- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otkako je izašlo iz Bete zgadili su mi se, napatim se k'o konj, dođem do 27. levela i na kraju reset...
Kada već igraš, jel taj world in conflict šta valja i jel ima nuke-ova u bez tog addona?
igram originalnu kampanju, zasad. nukica je bila dio kampanje, ali se u multipleyeru može koristiti (ako sakupiš dovoljno aid points).
Sviđa mi se jer ne oduzima puno vremena. Svaka misija je tempirana na ~30min, a grafički i taktički je jako dobro napravljena.
Pozdrav svima
U zadnje vrijeme neigram bas cesto ali evo vam par SS iz Assassins Creed,BurnOut Paradise,Call of Duty 2,4,5 i mw2,Fuel,SpiderMan3 i ultimate,I-Fluid,NFS Shift,Street Fighter IV.
Pozdrav svima
U zadnje vrijeme neigram bas cesto ali evo vam par SS iz Assassins Creed,BurnOut Paradise,Call of Duty 2,4,5 i mw2,Fuel,SpiderMan3 i ultimate,I-Fluid,NFS Shift,Street Fighter IV.
nastavak
Zanimljiva kolekcija, posebno mi se sviđa iFluid, jako zanimljiva igra.
Pozdrav svima
nastavak
Meni ne radi. What's the problem?
Pozdrav svima
nastavak
Meni ne radi. What's the problem?
Probaj drugi torrent, ako moze koji nije rippovan.
Meni radi ripovan, samo ga extractam i radi.
evo malo far cry 2 opet...
znaci najveca reza, sve na very high i aa 4x
fps 20 xd
grafa u igri mi je super.. stvarno dobro napravljeno.. i dobro je optimizirana...
....F.E.A.R. 2:Project Origin ...
sick, ali moćno!
Company of Heroes
Company of Heroes
???
Valja li ta igra?
Valja li ta igra?
Ako voliš bezumne pucačine, dosta zavane i pune easter eggova navali, naravno, ako možeš prožvakati slabu grafiku za današnje standarde, zvuk i sve ostalo s tehničke strane...
No, unatoč svemu lošemu, ipak je to domaće.
rofl, tako je umro jer tebi komp ne podržava efekte raspršivanja komada tijela
EVo nekih slika:
I jedan video, nema zvuka jer nisam naštelao ni zvuk ni više fps-a.