Ja neznam engleski pa nemam pojma sto sma potpisao kada sam kliknuo i acept
Ja ne znam šta radi okidač na pištolju pa nisam znao što će se desiti kad sam ga pritisnuo dok je bio uperen u trudnicu.
Stvarno?
Wow od jailbrejkanja do ubijanja trudnica u samo 3 stranice.....Vidim da se ovdje sve svodi na 2 tabora....jedan tvrdi da nema love i da su igre skupe a drugi tvrde da ih onda ne igraju....Kad bi sve bilo nromalno tabor broj 2 bi bio 100% u pravu i ne bi bilo rasprave....naravno stvari nikad nisu tako jednsotavne....
Kad se zakon pocne provodit i kad pocnu padat prve kazne i to ce sve nestat i svesti ce se na goli minimum.....do onda svatko moze laprdat da to nije u redu i da on to ne radi...ali cinjenica je da smo mi jedna mala jadna zemlja koja je jedva prezivjela svoje osamostaljenje i trenutno smo u vecim govnima nego ikad.....lista prioriteta hebenog jailbrejkanja plejke i da li ce activision ili neka druga multinacionalna kompanija dobit 20% veću zaradu u hrv je prosjecnim hrvatima ( njih 99%) totalno irelevantna....kao sto je i njima....jerbo da ovdje nitko nista ne kupuje i da je sve piratizirano vjerujte mi da bi bilo jako puno pritiska i trazenja glava.....ovako ocito nije lose....
A sto se tice gornjeg posta----Mislim otkud uopce morala govorit nekome da je supski piratizirat kad sam navodis da si to radio prije? Mislim ne kuzim....u medjuvremenu si otiso na ispovjed i reko sad vise necu pa kao pravi mali dobri katolik okreno plocu i postao moralna vertikala =?=