dakle igrica je slična bfbc2(dakle ono uništavanje i sl.), neznam kada je izašla samo znam da je jako slična bfbc2...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E znam, to je KMFDM3.
Je*bale vas skraćenice.
E znam, to je KMFDM3.
Je*bale vas skraćenice.
dobro, Battlefield: Bad Company 2.. Happy now?
zna li tko igru u kojoj je neki od likova podsječao na metlu, 2d je igra(ja mislin da je arkadna) može se popit nešto za brzinu, ali i za sporoču, može se igrat u dvoje podsječa na pacmana, ali su zidovi nili neke sive boje, i igra san to na prastaron kompu
Jako malo znam o jednoj igri koju sam davno igrao kod rođaka. Igra je bila avio simulacija s nekakvim cudnim avionima koji su poljetali s cepelina koji je bio u zraku. Avioni su bili kao iz II. svjetskog samo što su imali propeler nazad a ne naprid. Žao mi je što nemam puno informacija.
Našao sam zove se Crimson Skies
Zna li tko kako uzset mači boriti se u Prince of Persia, onaj najstariji dio :)
Zna li tko kako uzset mači boriti se u Prince of Persia, onaj najstariji dio :)
Onaj za DOS? Nije li tipka CTRL to radila?
sa Shiftom se mačevalo, ali mislim da je strelica dolje izvlačila, tj spremala mač
Zvuči kao serijal Twisted Metal. Provjeri, pa reci da li je to.
Može preporuka ww2 fps ili slično ali na strani osovine? Starost igre nije bitna, samo da mi dozvoljava igru na strani njemaca. Sječam se da sam igrao kod prijatelja jednom davno ww2 fps , prije misije mogao si opremit svoj tim. Također se sječam da igra nije bila rađena za xp al imena igre se nemogu sjetit nikako.
Da ne otvaram novu temu bez razloga pitati cu ovdje. Koje imaju igre slične "T34 vs Tiger"(igra sa tenkovima). Da nije RTS i da nije arkada, znači simulacija tenkova. (Ne šrot igre tipa World of tanks) .
Zahvaljivam...(možete spomenuti još neku simulaciju borbenih vozila, ali WW2 tematike. Ali tenkovi su primarni.)
Da ne otvaram novu temu bez razloga pitati cu ovdje. Koje imaju igre slične "T34 vs Tiger"(igra sa tenkovima). Da nije RTS i da nije arkada, znači simulacija tenkova. (Ne šrot igre tipa World of tanks) .
Zahvaljivam...(možete spomenuti još neku simulaciju borbenih vozila, ali WW2 tematike. Ali tenkovi su primarni.)
Zato služi tema "Preporuka igara za vaše računalo" ;)
Tražim jednu horor igru,igra je mislim na poljskom ili češkom jeziku.Igro sam je prije 4-5 god.
Radi se o jednom liku koji ubija zombije po šumi i dođe do neke kuće gdje mora naći neki ključ,tako nešto..
A tog lika snima kamerman od iza i sve ide Live u emisiji... igra će biti stara oko 4-6+5 god.možda i više... nemogu se sjetiti naziva..
Zvuci mi kao hibrid izmedju Evil Dead: Hail to the King i Manhunta :)
Mislim da to nece niko znat,naso mi frend taj cd na plazi,pa dao meni... odlična horor igra,u to vrijeme
dal nije možda koja igra iz serijala obscure
dal nije možda koja igra iz serijala obscure
Nije..
LJudi ovako,
Jednom sam igrao kod frenda GTa-Vc,ali to nije obican.
U onoj auto kuci su bile formule,oni zastitari su se tukli TAVAMA,da njima.
Ja neznam koji je to,pa ako itko zna.
Ode sam bia vidia igricu Re-Volt koju smo ja i rodijak peglali ko dica. iman cd koji ne valja isfrizan je, a sad bi je tia opet pric iz gusta, al cd je preisfrizan i ne cita ga. Nasa sam na piratebayu neku verziju i nema instalacije nego samo igras. Nemogu sejvat i kad namistim postavke i opet pokrenem igru postavke su resetirane. Pa bi molia ako neko zna di ima igra za skinit da je prava verzija da mi posalje link na pp!
Btw nije piratstvo jer san ja to prije nekih 10-ak god i kupia bia. thx!
LJudi ovako,
BUMP!
Ode sam bia vidia igricu Re-Volt koju smo ja i rodijak peglali ko dica. iman cd koji ne valja isfrizan je, a sad bi je tia opet pric iz gusta, al cd je preisfrizan i ne cita ga. Nasa sam na piratebayu neku verziju i nema instalacije nego samo igras. Nemogu sejvat i kad namistim postavke i opet pokrenem igru postavke su resetirane. Pa bi molia ako neko zna di ima igra za skinit da je prava verzija da mi posalje link na pp!
Btw nije piratstvo jer san ja to prije nekih 10-ak god i kupia bia. thx!
http://www.abandonia.com/en/games/908/Re-Volt.html
Re-Volt je abandonware, znači dostupan slobodno za skidanje.
LJudi ovako,
BUMP!
BUMP!
Tražim jednu horor igru,igra je mislim na poljskom ili češkom jeziku.Igro sam je prije 4-5 god.
Radi se o jednom liku koji ubija zombije po šumi i dođe do neke kuće gdje mora naći neki ključ,tako nešto..
A tog lika snima kamerman od iza i sve ide Live u emisiji... igra će biti stara oko 4-6+5 god.možda i više... nemogu se sjetiti naziva..
Saw?
World of Tanks? Online.
http://www.abandonia.com/en/games/908/Re-Volt.html
Re-Volt je abandonware, znači dostupan slobodno za skidanje.
Lol thx a lot. Ja sam poprilicno siguran da smo mi to kupili u jednoj kvazi igraonici u ulici. Vjerojatno tad nije bilo abandonano :P
jel zna netko mozda ime ove igrice? igraj jednog lika koji se nalazi u pustinji i naleti na neki grad napusteni i tam ga docekaju neki likovi koji ga zele ubit. izasla je 2011 i na pocetku nemas nijedno oruzje sve dok nekog ne ubijes i ne pokupis ga.
Ovako, ova je nešto teža.
Sjećam se da sam je igrao na Windows 98, dakle starija igra (PC je kupljen '99 i došla je sa PC-om)
Dakle auti su nekako futuristički, široki i ne izgledaju poput običnih auta (kažem, futuristički izgledaju).
Igra se cijelo vrijeme odvija po noći, sjećam se da je bila nekakva obala, onda srednje jaka ulična svjetla i mislim da nije bila free roam jer se sjećam da me nervirao natpis "Wrong way" (nalazio se u crvenom krugu) (tad sam imao 5 godina tako da nisam razumio engleski a kamoli mehaniku i cilj igre).