- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ev ljudovi da vam se pohvalim s svojom novom konfom :DD s 1gb rama sam presao na 12gb i tak..Ajd recite igre koje mozda kompjuter NEBImogao pokrenuti :D
Probaj BF3 na ultra s eyefinityem na 6 2560x1600 monitora. Sigurno neće biti ugodno :D
Radi bez i po problema
Probaj na max. video postavkama sibnut Metro 2033 , The Witcher 2 !
Ma sve radi!!Ljudi..Poluditi ću..Nema igre koju nemogu pokrenuti((osim GTA V,moram ga tek skinuti))Kao je to opterećenje xDD
Odigraj Crysis 2, Batman: Arkham City neki noviji Assassin's creed...
Crysis2 na max,al po system requments lab-u mogao bi i trojku na medium ,Batman mi se neda skidati,assasins creed ovaj najzadnji vrti na maximumu
Crysis2 na max,al po system requments lab-u mogao bi i trojku na medium ,Batman mi se neda skidati,assasins creed ovaj najzadnji vrti na maximumu
Onda nabaci koji skrins i video.Nije da ti ne vjerujem nego cisto da vidim kako izgleda
Onda nabaci koji skrins i video.Nije da ti ne vjerujem nego cisto da vidim kako izgleda
More,javim ti kad bude ;)
Može neke pucačine i utrke iz 2008,2009,može i novije koje mogu igrat.!
Intel core i3 2310M 2.10
Intel HD 3000 Mobile
2 GB DDR3
;)
Max Payne 3 na rezoluciji većoj od FULL HD zna pomučiti i najbolje grafičke kartice.
BTW koja ti je max rezolucija?
Ev ljudovi da vam se pohvalim s svojom novom konfom :DD s 1gb rama sam presao na 12gb i tak..Ajd recite igre koje mozda kompjuter NEBImogao pokrenuti :D
Probaj BF3 na ultra s eyefinityem na 6 2560x1600 monitora. Sigurno neće biti ugodno :D
Radi bez i po problema
Ne radi sigurno sa samo 2GB VRAMa. To je 12x više piksela nego standardni 1080p monitor koji bez problema iskoristi 1,5GB
Radi bez i po problema
Ne radi sigurno sa samo 2GB VRAMa. To je 12x više piksela nego standardni 1080p monitor koji bez problema iskoristi
Nije to nego su bile 2 grafe s 2GB i radilo je doista solidno
U Crossfireu se ne povećava ukupni kapacitet VRAMa jer obije kartice moraju imati učitane iste teksture, dakle bez obzira što ima ukupno 4GB, 2GB su upotrebljiva. A i ne znam jesi li vidio da piše 6 2560x1600 monitora.
U Crossfireu se ne povećava ukupni kapacitet VRAMa jer obije kartice moraju imati učitane iste teksture, dakle bez obzira što ima ukupno 4GB, 2GB su upotrebljiva. A i ne znam jesi li vidio da piše 6 2560x1600 monitora.
Jbga nisam
Kad sam probao s 6 , samo se ugasio
Pita frend koje igre može da igra?
Intel Pentium G850 2.9 Ghz
nVidia GeForce 630 2Gb
Ram:4 GB DDR3
Probaj na max. video postavkama sibnut Metro 2033 , The Witcher 2 !
pa on nije zahtijevan
griješiš da metro 2033 nije zahtjevan...probaj ga stavit na FULL HD pa cemo vidjet koliko ces imat fps-a :) lako na tom malom monitoru
de šibni koju sliku onda :D
Pita frend koje igre može da igra?
Intel Pentium G850 2.9 Ghz
nVidia GeForce 630 2Gb
Ram:4 GB DDR3
Battlefield 3, Battlefield:Bad Company 2, Assassins Creed 3, DiRT 3, NFS Hot Pursuit, NFS Most Wanted(2012), Call of Duty MW1,2,3, Burnout Paradise, Bulletstorm, Far Cry 3, Borderlands...
Neke možda neće na full postavkama, ali to je moja preporuka!
moze preporuka nekih igrica o avionima sto novije to bolje i da nebi bas neke hardcore simulacije tipa strumovik di moram cijelu tipkovnicu koristiti vec nesto onak moze bit simulacija i tako ali da mi je dosta kontroler za glavne kontrole i da su pucacine u zraku naravno ne sam da letim..:D
Hawx, Hawx 2
te znam ima jos kaj osim toga ili je to to..??
moze preporuka nekog open world RPG-a....
da nije TES, diablo, witcher, fallout ali nesto u tom stilu... igra ne treba biti nova, samo da je dobra...
evo probao sam Risen i ne svida mi se sistem borbe, a i nekako mi je kao nedovrsena, kao da ima dosta stvari ali su nepotrebne....
hvala
da nije TES, diablo, witcher, fallout ali nesto u tom stilu... igra ne treba biti nova, samo da je dobra...
evo probao sam Risen i ne svida mi se sistem borbe, a i nekako mi je kao nedovrsena, kao da ima dosta stvari ali su nepotrebne....
hvala
Gothic 3 i community patch
Drakensang
i sad vidim da kažeš da ne treba biti nova, onda i Gothic 2 + exp
hvala
Gothic 3 i community patch
Drakensang
i sad vidim da kažeš da ne treba biti nova, onda i Gothic 2 + exp
da razmisljao sam o gothicu.... jel ima smisla da igram prvo 2 pa 3 ili mogu odma 3? sta je community patch? hvala ti
PS: a sta je sa gothic 4? nevalja ili?
Osobno mi je bolji drugi nastavak od trećeg.
Može li mi netko preporučiti neku WW2 strategiju tipa Blitzkrieg, ili Company of heroes. Baš mi se igra to sada dok čekam novi komp :D
Neka vožnja tipa NFS i sl. za moju konfiguraciju u moj PC?
Hvala!
Hvala!
Flatout 2 , Race Driver Grid , Split / second !
Hvala!
Burnout Paradise, Juiced...
imam hd 4890,proc 4 jezgre 3,3 ghz 4 gb ddr3 rama sta bih ja mogao zaigrati?