Popusti, akcije i dobre ponude za igre izdvojena tema

poruka: 21.076
|
čitano: 5.255.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
16 godina
neaktivan
Re: Popusti, akcije i dobre ponude za igre

Titanfall2 27€, vrijedi li to uzet? Vi koji imate, šta kažete?

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
10 godina
protjeran

Po meni ne, jer titanfall makar nesto zahebancije s robotima itd, ali kada sam vidio titanfall 2 gameplay gdje lik trci i skace tolikom brzinom to sam odmah shvatio nesto kao "brzi cod".

14 godina
Kresimir4 kaže...

Po meni ne, jer titanfall makar nesto zahebancije s robotima itd, ali kada sam vidio titanfall 2 gameplay gdje lik trci i skace tolikom brzinom to sam odmah shvatio nesto kao "brzi cod".

Ne kužim. Pa jedinica i dvojka su više manje isti vrag. Po ovom tvojem postu bi se dalo zaključiti da robota više nema, nego je to sad samo "brži cod" što je poprilično glupa izjava.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
bruslii kaže...
Mislim profit na tim karticama je šit.

I? Popuniš si library i još zaradiš 2-3 eura za 5 minuta posla, što je 300% profit ili po tvojem "šit". Pa sigurno da se netko neće obogatiti na karticama od 5 centi jbt, ali taman dobiš za još neku igru na winter saleu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Dudu kaže...

Ja sam uzeo u prednarudžbi za 38€ i ne žalim. Uživao sam u Titanfall jedninici, a dvojka je još 5 puta bolja. Ako si igrao jedinicu i svidjela ti se je nemaš razloga za razmišljanje nego uzimaj. 

Inače uspoređivati CoD i Titanfall nema veze sa pameti,a po mom mišljenju 5 puta je bolji Titanfall, ali to je moje osobno mišljenje.

16 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Osim što praviš sajtove za 100-200 kn još daješ i prijedloge za igre koje niti imaš niti si ih igrao....

14 godina
Dudu kaže...

Igrao sam dok je bio free weekend. Uglavnom bio je samo mp pa za sp nemogu govoriti ali mp me oduševio. Malo da se odmaknem od klasičnih BF-a i COD-a. Oružje cool, Titana zakon, movement sistem isto prva liga, uglavnom dosta brza pucačina radi movement sistema. Malo bi više volio da ima više custom buildova (slaganje oružja itd itd). Ako ti 27€ nije previše, totalno preporučam.

10 godina
protjeran
marko227 kaže...
Kresimir4 kaže...

Osim što praviš sajtove za 100-200 kn još daješ i prijedloge za igre koje niti imaš niti si ih igrao....

Osim sto si poznat što govoriš gluposti na forumu, ajde ovdje svima postaj da vide gdje ja to pravim sajtove za 100-200kn i da nemam titanfall. Mislim da ti cijeli forum želi reci odrasti!

16 godina
neaktivan
Popusti, akcije i dobre ponude za igre

Hvala na odgovorima :D mislim da ću onda uzet, ako se neš ne iskomplicira danas i sutra, tj. ako još bude na akciji danas i sutra jer nisam u mogučnosti kupovine do četvrtka :(

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Na Steamu je The Division 25€, za sve koji izbjegavaju Ubisoft igre djelomično jer su na zasebnoj platformi poput mene 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...
marko227 kaže...
Kresimir4 kaže...

Osim sto si poznat što govoriš gluposti na forumu, ajde ovdje svima postaj da vide gdje ja to pravim sajtove za 100-200kn i da nemam titanfall. Mislim da ti cijeli forum želi reci odrasti!

Klap-klap! Živio govornik, bacite mu kost

13 godina
bruslii kaže...
Mislim profit na tim karticama je šit.

Ti ako znas gdje ima bolje, slobodno podijeli s nama svoje zrnce mudrosti umjesto sto zatrpavas temu bespotrebnim komentarima 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

Bokić,

Zna tko do kad je ovaj sale na ubisoftovoj stranici?
Upecao bi Division al kroz par dana.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iz kojeg razloga bi ga i kupovao kod njih kad je recimo na kinguin.net jeftiniji bez obzira na akciju.

16 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Bokić,

Zna tko do kad je ovaj sale na ubisoftovoj stranici?
Upecao bi Division al kroz par dana.

Hvala!

prodam ti ga ja. ja kupio pa ne igram... :D

14 godina
Imam jos 20% popusta na uplayu za 100 bodova, probam vidjet hoce se zbrojit na postojeci :)
15 godina

Overwatch do 3.1. na popustu

Standard Edition - 30€

Origin Edition - 40€

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

ko voli boxed verzije igre, u tisak mediji ima DOOM za 169 kn na popustu do 15.1.2017

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina

Vele na polygonu da je Mass Effect 2 trenutno free na Originu pa čekirajte ako nemate. Ne mogu trenutno provjeriti dal je istina.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Nije free, standard verzija 10 eura, deluxe 20.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 12:01 (The_Fichek).
14 godina
The_Fichek kaže...

Nije free, standard verzija 10 eura, deluxe 20.

Da, vidim sad i u komentarima na Polygonu da se na Originu još ne vidi akcija. Valjda bude tokom dana/sutra.

Evo link na članak, izgleda legit.

http://www.polygon.com/2016/12/20/14021238/mass-effect-2-free-pc-origin

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 12:05 (Hexfire).
16 godina
Hexfire kaže...

Vele na polygonu da je Mass Effect 2 trenutno free na Originu pa čekirajte ako nemate. Ne mogu trenutno provjeriti dal je istina.

Bit će free danas il sutra. Dijelit će se još 4 igre od  BioWare povodom blagdana tak da pratite ukoliko želite nešt ugrabit za đabe.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Hexfire kaže...

Bit će free danas il sutra. Dijelit će se još 4 igre od  BioWare povodom blagdana tak da pratite ukoliko želite nešt ugrabit za đabe.

Kažu na redditu da je sale prošao i da je trajao jedva nekoliko sati.

17 godina

Evo dosao Square holiday surprise box 2016

LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY® XIII

GOETIA [PC DOWNLOAD]

LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER [PC DOWNLOAD]

LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2 [PC DOWNLOAD]

HITMAN INTRO PACK [PC DOWNLOAD]

HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION [PC DOWNLOAD]

TOMB RAIDER: UNDERWORLD [PC DOWNLOAD]

20% Off Next Purchase (Digital Catalog Games Only, exclude Preorder) - (usable 1 time)

50% Off 291453 HITMAN Upgrade Pack [PC Download] - (usable 1 time)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

Jesu to steam igre ?

14 godina
Zajeb kaže...

Jesu to steam igre ?

Morale bi biti. Tak je bilo prošlih godina.

14 godina
goodye kaže...

Evo dosao Square holiday surprise box 2016

LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY® XIII

GOETIA [PC DOWNLOAD]

LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER [PC DOWNLOAD]

LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2 [PC DOWNLOAD]

HITMAN INTRO PACK [PC DOWNLOAD]

HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION [PC DOWNLOAD]

TOMB RAIDER: UNDERWORLD [PC DOWNLOAD]

20% Off Next Purchase (Digital Catalog Games Only, exclude Preorder) - (usable 1 time)

50% Off 291453 HITMAN Upgrade Pack [PC Download] - (usable 1 time)

Nekako ocekivan bundle. Sva sreca pa nisam uzeo jer me osobno samo hitman go zanima. Al ajde sad ce ga bit barem jeftino za nabavit.  Za novog Hitmana cekam da ispucaju sve epizode najavljene 2 sezone pa onda uzet.

17 godina

Da, sve igre su za steam.

Moze se uraditi refaund ako se ne otvori box. Ja sam otvorio, za 6€ sam dobio hitmana, i jos nekih igara koje me ne zanimaju, hitman go sam dobio davno na humblebundle packu. I jos se dobije 50% na sljedecu kupvinu, mislio sam uzeti epizodu 2 hitmana

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

ako je netko preskočio madmax 4.99e

https://www.bundlestars.com/en/game/mad-max

US server keke013#2101
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

Deus Ex: Mankind Divided je 16€ na Steamu.

2 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice