- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može neke bilo koje vrste?
Konfa:Intel Pentium 4 2.66 GHZ
Intergrirana:Intel 82865G 96 MB
Ram:512 MB
Hvala :)
Ima li tko nesto meni da preroruci?
Treba mi za moj lap top,pogledajte pod moj pc.
hvala!
Hvala :)
Nek me neko ispravi ako nisam upravu ali ja mislim igre iz 2001-2002 i starije.
MOH Allied Assault , COD 1 , Commandos 2 & 3 , Robin Hood : Legend of Sherwood , Heroes of Might and Magic 3 , NFS Hot Pursuit , Warcraft 3 : Reighn of Chaos , Battlefield 1942 , Vietcong ... !
Da se ne zaletim, mogu li sa ovom konfom pokrenuti Gran Turismo 5 !???
Dakle...Samsung 550P5C-T01HR, Intel Core i5 3210M, 2.50GHz/3.10GHz, 6GB DDR3 1600MHz, 15,6" HD LED, 1366 x 768, nVidia GeForce GT630M 2GB, 6 cells
Moze neko da mi preporuci neku noviju free strategiju tipa (starcraft 2) da za raspust ima sa necim ubijat vreme
Dakle...Samsung 550P5C-T01HR, Intel Core i5 3210M, 2.50GHz/3.10GHz, 6GB DDR3 1600MHz, 15,6" HD LED, 1366 x 768, nVidia GeForce GT630M 2GB, 6 cells
Kolko ja znam , Gran Turisma 5 nema za PC ! Ispravite me ak grjesim !
Trebao bi i ja neki prijedlog, znaci ne znam ni sam koji me tocno žanr zanima. Bitno je samo;
- Da je igriva na mojoj konfi.
- Nesto novija (moze i starija, ali da je ->), ugodnija za oko.
- Da je dobar singleplayer (vise me zanimaju SP nego MP igre)
Skyrim, Dishonored.
Ima ko meni kakvu igricu?
4gb rama,1696mb video memorija,i3 procesor,grafika:intel 3000 hd graphic.
Hvala!
Trebao bi i ja neki prijedlog, znaci ne znam ni sam koji me tocno žanr zanima. Bitno je samo;
Od novijih : Darksiders , Borderlands 2 ,Overlord 1 & 2
Od starijih : Half - Life 2 + Episode One & Two , Max Payne 2 , Dino Crisis 2 , Far Cry
Ima ko meni kakvu igricu?
4gb rama,1696mb video memorija,i3 procesor,grafika:intel 3000 hd graphic.
Hvala!
Half Life 2, GTA Vice City i San Andreas, Age of Empires III, Splinter Cell:Chaos Theory, Far Cry, Deus Ex, Doom 3, MOH:Allied Assult...
- Da je igriva na mojoj konfi.
- Nesto novija (moze i starija, ali da je ->), ugodnija za oko.
- Da je dobar singleplayer (vise me zanimaju SP nego MP igre)
Malo starije: Mafia, Doom 3, Halo 2, Chronicles of Riddick: EFBB, Rise of Nations, Oblivion...
Može neka kvalitetna igra za laptop? Žanr nije važan, samo da je igra zanimljiva i igriva. Za referencu, MOH (onaj noviji) sam igrao bez problema.
Naravno da to nije bilo na izuzetnim grafičkim postavkama, lol. Ne patim na grafiku tolko pošto ipak igram na laptopu.
Moze neko da mi preporuci neku noviju free strategiju tipa (starcraft 2) da za raspust ima sa necim ubijat vreme
ajde neka preporuka ode mi raspst
Može neka kvalitetna igra za laptop? Žanr nije važan, samo da je igra zanimljiva i igriva. Za referencu, MOH (onaj noviji) sam igrao bez problema.
Naravno da to nije bilo na izuzetnim grafičkim postavkama, lol. Ne patim na grafiku tolko pošto ipak igram na laptopu.
Borderlands 2 , Darksiders 1 & 2 Max Payne 3 , Risen 2 Dark Waters , Sniper Elite V2 , TES V Skyrim , Dead Island , FEAR , Dead Space 1 & 2 , Bulletstorm ...
Command & Conquer serijal !
Empire Universe 2!
Borderlands 2 , Darksiders 1 & 2 Max Payne 3 , Risen 2 Dark Waters , Sniper Elite V2 , TES V Skyrim , Dead Island , FEAR , Dead Space 1 & 2 , Bulletstorm ...
Nisam siguran da mogu pokrenuti Max Payne 3. Odlučio sam se za Sniper Elite v2. Sad sam vidio gameplay pa idem probati to.
El može neka simulacija vožnje auta? :)
El može neka simulacija vožnje auta? :)
rFactor , Live for Speed , Shift 2 , GTR2 !
jedino ako imas PS3 Emulator
Test Drive Unlimited 2 Jel mogu igrat to.
Test Drive Unlimited 2 Jel mogu igrat to.
Ne.
Ako hoce probaj Test Drive Unlimited (1. dio)
CoD1/2, MoH serijal (stariji dijelovi)...
Moze neka igra?Konfa je pod Moj PC,jedino sam nadogrado grafu na ovu: ATI-VTX3D-AGP-HD3450-512MB i imam 700mb RAM.Zanimaju me svi zanrovi igara koje nece zastajkivati.Igram GTA.San Andreas,Half-Life2,Eurotruck simulator2 na medium bez zastajkivanja :D Ajde pucajte