Popusti, akcije i dobre ponude za igre izdvojena tema

poruka: 21.078
|
čitano: 5.257.508
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
10 godina
odjavljen
Popusti, akcije i dobre ponude za igre

Poklanjam Origin Account sa BF4 igrom sa svim ekspanzijama.

Inbox PP

Cijenite više pitku vodu.

27 0 hvala 2
10 godina
odjavljen
Re: Popusti, akcije i dobre ponude za igre
Glavas_ZG kaže...

Poklanjam Origin Account sa BF4 igrom sa svim ekspanzijama.

Inbox PP

poklonjeno kolegi Gogy7 koji se prvi javio

Cijenite više pitku vodu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2019 14:37 (Glavas_ZG).
14 godina

MAFIA III jos jeftinija!

9,69EUR

Mechanical Engineer★★★★★

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cinco44 kaže...
Micek kaže...

Ne opterečujem se time previše jer se DLC koji me zanima, Legend of Mamouth, kupi na istoj stanici za manje od 1$.

Da si za taj 1$ uzeo shield, ne bi imao problema. Nije mi jasno davat 20+$ za igru i ne platiti još dolar više za garanciju. I onda kukat kako su to "nesigurne" stranice.

Nikada taj shield nisam kupio, niti planiram. Bezobrazna krađa love.

live and let live
11 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
cinco44 kaže...
Micek kaže...

Ne opterečujem se time previše jer se DLC koji me zanima, Legend of Mamouth, kupi na istoj stanici za manje od 1$.

Da si za taj 1$ uzeo shield, ne bi imao problema. Nije mi jasno davat 20+$ za igru i ne platiti još dolar više za garanciju. I onda kukat kako su to "nesigurne" stranice.

Nikada taj shield nisam kupio, niti planiram. Bezobrazna krađa love.

+1

Zar sa Paypalom nemaš automatski garanciju? Odnosno, ako ne dobiješ igru možeš otvoriti dispute i vrate ti pare? 

Meni se nikad nije dogodilo da ne dobijem key, a redovito uzimam bez tog shielda.

14 godina
blowfish_cro kaže...

+1

Zar sa Paypalom nemaš automatski garanciju? Odnosno, ako ne dobiješ igru možeš otvoriti dispute i vrate ti pare? 

Meni se nikad nije dogodilo da ne dobijem key, a redovito uzimam bez tog shielda.

U pravilu paypal rješava stvari u korist kupca, ali treba čekati na povrat sredstava. Nekom logikom, ako uzmeš shield nemaš zajebanciju sa paypalom nego ti oni osiguravaju da će odmah riješiti problem ako je nastao.

U teoriji, ako košta 1$, nije toliki problem to platiti jer ipak uzimaš sa "gray area" stranice, pa nekakav dodatni layer sigurnosti ne škodi. Pogotovo ako uzimaš neku skuplju igru.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
blowfish_cro kaže...

+1

U teoriji, ako košta 1$, nije toliki problem to platiti jer ipak uzimaš sa "gray area" stranice, pa nekakav dodatni layer sigurnosti ne škodi. Pogotovo ako uzimaš neku skuplju igru.  

To baš, ako uzimaš igru za 30-40€ nije tolika razlika, ali ako uzimam igru za 3€ ne pada mi na pamet plaćati još 2€ shield, pa makar i spušio tih 3€. 

16 godina

Danas sam primio rješenje G2A službe za korisnike koja je posredovala po pitanju moje kupovine FarCry Primal i problema što sam dobio standard edition umjesto digital apex edition. Pošto se seller više nije htio javljati da se problem riješi a bili su više puta kontaktirani od G2A i mene (ja bih bio zadovoljan i da sam dobio samo DLC Legend of the Mammoth, to sam im i naveo), G2A je riješila problem u moju korist. Igra mi je ostala aktivirana na Uplayu a trebao bih dobiti i povrat novaca. Svaka čast G2A. I to bez shield zaštite.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
10 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Kad je u pitanju G2A shield oni imaju dvije opcije. Prvi je mjesečni membership koji košta 1€, a drugi je kako ga oni zovu "One-Time G2A Shield" kojeg plaćate prilikom svake kupovine i cijena je 3€.

Detaljno nisam istraživao kako koji funkcionira ali onako na prvu gledajući ovaj mjesečni membership se isplati. Samo treba vidjeti opcije oko otkazivanja... Koga zanima može sve pročitati ovdje https://shield.g2a.com/

S druge strane, raspravljate oko toga je li i hoće li biti rješen eventualni problem ako nemate shield. Hoće - ali puno teže i duže vremena će vam trebati i tražit će više dokaza o nastalom problemu.

0 0 hvala 0
13 godina
marko227 kaže...

Kad je u pitanju G2A shield oni imaju dvije opcije. Prvi je mjesečni membership koji košta 1€, a drugi je kako ga oni zovu "One-Time G2A Shield" kojeg plaćate prilikom svake kupovine i cijena je 3€.

Detaljno nisam istraživao kako koji funkcionira ali onako na prvu gledajući ovaj mjesečni membership se isplati. Samo treba vidjeti opcije oko otkazivanja... Koga zanima može sve pročitati ovdje https://shield.g2a.com/

S druge strane, raspravljate oko toga je li i hoće li biti rješen eventualni problem ako nemate shield. Hoće - ali puno teže i duže vremena će vam trebati i tražit će više dokaza o nastalom problemu.

Taj yebeni membership ti skida 1eur non stop s kartice dok ga ne odjavis  meni je tako skinuo za pola godine nisam ni znao, jebeni scammeri

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...
marko227 kaže...

Taj yebeni membership ti skida 1eur non stop s kartice dok ga ne odjavis  meni je tako skinuo za pola godine nisam ni znao, jebeni scammeri

Svaki mjesec skine? 

Pa tako funkcionira auto-renew na praktički svim pretplatama. Plaćaš dok ne odjaviš, a možeš odjaviti u bilo kojem trenutku.

13 godina

Da da naravno, samo sto ti nigdje ne pise da pristajes na to prilikom kupovine 

g2a je dobar ali ima povoljnijih sajtova za kupovinu, dosta.

11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Da da naravno, samo sto ti nigdje ne pise da pristajes na to prilikom kupovine 

g2a je dobar ali ima povoljnijih sajtova za kupovinu, dosta.

Sumnjam da nigdje ne piše, sigurno su ubacili negdje u uvjetima koje nitko od nas ne čita 

15 godina
odjavljen

Paypal ne štiti u slučaju kupnje digitalne robe. Koristite paypal a niste pročitali pravila, lijepo. Sigurno biste bili jako ljuti kad biste se žalili i skužili da niste zaštićeni.

Svi smo mi Mentalist.

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Paypal ne štiti u slučaju kupnje digitalne robe. Koristite paypal a niste pročitali pravila, lijepo. Sigurno biste bili jako ljuti kad biste se žalili i skužili da niste zaštićeni.

Tu si u krivu. Imaš seller protection i buyer protection. Imaš na ovom linku.

Citiram: "We’re extending our purchase protection to cover intangibles (services, digital goods, travel, event tickets and other intangible items). Beginning with transactions that take place on July 1, 2015 and after..."

PayPal ne štiti prodavače digitalnih stvari. To imaš na ovom linku

Citiram: "We cover physical goods (not digital items or services) that are sold and shipped with proof of delivery from within the United States to buyers around the globe. "

Dakle da sažmem. Nemojte biti glupi i plaćati g2a shield nego platite paypalom i u slučaju problema samo otvorite dispute preko paypala. Nemojte se uopće zamarati sa beskorisnim g2a supportom...

15 godina
odjavljen

Ok, to je novo, tako da se ispričavam Svejedno vrijedi pročitati pravila (očito  jel )

Svi smo mi Mentalist.

4 1 hvala 0
16 godina

Ako ste propustili koju od igara koje su se proteklih mjeseci dijelile preko Ubisoft Cluba, od danas pa do 18.12. ih možete sve odjednom aktivirati na svom Uplay accountu.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
10 0 hvala 12
16 godina
neaktivan

https://club.ubisoft.com/en-US/ubi30

Navali narode đaba je ko nije uspio uzet

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 19:46 (Dudu).
Moj PC  
5 0 hvala 3
12 godina
Gamerx:)xxx kaže...

MAFIA III jos jeftinija!

9,69EUR

itko ima iskustva s ovom stranicom?

These days stupidity is all too prevalent
16 godina
neaktivan
viksaur kaže...
Gamerx:)xxx kaže...

MAFIA III jos jeftinija!

9,69EUR

itko ima iskustva s ovom stranicom?

Ja sam kupovao ovdje i sve radi normalno. Što se popusta tiče, to se čekalo.. fakin 10€ igrica, gledam sad i na kinguinu je isto Europe verzija 9 i nešto, fino... idem uzet!

edit:

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 22:13 (Dudu).
14 godina
protjeran

Star Wars Collection popust na Steamu.

http://store.steampowered.com/sub/66986/

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
11 godina
Micek kaže...

Ako ste propustili koju od igara koje su se proteklih mjeseci dijelile preko Ubisoft Cluba, od danas pa do 18.12. ih možete sve odjednom aktivirati na svom Uplay accountu.

Jesam jedini kojem su se na uplayu prilikom preuzimanja 7 igara pojavili duplići Far Cry 3 - Blood Dragon? Je li ima netko druge dupliće?

Inače Far Cry 3 - Blood Dragon imam otprije (prije nego se dijelio besplatno), ali svejedno...

11 godina
neaktivan
Always Outnumbered, Never Outgunned
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
RaskoIjnikov kaže...
Micek kaže...

Jesam jedini kojem su se na uplayu prilikom preuzimanja 7 igara pojavili duplići Far Cry 3 - Blood Dragon? Je li ima netko druge dupliće?

Inače Far Cry 3 - Blood Dragon imam otprije (prije nego se dijelio besplatno), ali svejedno...

Ista situacija kod mene s Far Cryem, samo što ih ja više ne mogu normalno instalirat i igrat jer mi baca neke erorre.

11 godina
Crljo kaže...
RaskoIjnikov kaže...
Micek kaže...

Ista situacija kod mene s Far Cryem, samo što ih ja više ne mogu normalno instalirat i igrat jer mi baca neke erorre.

Sad sam baš testirao i ja je mogu pokrenuti. Pošto Far Cry 3 - Blood Dragon imam prvotno preko steama, pa prvo stoga pokrenem preko steama, a na uplayu me zatraži koju verziju želim pokrenuti i odaberem drugu jer za prvu mi traži da je instaliram (već sam instalirao putem steama). Doduše prije nego se igra pokrene mi izbaci nešto u stilu "Uplay Service has stopped working", ali ipak unatoč tome sve uredno radi.

Edit: Pokretanje uplaya sa "Run as administrator" je riješilo i to što mi izbaci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 23:05 (RaskoIjnikov).
13 godina

https://www.bundlestars.com/en/bundle/dollar-mega-bundle

28 igara 1eur

26 imaju steam karte

78 karti

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 11:12 (chaselol).
Moj PC  
7 0 hvala 6
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

28 igara 1eur

26 imaju steam karte

78 karti

meni neće... kada idem platit izbaci your order has been canceled?!

RAMPAGE
14 godina
Toni RAZOR kaže...
chaselol kaže...

28 igara 1eur

26 imaju steam karte

78 karti

Meni radi uredno. Možda su serveri bili zagušeni kad si probao.

Btw, svaka igra je posebno. Trebat će mi pola dana da sve aktiviram.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Toni RAZOR kaže...
chaselol kaže...

28 igara 1eur

26 imaju steam karte

78 karti

Meni radi uredno. Možda su serveri bili zagušeni kad si probao.

Btw, svaka igra je posebno. Trebat će mi pola dana da sve aktiviram.

ok znam šta je problem.... izbaci mi ovo   :  Vaša platna kartica trenutno ne podržava sigurna plaćanja putem Interneta preko 3-D sigurne usluge. do prije par dana se moglo kupovat preko humblebundle stranice.

RAMPAGE
14 godina
neaktivan
Mislim profit na tim karticama je šit.
Be Water My Friend
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice