Mijenjam BF 3 Premium Edition za guild wars 2. Ponude na pm.
https://www.g2a.com/r/guildwars244 44% OFF ... mislim da imam još jedan dodatni kupon za 5% popusta... javi ak budeš trebao
Mijenjam BF 3 Premium Edition za guild wars 2. Ponude na pm.
https://www.g2a.com/r/guildwars244 44% OFF ... mislim da imam još jedan dodatni kupon za 5% popusta... javi ak budeš trebao
origin keyevi:
- Dead Space
- Mirror's Edge
- Command & Conquer Red Alert 3
- Populous
mijenjam sve za "game of thrones" key iz aktualnog humble weekly sale-a.
ako netko želi razmjenu, kontakt pm.
Osvojio sam 2 Hearthstone Closed Beta key-a na Giveaway-u, prvi sam aktivirao i radi sve 5, u roku od par dana se mora aktivirati drugi
Ponude na PM.
ps. imam još i Guild Wars 2 i Arma 2 Combined Operations za razmjnenu/ siću novaca
origin keyevi:
- Dead Space
- Mirror's Edge
- Command & Conquer Red Alert 3
- Populous
mijenjam sve za "game of thrones" key iz aktualnog humble weekly sale-a.
ako netko želi razmjenu, kontakt pm.
dobije se jedan key za cijeli bundle a ne popsebno
Osvojio sam 2 Hearthstone Closed Beta key-a na Giveaway-u, prvi sam aktivirao i radi sve 5, u roku od par dana se mora aktivirati drugi
Ponude na PM.
ps. imam još i Guild Wars 2 i Arma 2 Combined Operations za razmjnenu/ siću novaca
Meni si reka da ti je GW2 od frenda acc ..... 2 hs keya seems legit 
Ponude na PM.
Meni si reka da ti je GW2 od frenda acc ..... 2 hs keya seems legit 
rekao sam da je on prvi vlasnik... te da sam u kontaktu s njim pošto arena net ne daje da se promjeni mail. To je forumaš ovdje Cobanac s kojim sam zamjenio svoj Starcraft 2 HOTS za Guild Wars 2, on može potvrditi.
a o keyevima, evo slike. Razmjenio sam igre s dosta forumaša i nikada nije bilo problema s moje strane i ti si jedno od gorih iskustava, nakon par dana predomišljavanja i pregovaranja bez ikakvog obzira se više nisi javio... pa jbg.
Sada sam sretan da nisam razmjenio, nakon novog patcha za GW2 potražnja se povisila i mogu dobiti daleko bolje ponude.
http://www.pcgamesn.com/weve-got-load-hearthstone-beta-keys-and-please-no-running - ovdje su davali 1600 keyeva
Evo DLC Key za Zombie Driver HD Apocalypse pack
0B3WN-LETV9-G56BY
Eets Munchies Steam Key VB7K-Q98L-JDH6-WEMX
Dead Space, MOH 2010, SIMS 3,Crysis 2,The burnout paradise:ultimate edition
dajem neki key za euro truck simulator 2 ako netko ima?
Imam:
Dead Space Origin key
Dead Space 3 Origin key
Burnou Paradise : The Ultimate Box ( Steam i Origin key)
Crysis 2 Maximum Edition Origin key
Mirrors Edge Origin key
C&C Red Alert 3 Uprising ( Steam i Origin key)
Populus Origin key
Dajem 4 igre za Game of Thrones i Cities XL Platinum iz trenutnog bundlea
ima netko Far Cry 3?
Mijenjam Call of Duty 2 CD Key.Nikad koristen , treba mi ovaj sad humble koji je dosao
Rocketbirds: Hardboiled Chicken 5RD52-NHY4Y-LXJR4 STEAM
76TBG-HRG9G-PR7BP-CFQWJ-68M9T Arkham city, nije steam.
76TBG-HRG9G-PR7BP-CFQWJ-68M9T Arkham city, nije steam.
Sada svi keyevi idu na Steam. Danas je došao Steamworks update za Arkham Asylum i Arkham City.
Imam Far Cry 3 Blood Dragon Uplay key za razmjenu. Ponudite nesto :D
TAREM-8HHS6-BSYEQ
voucher code za 75% popusta na Mafia II DLC pack.
http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/action/mafia-ii-dlc-pack/
ja ga nebudem iskoristio, tko prvi njegova djevojka. trebate imati osnovnu igru, naravno, prije aktivacije dlc-a.
Ja sam dobio isti kod, izgleda da onda mogu svi koristit :)
Imam:
Europa Universalis 3 Complete - STC
Botanicula
english country tune
Intrusion 2
Thomas was alone
Aquaria
Fractal
McPixel
Nightsky
walking mars
A Virus Named TOM
Limbo
Bastion
Imam ove igrice na poklon(mogu ih 3 odabrat kupio sam graficku) Saints row IV,Tomb Raider,Hitman Absolution,Sleeping Dogs,Deus Ex Human Revolution,Sniper Elite V2,Far Cry 3,Dirt 3,Dirt Showdown!PP za sve informacije i ponude!Mijenjam i za assasins creed 4,call of duty(u pp mi posaljite koji imate),i razne druge igrice!
Origin:
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising x2
Populous x2
Dead Space
Steam
Dead Space
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Mirror's Edge
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising x2
Ponudite bilo sta, pa cemo vidit :D (trebao bi mi Mirillis Action key, ali primam bilo što, nemora niti biti key)
Tražim GAS GUZZLErS:EXTREME ili DIRT 3
Dajem BF3, MoH, Bastion, Mirors Edge, Dead Space 3...ili nekaj po vašem guštu.
Molim na PP
Ima li tko east india company za razmenu ? PP
Ja jos imam onaj humble origin bundle ako tko ima nešto za ponuditi u zamjenu!:)
Ako je netko zainteresiran mjenjao bih steam account za World of Warcraft battlenet account sa svim ekspanzijama.Steam sadrzi oko 38 igara,vrijedne spomena su jedino arma 2+arma 2 operation arrowhead,Torchlight 2,Chivalry ostatak je vecina Humble dumble paketa kupljeno od prije još.Posaljem profilnu steama na PM ako netko bude zainteresiran :)
Imam Just Cause gift na steamu zelim Sleeping Dogs / ponudite nesto u PM
Mijenjam steam acc sa Hydrophobiom.. Steam acc sa Civilization V i battle.net Hearthstone: Heroes of Warcraft. Za battle.net account sa Diablo III ili Starcraft 2 i Starcraft 2 Heart of the swarm (Ili diablo ili SC2 sa ekspanzijom)
Shoky77 , poslo sam ti PM :)
Battlenet acc Diablo 3 mijenjam za BF3.RO Rising Storm , razno info i ponude na PM
#UP