Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.901.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

imam orcs must die GOTY iz humble jumo bundlea.. prvih 5 koji se javi u pm izabrat cu preko random.org

Sretan Božić! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 12:58 (SuperDox).
Moj PC  
6 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
Re: Razmjena i poklanjanje igara

podijeljeno forumašima SuperDox, Nije nego i w0rteX83 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 12:51 (ESS_Damjan).
11 godina
neaktivan

Ko je coveku dao negativnu ,svaka mu cast ...

7 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eo poklanjam Crysis 2 Maximum Edition key za Origin.

Prvi tko mi se javi , njegov je key.

Usput, molim vas da se javi netko tko ce stvarno skinuti igru i uzivati u njoj.

EDIT: Key poklonjen forumasu @Ferritin koji se javio minutu prije @tip bez imena 

Sretan Božić :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 15:01 (Neznam nadimak..).
Moj PC  
9 1 hvala 4
13 godina

svi ste poceli poklanjat, pa evo i mene. uplay account s far cry 3 i blood dragon ekspanzijom (ili sto vec). ko se prvi javi na pm, njegovo :)

otislo forumasu @dinos3 

LOL EU Nordic and East: InvisoO
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 18:12 (bullyq14).

3 1 hvala 2
15 godina

Ovako: treba napravi temu u kojoj će se obavezno zahvaljivat na poklonjenim igrama - pa se fino vidi kolko je ko igra pokupio. ovo nema smisla, ja dođem da vidim dal ima ko da bi mi poklonio neki key od nekakve strateške ili simulacijske igre jer me ostale ne interesiraju previše, kad ono moraš bit lud da dobiš nešto. a i neleži mi žicarenje.

Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
rokonja kaže...

Ovako: treba napravi temu u kojoj će se obavezno zahvaljivat na poklonjenim igrama - pa se fino vidi kolko je ko igra pokupio. ovo nema smisla, ja dođem da vidim dal ima ko da bi mi poklonio neki key od nekakve strateške ili simulacijske igre jer me ostale ne interesiraju previše, kad ono moraš bit lud da dobiš nešto. a i neleži mi žicarenje.

To nije izvedivo, najpametnije je ovo što ste počeli, napraviti giveaway na steamgifts.com, podijeliti link, pa od svih koji uđu u giveaway random osoba dobije. 

Tako bi se izbjeglo određene pojedince koji vise ovdje i "kradu" keyeve, niti ne zahvale se osobi koja poklanja, a sami nisu nikada ništa poklonili. {#}

Eno jutros je kolega podjelio 20-ak keyeva, samo za 5-6 ih se zna tko je uzeo. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
EUW: FerritinCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 15:19 (Ferritin).
17 godina

Kreirao sam Mortal Kombat Kollection giveaway. Počinje u 17h, završava sutra u podne.

Ovo mi je prvi giveaway koji kreiram, tako da... nadam se da neće biti problema.

http://www.steamgifts.com/giveaway/aEW3q/mortal-kombat-kollection

Da spriječim F5. Sretno.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 15:34 (Father_Dougal).
Moj PC  
9 1 hvala 6
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

imam orcs must die GOTY iz humble jumo bundlea.. prvih 5 koji se javi u pm izabrat cu preko random.org

Sretan Božić! {#}

pošto se još nitko nije javio evo stavio sam na steam gifts samo za članove bug grupe..

http://www.steamgifts.com/giveaway/ziWpN/orcs-must-die-game-of-the-year

15 godina
protjeran

Ima tko Black Ops key da pokloni? 

Ne žicam obično niti uzimam keyeve ali mi se sad baš nekako igra on pa ako nekome ne treba.. :D

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
0 21 hvala 0
12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ne žicam obično niti uzimam keyeve ali mi se sad baš nekako igra on pa ako nekome ne treba.. :D

imam ja, dam ti ga za BF4 key ...

15 godina
protjeran
Hurki kaže...
EZY-E kaže...

Ima tko Black Ops key da pokloni

imam ja, dam ti ga za BF4 key ...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
15 godina

lol... ti stvarno očekuješ da ti netko pokloni black ops?

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Osvojio sam Hitman Absolution u BOL grupnom giveawayu na Steam Gifts, hvala kolegi CroTeo na poklonu.

Evo mojih par giveawaya na Steam Gifts za članove BOL grupe; nije mnogo, ali kad ih već ne igram, bolje da igra netko drugi:

1

2

3

Nažalost ne dopušta mi više od 3 odjednom, imam ih još 3-5 za podijeliti, nisam siguran.

Moj PC  
5 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Steam ce ti pokloniti Black Ops za samo 44,99€, 25% jeftinije nego inače...

http://store.steampowered.com/app/42700/

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina
protjeran
Cican kaže...

lol... ti stvarno očekuješ da ti netko pokloni black ops?

yes

15 godina
neaktivan

Za sve one koji igraju WoW ili ga žele probati, imam ovdje pored stola viška Wrath of The Lich King DLC Key, i Trial Code za 10 dana WoW-a, pa ako netko želi, neka uzme (ne znam da li rade, ne igram WoW, provjerite, frend imao viška pa mi dao)

KOSTENLOSER 10-TAGE-TRIALKEY                                                                    YHV24F-DVEH-FFYMJ7-74XJ-GG6MDK

World of Warcraft Authentication Key Expansion - Wrath of the Lich King - EU CR62BX-MXXK-FZB7CF-GV42-HPMHEV 

(Ko aktivira nek samo napiše da je aktivirao da znm)

Sretno {#}

Random shit...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 1:44 (Captain.Price).
Moj PC  
5 1 hvala 1
17 godina

Nije poklon od mene, ali L4D2 vam je besplatan, pa brzoooo po kopiju xD

http://store.steampowered.com/app/550/

Moj PC  
4 1 hvala 3
17 godina
Abra008 kaže...

Baš sam htio napisati da GabeN dijeli...

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan

Origin

- Dead Space - Jack Sparrow

- Crysis 2 max. edition  - otišao članu Captain.Price

- Dead Space 3 - Tomek.Klc

- Medal of Honor - EZY-E

- Command & Conquer: Red Alert 3 (ORIGIN+STEAM) - otišli članovima Ferritin i  w0rtex83

- Populous - chrispy450

Samo se javite na pp.

Sretan Božić forumaši!  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 21:42 (TIR669).
Moj PC  
19 1 hvala 9
13 godina
neaktivan

baš se veselim postovima sutra u ovoj temi tipa ono "imam steam account sa l4d2 i mijenjam za neki call of duty, po mogučnosti ghosts"

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 21:07 (Mahjongg).

13 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima i sretan Božić :D
Vidim sve poklanjate nešto, lijepo.
Ja bi nekog zamolio neš drugo, ne treba mi poklon, ali treba mi CS:GO, baš mi se igra.
Pa ako netko ima volje da mi gifta igru na Steam, a ja Vama kupim bon za mobitel (odnosno, prvo ja kupim bon)
Ajde ako oće neko pomoć mi nek se javi u PM, baš mi se igra CS:GO.
Hvala :D 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Abra008 kaže...

Ako ga neuspijem skinut do 24h jel mi još uvijek besplatan?

14 godina
Pa kada ga registriraš na račun imaš ga stalno
robimarko@gmail.com
12 godina
protjeran
Mahjongg kaže...

baš se veselim postovima sutra u ovoj temi tipa ono "imam steam account sa l4d2 i mijenjam za neki call of duty, po mogučnosti ghosts"

{#}

Pa to je fantastičan deal za onog ko nudi COD, L4D2 je svemirski brod za to {#}

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
16 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Origin

- Dead Space - Jack Sparrow

- Crysis 2 max. edition  - otišao članu Captain.Price

- Dead Space 3 - Tomek.Klc

- Medal of Honor - EZY-E

- Command & Conquer: Red Alert 3 (ORIGIN+STEAM) - otišli članovima Ferritin i  w0rtex83

- Populous - chrispy450

Samo se javite na pp.

Sretan Božić forumaši!  {#}

Evo ga, sat i pol kasnije, sve je podijeljeno. Svima isprike ako nisam odgovorio na zahvalnicu ili još koji put proširio lijepe želje.

Nadam se da keyjevi neće završiti na nekoj xy temi za razmjenu/prodaju.

Još jednom sve najbolje povodom blagdana!

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
13 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Za sve one koji igraju WoW ili ga žele probati, imam ovdje pored stola viška Wrath of The Lich King DLC Key, i Trial Code za 10 dana WoW-a, pa ako netko želi, neka uzme (ne znam da li rade, ne igram WoW, provjerite, frend imao viška pa mi dao)

KOSTENLOSER 10-TAGE-TRIALKEY  YHV24F-DVEH-FFYMJ7-74XJ-GG6MDK

World of Warcraft Authentication Key Expansion - Wrath of the Lich King - EU CR62BX-MXXK-FZB7CF-GV42-HPMHEV

Sretno {#}

Čovječe, koliko je to staro :D Lich king je u battlechestu sigurno već godinu i pol(možda i više) što znači da tko god ima tbc acc ima free Wotlk. i ne samo Wotlk nego i cataclsym.

A 10 day free pass? pa wow je free do lvl 20 na neograničeno vrijeme. I to već jako jako dugo.

15 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
Captain.Price kaže...

KOSTENLOSER 10-TAGE-TRIALKEY  YHV24F-DVEH-FFYMJ7-74XJ-GG6MDK

Sretno {#}

Čovječe, koliko je to staro :D Lich king je u battlechestu sigurno već godinu i pol(možda i više) što znači da tko god ima tbc acc ima free Wotlk. i ne samo Wotlk nego i cataclsym.

A 10 day free pass? pa wow je free do lvl 20 na neograničeno vrijeme. I to već jako jako dugo.

Kao što rekoh, ne znam da li rade, ne igram WoW, nisam u tome, dao sam jer mi djabe stoje, ako ne rade ili ako su bezvrjedni, jbga, radite sa njima šta hoćete, ja sam ponudio, i usput hvala na informaciji... {#}

Random shit...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 1:44 (Captain.Price).
13 godina
neaktivan

Imam Hearthstone beta key, ponudite nesto (za steam preferiram).

0 14 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice