Origin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 879
|
čitano: 293.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Origin - pitanja i odgovori

Da i ne

Daj nam kopiraj ono što ti je došlo na email i da li je sada poslije promijenjena lozinka ili ne

Ako nije onda vjerojatno ti je došta poruka na email da netko želi promijeniti i to je to na origin možeš pristupiti i nije promijenjena lozinka i to znači da nema pristup tvojem email-u

Ako je promijenjena i ne možeš pristupiti na origin korisnički račun to znači da je netko znao tvoj email ištao je na promjenu lozinke nakon toga je došla poruka na email sa linkom na koji mora kliknuti nakon toga upisuje dva puta novu lozinku to znači ako je promijenjena lozinka na origin korisničkom računu te ima pristup korisničkim računu tvojeg email-a 

Ja mislim da je tako u svakom slučaju nemoj čekati nego promijeni na email od lozinke, onih pitanja tj. sve što možeš...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

kak isključit ove pop-up najave sa origina koje dolaze, na živce mi idu?! {#}

Maurer
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Odličan im je customer support...

Sjetio sam da imam stari(EADM) acc. na kojem su Sims 3, pokušam se ulogirati i traži me da napravim novi Origin umjesto toga(nije na istom mailu kao i origin na kojem sam sada) što sam i napravio. Nakon toga sam otišao na live chat i pitao može li spojiti ta 2 acc. na što mi je odgovorio da može, ali da mu trebaju keyevi sa igara na oba accounta (što za novi nije problem, ali Simse sam imao u kutiji koju sam jedva našao da prepišem kod), čekao sam 20min da natipka "OK", i onda još 10 da mi kaže da ipak ne može, nego mi je dao broj telefona na koji sve trebam ponovno objasniti. A prije toga sam čeko sat i pol samo da dođem na red{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz.jel moguce kako promjenit email na Origin accountu?

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da moraš im se javiti ili preko telefona ili preko live chat 

pitat će te sigurnosno pitanje, stari i novi email, vjerojatno razlog reci da si imao hakerski upad na email ili nešto sl. nikako nemoj da prodaješ account

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cao. da li je moguce maknuti igru sa origin accounta i prebaciti je na drugi account...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Origin - pitanja i odgovori
rman4 kaže...

cao. da li je moguce maknuti igru sa origin accounta i prebaciti je na drugi account...?

Ne.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje inače ne naručujem igre preko steam-a ili origina ali odlučio sma kupiti igru u fizičkom obliku u originu tj psyhical edition i sad me zanima kada dolazi pošiljka iz koje to države se šalje dali se treba dodatno šta nadoplaćivati i dali je bolje uzeti igru u fizičkom ili kao download tip ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kupio sam origin account s nekoliko igara,sve sam izmjenio osim email adrese.Pretrazio sam sve i nisam uspio naci tu opciju.Vidio sam i sta je napisao kolega Jim Carey,ali nisam uspio naci nacin da kontaktiram podrsku na EAhelp.Sta uradim,da ostavim ovako ili ...tj da li oni imaju mogucnost da saznaju da je acc preprodan.Ne zelim da dodje do bananja accounta,jer su bannali ljude za puno manje stvari .Najveci problem je sto nemam pristup emailu na koji account glasi.Sta mi je najpametnije da uradim?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da preprodaju acc ne dozvoljavaju baš.

Ali nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne podrzavaju. Eventualno ako ti ga uzmu, samo ce reci "you should read terms of use"...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi jel mogu ja kupit na originu 2 bf3 dok je na akciji i jedan dat frendu?

Dafaq?
12 godina
sackboy kaže...

Ljudi jel mogu ja kupit na originu 2 bf3 dok je na akciji i jedan dat frendu?

mislim da origin nema mogucnost kao steam "buy as a gift" 

mozes kupit jedan bf3 sa jednim registiranim accom i drugi sa drugim acc i das podatke od drugog acca frendu, ili ako on vec ima origin neka ti da podatke ti se loginas i kupis ili rijesis to preko teamviewera

12 godina
neaktivan
Pozdrav,
e ovako kupio sam od prijatelja origin account i na njemu je original Battlefield Bad Company 2,ja bih ga htio igrati online ali kad ga instaliram,updateam i idem se prijaviti na EA profil onda mi traži serial key,upisem ga sa origina al pošto je i prijatelj igro BC2 pise key code already in use pa ako znate kako mogu i ja igrati na svom..HVALA :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moras se prijaviti s racunom na kojem se nalazi bc2.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jesam ali mi trazi serial key ja ga upisem ali onda pise key code already in use pa neznam kako da napravim da sad mogu igrat na svom kompu s tog profila
16 godina

hm, ne bi smjelo biti problema jer sam frendu kupio bf3 na svom racunalu i sve mu slozio a njemu samo dao podate i radi uredno. mozda ima neka opcija uklanjanja registracije pa ponovne registracije? mislim da ubisoftove igre imaju tu foru.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pa dali mozda znas kako je ukloniti????treba mi stvarno bi htio igrati original :D
13 godina

ako se ne varam bc2 možeš imati instalirano tj. autorizirano na 5 pc-a max...prilikom deinstalacije igre sa pojedinog pc te pita dali želiš odautorizirati taj pc...to je problem kod origin sa bc2 koji su prošli više ruku...ja imam jedan account sa bc2 i igra je instalirana kod nećaka i mene i obojica povremeno igramo bez problema...naravno da onaj koji ne igra mora biti offline

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

OK.Hvala ti puno :D

12 godina
neaktivan

može pomoć...skinuo Crysis 3 preko origina...u igri kad se idem logirat piše mi ovo....No product code for crysis 3 is entitled on this account.Please use the origine Client(EA) to activate the product..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam problem, trenutno mi se nece ulogirati na moj origin...kad me ulogira baca me u offline mod i nemogu u online

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
strbi kaže...

imam problem, trenutno mi se nece ulogirati na moj origin...kad me ulogira baca me u offline mod i nemogu u online

LINK

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Pa za Crysis upiši ime i šifru sa Origina i raditi će , ili se registriraj ako nemaju prvobitnu  opciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 12:05 (REX500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

PROBLEM!

Pokrenem Origin i nece me loginati ili me logina i baci u offline mode i nemgu u online mode.

Ima kakvih rjesenja?

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Unistalirao sam Origin i nakon ponovne instalacije na igricama stoji download umjesto Play jer igrice su ostale na disku.

Kako da ponovno učitam ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Provjeri u opcijama Origina jel ti lokacija gdje baca instalacije igara ista kao i ona u kojoj su ti instalirane igre( ovo ukoliko si radio izmjene lokacije inst.foldera,ako nisi onda ne trebas provjeravati)  i slobodno stisni download.Download krene i nakon par sekundi setup skuzi da je igra vec instalirana, izvrsi neku verifikaciju ili tako nesto, i za minut-dva igra je spremna za pokretanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 19:36 (error_666).
12 godina
neaktivan

Može pomoć...kolega mi je kupio crysis 3 the lost island konkretno ovo...http://store2.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.281708300...

E sad je dobio email kao da to preuzme...e sad oću ja to moć dobit od njega a da se to ne aktivira odmah kod njega pa da ja nemog...

Ili će sam dobit onaj key pa da ja sam kod sebe upišem...

Hvala....hitno mi je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovako, nakon reinstalacije Windowsa i prelaska sa 7 na 8 imam problem s Origin-om. Imam već na D: HDD-u spremljen Battlefield 3 i FIFA 13 i kad sam išao instalirat fifu, bilo je gotovo za par minuta, tj. automatski se pomaknuo download na 92% i skinuo je još nekih 700MB i bilo je instalirano, no Battlefield kad ga hoću instalirat počne mi skidat ispočetka igru, a igra mi je već skinjena. Promijenio sam putanje u Originu, al ovaj put sere i neće ga instalirat. Inače ovo sam već jednom radio i bilo je gotovo odmah, jer je prepoznao skinjene igre...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
David87 kaže...

Ovako, nakon reinstalacije Windowsa i prelaska sa 7 na 8 imam problem s Origin-om. Imam već na D: HDD-u spremljen Battlefield 3 i FIFA 13 i kad sam išao instalirat fifu, bilo je gotovo za par minuta, tj. automatski se pomaknuo download na 92% i skinuo je još nekih 700MB i bilo je instalirano, no Battlefield kad ga hoću instalirat počne mi skidat ispočetka igru, a igra mi je već skinjena. Promijenio sam putanje u Originu, al ovaj put sere i neće ga instalirat. Inače ovo sam već jednom radio i bilo je gotovo odmah, jer je prepoznao skinjene igre...

Dogodilo se i meni jedamput. Obrisalo mi je vec postojeci BF3 direktorij i pocelo skidati iz pocetka.

Sva sreca, imao sam kopiju direktorija, snimio ga na isto mjesto, probao ponovo i onda je radilo. Ja ne kuzim :/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice