - Wrath of the Lich King - EU CR62BX-MXXK-FZB7CF-GV42-HPMHEV
Sretno
Čovječe, koliko je to staro :D Lich king je u battlechestu sigurno već godinu i pol(možda i više) što znači da tko god ima tbc acc ima free Wotlk. i ne samo Wotlk nego i cataclsym.
A 10 day free pass? pa wow je free do lvl 20 na neograničeno vrijeme. I to već jako jako dugo.
Sretno
Čovječe, koliko je to staro :D Lich king je u battlechestu sigurno već godinu i pol(možda i više) što znači da tko god ima tbc acc ima free Wotlk. i ne samo Wotlk nego i cataclsym.
A 10 day free pass? pa wow je free do lvl 20 na neograničeno vrijeme. I to već jako jako dugo.
Kao što rekoh, ne znam da li rade, ne igram WoW, nisam u tome, dao sam jer mi djabe stoje, ako ne rade ili ako su bezvrjedni, jbga, radite sa njima šta hoćete, ja sam ponudio, i usput hvala na informaciji...
Imam Hearthstone beta key, ponudite nesto (za steam preferiram).