Ma kakav halo reach???

poruka: 21
|
čitano: 3.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ma kakav halo reach???

Ovako, znam da ću zbog ovoga vjerojatno loše proć, i da će me gotovo sigurno proglasit budalom itd. al ja to moram reć!

Zašto zašto sam ja neki dan u games masteru našao recenzioju za halo??? Pa dajte imamo dosta časopisa u Rh i okolici koji recenziraju (i to većinski) konzolaške igre, a vjerojatno ima i eksluzivnih. Pa zašto bug nebi jednostavno ostao na pc-u?

Prije nego počnu pogrdne riječi letit bar pročitaje do kraja!

Nije da imam nešto protiv konzola, ali pošto nisam vlasnik jedne, dio sa igrama me najviše veselio u bugu, posebice jer sve što sam pročitao ću vjerpjatno i nabavit. Ovako će se radit više mjesta za konzole, pa će izletit one manje važne i poznate za pc, koje većinom ispadnu veoma dobre.

Nemam ništa protiv toga da se igra za konzole najavi u games masteru, ili se eventualno napravi recenzija online, ali ostavite recenzije u časopisu samo za pc kako je bilo i dosad.

Ako ima netko da se slaze neka tako i kaze, ako ne hebiga, nahebo sam.

Griješiti je ljudski. Prebaciti krivnju na drugoga je strateški.
Moj PC  
8 2 hvala 3
16 godina
odjavljen
Ma kakav halo reach???

Ima ljudi koji imaju konzole i žele vidjeti recenzije konzolaških naslova u BUG-u.

Ima ljudi koji imaju PC i žele vidjeti recenzije PC naslova u BUG-u.

Zar nije ovako kako je sada najpravednije?

Recenzije i za konzole i PC?

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ma kakav halo reach???
hogar kaže...

Ovako, znam da ću zbog ovoga vjerojatno loše proć, i da će me gotovo sigurno proglasit budalom itd. al ja to moram reć!

Zašto zašto sam ja neki dan u games masteru našao recenzioju za halo??? Pa dajte imamo dosta časopisa u Rh i okolici koji recenziraju (i to većinski) konzolaške igre, a vjerojatno ima i eksluzivnih. Pa zašto bug nebi jednostavno ostao na pc-u?

Prije nego počnu pogrdne riječi letit bar pročitaje do kraja!

Nije da imam nešto protiv konzola, ali pošto nisam vlasnik jedne, dio sa igrama me najviše veselio u bugu, posebice jer sve što sam pročitao ću vjerpjatno i nabavit. Ovako će se radit više mjesta za konzole, pa će izletit one manje važne i poznate za pc, koje većinom ispadnu veoma dobre.

Nemam ništa protiv toga da se igra za konzole najavi u games masteru, ili se eventualno napravi recenzija online, ali ostavite recenzije u časopisu samo za pc kako je bilo i dosad.

Ako ima netko da se slaze neka tako i kaze, ako ne hebiga, nahebo sam.

Tako je brate, fight the power.

16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Ima ljudi koji imaju konzole i žele vidjeti recenzije konzolaških naslova u BUG-u.

Ima puno časopisa koji imaju naglasak na igramma za konzole, a jeftini su, Bug nikad nisam kupovao samo zbog igara, ali me ipak zanimalo što mogu naći od igara za sebe, i dok ponekad kupim gamerski časopis i nevidim ništa za pc, pa mi je žao novaca, u bugu uvijek ima igara za pc.

Nekažem da sam protiv recenzija za konzole, ali bi mi se stvarno zgadilo da za par mjeseci kupim bug a u njemu ni p od pc igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:11 (hogar).
15 godina
Ma kakav halo reach???

Ja mogu samo reć da se slažen sa tebon, na prvi pogled nisan ni skužija da je to za konzolu nego san mislija "al su ga izdali i za kompjuter?"

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma kakav halo reach???

baš me zanima el će se i bugovci svratit na ovu temu il će proč ko vjetar. Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma kakav halo reach???

Imas portala koliko hoces po internetu ako te bas toliko zanimaju igre za PC, puno bolje (specijaliziranije, jel') i opsirnije od par strana u Bugu

PS3 FTW!

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:23 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Imas portala koliko hoces po internetu ako te bas toliko zanimaju igre za PC, puno bolje (specijaliziranije, jel') i opsirnije od par strana u Bugu

PS3 FTW!

Imaš i za konzole.

16 godina
odjavljen
hogar kaže...
kingmedo kaže...

Ima puno časopisa koji imaju naglasak na igramma za konzole, a jeftini su, Bug nikad nisam kupovao samo zbog igara, ali me ipak zanimalo što mogu naći od igara za sebe, i dok ponekad kupim gamerski časopis i nevidim ništa za pc, pa mi je žao novaca, u bugu uvijek ima igara za pc.

Nekažem da sam protiv recenzija za konzole, ali bi mi se stvarno zgadilo da za par mjeseci kupim bug a u njemu ni p od pc igre.

Da nema recenzija igara za konzole onda bi se konzolaši pobunili.

Nema smisla ovo. Kao što BUG pokriva i software i hardware, obicne mobitele i smartphonove,  besplatne i komercijalne programe, tako i igre za PC i konzole.

Pokušavaju obuhvatit općenito što više toga, tako da mislim da je najbolje ovako kako i je.

...
16 godina
neaktivan
Ma kakav halo reach???

Bug je ne kioscima od '93-će (mislim) I ja do sada nisam vodio baš puno tema u kojima jadikuju zašto nema recenzija za konzole, jer se znalo da bug piše za pc.

Do prije par godina (ili mjeseci čak) se nerijetko moglo nači u bugu kako se riba nos konzolašima.

Ako je ovo zbog potencijalno većeg broja kupaca, tu možda i neće tolko pomoći recenzije za konzole, jer je igrama posvećeno ionako zadnjih 15-20 (od u ovom broju nekih 160) tak da ni jedna publika neće bit baš pre zadovoljna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hogar kaže...

Bug je općenito časopis koji se ne bavi samo PC-ima nego i općenito IT-om. Ne vidim razlog ako se nešto jako očekivano ili revolucionarno objavi/izađe da se o tome ne napiše tema.

Naravno sada je pitanje da li je Halo:Reach revolucionaran i/ili veliki događaj u nekoj grani industrije koju BUG prati

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
eto sam sebi si odgovorio na pitanje, i sta ti onda uopce smeta to i obracas pozornost kad je ionako samo 10 strana. # A i citajuci ne bih rekao da je bas vezan samo za Pce
The ONE and ONLY!
17 godina
Ma kakav halo reach???

Koliko se sjećam, u najavi recenzije piše zbog kojeg razloga su je recenzirali, pa možete to pročitati i biti će vam jasnije Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igre nikad nisu bile bugov primarni dio.

Nesmeta mi ako se u games masteru spomene kakav je uspjeh igra imala ili na par strana kažu nešto o novim tehnologijama za konzole (npr. u ovom broju sonyev move), ali mi igre nedirajte. To nema veze sa nikakvim razvojem IT-a to je jednastavno jedan od bonusa.

A ovo za revolucionarno je istina, al ako bi to bila mjera za igre onda bi gotovo svaka bila revolucionarna, jer gotovo svaka ima nešto što druge nemaju. Reach je hit zbog odlicnog balansiranja, dobre atmosfere i golemog broja fanova (može se reči poput starcrafta, sve već viđeno, ali opet veoma dobro predstavljeno i ispolirano).

A Bug ako malo prolistaš vidjet ćeš puno stvari, ali ipak većina o pc-u.

Barem je moj dojam uvijek bio takav.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:59 (hogar).
16 godina
neaktivan
denix kaže...

Koliko se sjećam, u najavi recenzije piše zbog kojeg razloga su je recenzirali, pa možete to pročitati i biti će vam jasnije Smijeh

Pročitaj uvodnik u novom bugu (Miroslav Rosandić) pa budeš vidio da tako namjeravaju i nastaviti.

17 godina
Ma kakav halo reach???

Kad sam vidio recenziju u BUG GamesMasteru obradovah se novom Halou za PC.

Znao sam da je igra ok jer sam pročitao stvarno dobru recenziju u PlayZoneu

no tamo je pisalo da je XBoX 360 igra. Naravno, pročitavši u BUGu skoro me

infarkt strefio kad sam skužio da NIŠTA OD PC VERZIJE. Bugove recenzije

uzimao sam zdravo za gotovo da su uvijek za PC!!! Ovo mi se ne sviđa nimalo.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 0:05 (191x7).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
hogar kaže...
denix kaže...

Pročitaj uvodnik u novom bugu (Miroslav Rosandić) pa budeš vidio da tako namjeravaju i nastaviti.

Eh, to još nisam stigao pročitati. Hvala na informaciji. Mislio sam da je to bilo samo privremeno Izlanuo se

17 godina
Ma kakav halo reach???

Osmislio sam prigodan Stare-dad...

sir by BUG sir by BUG
Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fali ti dolje u kutu PlayZone -.-

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 10:36 (PLASMAorLCD).
17 godina
neaktivan
Ma kakav halo reach???

danas je idiotski ignorirati konzolaške naslove jer ću se rađe informirat u časopisu o novoj blockbuster igri, nego čitati o nekakvim kvaziproduktima sa istoka. Svaka platforma za igranje ima svoje čari te da bi časopis bio, ajmo reći zaokružena cjelina, treba istaknuti sve što je najbolje na tržištu. Istina je da je to PC orijentiran časopis, ali to ne mora biti u pogledu igara koje su ionako danas u globalu multiplatformske.

"People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa nisam ništa rekao za multiplatformske igre, nego da bi pc igre trebale imati prednost.

Jedini slučaj u kojem bi opravdao recenziju konzolaške igre je ako stvarno nema ništa pametno za pc. Za sve ostalo tu su 2 lista u gamesmasteru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 15:26 (hogar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice