Project IGI?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Project IGI?
Igra je stara nekih ~6 godina... imao sam demo i u toj misiji u intru te helikopter ostavi u nekoj sumi do neke utvrde kao... imas ja mislim 5 likova i mozes mjenjat izmedu njih.. znaci kad crknes promjeni te u drugog... cilj je bio kao pobit sve te teroriste i uc u utvrdu i znam da je bilo nes sa radio signalom jer se nes kao trebalo napravit kod tornja nekog unutra nesjecam se vise... ima iko pojma o cem govorim?
EDIT: PC, sa bugovog DVD-a
Nije to ta, u ovoj te helikopter dovede na neki blatnjavi put u šumi odmah do tog dvorca, sta se tice ovih 5 likova njih imas istovremeno u igri i igraju sa tobom kao NPC, al se ti u bilokojem trenutku mozes prebacit u tijelo nekog drugog od njih, a sta se tice utvrde, to je zapravo rusevina neke srednjovjekovne utvrde... i sjecam se tocno jer sam jedno 500 puta prelazio istu misiju... lijevo bi u daljici dvojica pricala, desno bi iza grma stajao jedan lik koj bi me skoro svaki put ubio a prvi hit sniperom je bio lik na zidinama na drugoj strani te utvrde... jbt svega se sjecam osim jebenog imena xD
EDIT: PC, sa bugovog DVD-a
Nije to ta, u ovoj te helikopter dovede na neki blatnjavi put u šumi odmah do tog dvorca, sta se tice ovih 5 likova njih imas istovremeno u igri i igraju sa tobom kao NPC, al se ti u bilokojem trenutku mozes prebacit u tijelo nekog drugog od njih, a sta se tice utvrde, to je zapravo rusevina neke srednjovjekovne utvrde... i sjecam se tocno jer sam jedno 500 puta prelazio istu misiju... lijevo bi u daljici dvojica pricala, desno bi iza grma stajao jedan lik koj bi me skoro svaki put ubio a prvi hit sniperom je bio lik na zidinama na drugoj strani te utvrde... jbt svega se sjecam osim jebenog imena xD
Ja sam helikopter i moram zatvoriti loptice u najkraći prostor koji mogu.Igra počinje na slovo A.
Nije ni to, commandos nije zato sto je ta igra FPS odnosno iz prvog lica kao u ovoj drugoj, a ova druga isto nije :/ sumljam da cu nac, sjecam se detalja ali ne i konkretnih stvari -.-"
Tražim igricu koju sam imao na kompu još tamo neke 1997 godine. U fazonu skupljam nešto kako bi se vrata otvorila i kako bi prešao na sledeći nivo. Svuda okolo su kuglice i kada pokupim to što trebam i pomjerim se kuglice padaju. Ukoliko kuglice zatvore put ka predmetu koji trebam pokupiti automatski sam izgubio. Molim ako se neko sjeća da mi pomogne da je pronađem....
Zvuci kao Supaplex
Tražim igru za PS1 , uglavnom igrao sam kao mlađi tako da neman previše inf.
Ugl pratite lika iz trećeg lica , imate neke moći koje ako se dobro sjećam vrtite na select.
Možete neprijatelja nabit kolcem na zid .
Nije baš freeroam jer igra se prelazi već utvrđenom rutom
To je više manje to .
Zahvaljujem se :)
nije to ta igra , glavni lik je više kao neko čudovište (???)
Blood Omen?
Tražim igru za PS1 , uglavnom igrao sam kao mlađi tako da neman previše inf.
Ugl pratite lika iz trećeg lica , imate neke moći koje ako se dobro sjećam vrtite na select.
Možete neprijatelja nabit kolcem na zid .
Nije baš freeroam jer igra se prelazi već utvrđenom rutom
To je više manje to .
Zahvaljujem se :)
Soul Reaver
Igra za PC, isti Crisomland, samo se ovdje skupljaju neki dijelovi, potrebni za izradu letjelice za bijeg sa planeta.
Ovako
Igra je ratna i u jednoj misiji morate doci do crkve, u njoj opalit skriveni button ispod stola. Onda počinje animacija gdje vi opalite gumb i otvori se nešto skriveno.
Mislim da je MoH AA ali nisam siguran.
Plzz help.
Vjerovatno drugi svjetski rat, uništena crkva i oko nje groblje.
lijep pozdrav!
ovak, igra je na pc-u, radi se o autićima koji se voze iz ptičje perspektive..grafika je 3D ak se ne varam...počne se igrat sa autićem nalik na fiću ili bubu..zatim napreduješ i otključavaš bolje auteke...također na stazi skupljaš municiju, pare i svakaj još. zavoji su uglavnom 90, 180 stupnjeva i gdje koj lijepi zaobljeni :D igra je negdje 2000. i prije
Ignition?
lijep pozdrav!
ovak, igra je na pc-u, radi se o autićima koji se voze iz ptičje perspektive..grafika je 3D ak se ne varam...počne se igrat sa autićem nalik na fiću ili bubu..zatim napreduješ i otključavaš bolje auteke...također na stazi skupljaš municiju, pare i svakaj još. zavoji su uglavnom 90, 180 stupnjeva i gdje koj lijepi zaobljeni :D igra je negdje 2000. i prije
Death Rally
pozz..
molim vas neke naslove igrica koje su vezane uz vlakove..cini mi se da sam to jednom i u bug-u citao...mislim da se zvala trans..nesto..
ako ima transport robe jos bolje..
Da li postoji dobra igrica koja ukljucuje transport brodovima?
thx
Point & Click avantura
Mislim da je negdje tamo oko 2005/2006 izašla.
3D.
Glavni lik je neki dječak/momak (ha ne znam, ne djeluje mi kao dječak ali je dosta mlad :D).
Mislim da se osnovna radnja dešava po pustinjama i sl.
I da igra počinje kada se brod (mislim da je ipak bio čamac :D) prevrne i taj junak završi pod morem gdje mora nadmudriti krokodila/aligatora (ne znam je li ima one recke po sebi :P )
To je sve što se mogu sjetit, a može lahko bit da je neko već i igrao ovo čudo :D
Pozdrav ljudi novi sam na forumu.
Davno sam igra igru sa motorima sjecam se da se vozi po gradu i kada vam drugi vozac dođe blize mozete ga lupiti rukom,nogom lancem ili sta vec imate.Sjecam se da i kada vozite po gradu mozete pregaziti jednu babu sa stakama.Nisam dugo igro pa se ne sjecam detaljno grafike i igre.
@roda56 Road Rash
@Hambrle Zvuči mi kao Ankh ovako na prvu
U kojem PES-u/FIFA-i/patchu sa PES ima mogucnost postavljanja hotkeya za dribling? Posto igram na tipkovnici to mi je bilo Q(RT) + neki broj za odredeni dribble, kao rainbow itd, nmg se vise sjetit gdje sam naso to pa mi treba pomoc?
Nvm naso link fients
jel znate ime jedne igrice o serijskom ubojici bila je davno na entru, demo verzija, u glavnoj ulozi je bila ženska i prvo mjesto zločina je bila neka zgrada i u stanu je bila neka mrtva ženska u kadi, znam da si morao istraživati po stanu i tražiti tragove te svaki slikati i mislim da je za trailer igrice bila pjesma requiem od mozarta, to je sve čega se sjećam
@anonim Igra je Still life.
pozdrav
ovako sjetio sam se jedne igre davno sam je igro na sa nekog entera uglavnom pocinjete ne nekakvim stepenicam sa macem na stepenicam vam je jedan kostur sa stitom i nekakvim macem kada dodjete do kraja stepenica mozete krenuti pokraj njih i ubiti jos jednog kostura koj ima dobru sjekiru dalje se bas i ne sjecam,a i bila je demo.
pozdrav
ovako sjetio sam se jedne igre davno sam je igro na sa nekog entera uglavnom pocinjete ne nekakvim stepenicam sa macem na stepenicam vam je jedan kostur sa stitom i nekakvim macem kada dodjete do kraja stepenica mozete krenuti pokraj njih i ubiti jos jednog kostura koj ima dobru sjekiru dalje se bas i ne sjecam,a i bila je demo.
Hmmm... Crusaders of might and magic?
Ja mislim da je to crash bandicoot ... glavni lik lisica.. imas puno nastavaka toga pa ako je to ta igrica pronadji taj nastavak..(ps nema ih puno)