Ako netko ima Diablo 3 Ros beta key, a da ne igra ja bih rado isprobao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajem gw2 acc za wow full game.. ova akcija za 15 eura sto je...
Mijenjam...
Giftovi:
Serious Sam Complete Pack
Serious Sam HD TFE
Deadlight
Ostalo:
The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key
Thomas Was Alone Steam Key
Awesomenauts Steam Key
MoH 2010
Ticket to ride
Steam acc sa COD Bo2 + Nuketown 2025 + Revolution DLC i Saints Row: The Third mijenjam za Origin acc sa FIFA14 ili za LoL EUNE acc.
Imam: Guns of Icarus ONLINE gift
Trazim: ponude, samo vas molim da mi ne nudite igre iz bundlova,jer to sve imam.
Za razmjenu!
Posjedujem još i Trine Steam Gift + gog.com account sa Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, ponude na PM... (evo malo materijala za one koji vole lupat TD: dajem sve ovo za BF4 sa
https://www.g2play.net/store/Xmas-Daily-Bargains/ , što znači da vama ostaje ova bonus igra , znači 17 igara mijenjam za 1 )
dobro..nadam se da ste se sad iskalili jedni na drugima.. mislim da je dosta off topica.. vratimo se na temu
imam 2x trine steam gift
trazim Slender The Arrival a ostale ponude u pm
Dajem GW 2 account za Company of Heroes 2 CD-key ili Steam Gift...
GW2 za novce ili nesto za steam... pucajte na PM.
Imam GasGuzzlers Extreme steam ključ, i GG CC ključ za desuru
Pozdrav,
Imam ARMA 1 i Prince of Persia Uplay keyeve pa ako je ko zainteresiran za razmjenu neka se javi preko PP
mijenjam far cry 3 uplay acc..dobio ga s grafom..znaci aktiviran je preko koda..ali nikad nije ni skinut ni igran..ponude na pp
imam starcraft 2 wings of liberty key(mogu ga i ja aktivirati na acc) . prihvacam razne ponude no najradije bih cs go gift+nesto ..
ponudite sto imate pa cu ramisliti
On the twelfth day of Christmas,
my true love sent to me Twelve drummers drumming,
Eleven pipers piping,
Ten lords a-leaping,
Nine ladies dancing,
Eight maids a-milking,
Seven swans a-swimming,
Six geese a-laying,
Five golden rings,
Four calling birds,
Three French hens,
Two turtle doves,
And a Steam Miror's Edge keeey 28L4J-VML3N-44G2G !
Pocinju od 20.12.2013. u group chatu u vecernjim satima.
Edit: Da pojasnim, event pocinje u chatu a kako ce se djeliti igre to cemo se jos dogovorit i na vrijeme objavit u grupi. Prvo sto mi pada na pemet su steam gifts, random postanje keya u chatu, mozda cak i neki quectici ;D
Dajem GW 2 account za Company of Heroes 2 CD-key ili Steam Gift...
GW2 za novce ili nesto za steam... pucajte na PM.
Dajem GW 2 account za DayZ na steamu kao GIFT !
Edit: Da pojasnim, event pocinje u chatu a kako ce se djeliti igre to cemo se jos dogovorit i na vrijeme objavit u grupi. Prvo sto mi pada na pemet su steam gifts, random postanje keya u chatu, mozda cak i neki quectici ;D
Ja bi se htio prikljucit (imam natural Selection 2, Zeno Clash i Dwarfs!?)
Samo me treba prihvatit u grupu posto nisam clan.
Mogao bi jednostavno to ovdje podijelit ali zelio bih da sto vise ljudi dode u grupu :)
posto je sada drugaciji nacin preuzimanja igara na humble bundle neznam kako da ih podijelim pa moze neki prijedlog
EDIT: Ok najvejoravatnije cu tamo na chat poslati link na koji kada se klikne dobijes igru :)
Mogao bi jednostavno to ovdje podijelit ali zelio bih da sto vise ljudi dode u grupu :)
posto je sada drugaciji nacin preuzimanja igara na humble bundle neznam kako da ih podijelim pa moze neki prijedlog
EDIT: Ok najvejoravatnije cu tamo na chat poslati link na koji kada se klikne dobijes igru :)
Ma radje cu tu s nama podijelit nego tamo :)
Ma radje cu tu s nama podijelit nego tamo :)
Na steam gifts možeš napraviti giveaway u kojem mogu sudjelovati samo ljudi koji su članovi neke grupe ili samo ljudi kojima daš link do svog giveawaya. Ne mora biti da svatko može ući u giveaway. Ustvari, ova Bug giveaway grupa je i napravljena dijelom iz razloga da se zna tko je igru dobio, a ne da ju samo uzme netko tko lurka forum i čeka key, a onda se ni ne zahvali.
Mijenjam GTA IV key za Guild Wars 2 key ili CoH 2.
On the twelfth day of Christmas,
my true love sent to me Twelve drummers drumming,
Eleven pipers piping,
Ten lords a-leaping,
Nine ladies dancing,
Eight maids a-milking,
Seven swans a-swimming,
Six geese a-laying,
Five golden rings,
Four calling birds,
Three French hens,
Two turtle doves,
And a Origin Dead Space 3 keeey 2633-FH4D-GJKU-A2H2-V9CQ !
Mijenjam sljedece igre koje sam kupio iz Humble Jumbo Bundle jer sam ih vec davno kupio:
Magicka+2 DLC
Serious Sam 3 BFE
Garry's mod
Pa eto saljite ponude. 
Mijenjam BF3 za DayZ alpha na steamu.
Za više informacije pošaljite mi PM.
Tko je na GoG-u propustio besplatne Fallout + 2 + Tactics, nek proba redeemat ovaj key: VUYP-J5CS-2LKZ-ERT5
Naletio sam na tri komada, prvi je iskoristen, drugi sam uspio ja aktivirati, mozda radi i treci, sretno :)
Nether BETA Acc ponude na PM
ako netko misli uzeti Guns of Icarus Oneline a steam flash sale-a,neka radije uzme csgo koji je jeftiniji,pa se tradamo na steamu,posto ja imam guns of icarus online gift
Nudim jednu od navedenih igara za "Garry's Mod" igru
- Magicka+Dungeons and Daemons+Vietnam Steam
- Batman Arkham Asylum
- Fear 3
- XIII Century
- The Showdown Effect
Nudim jednu od navedenih igara za "Garry's Mod" igru
- Magicka+Dungeons and Daemons+Vietnam Steam
- Batman Arkham Asylum
- Fear 3
- XIII Century
- The Showdown Effect