Ja imam dva originala za PC i to su nekakve gluposti za 50 kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedna i to je SWAT 4...:D
Guild Wars
The Hobbit
Emperor: Rise of the middle kingdom
Alliance Future Combat
Seven kingdoms
Legends of might and magic
Upravo sam kupio Batman: AA, znaci sad ih imam nekih dvadesetak.
The Orange Box(5 igara dakle)+HL2:Deathmatch
Battlefield Bad Company 2
Mass Effect 2
Killing Floor
Counter Strike 1.6
Left 4 Dead 2
World of Warcraft+ekspanzije
Counter Strike Condition Zero
Uskoro i StarCraft II :D
+TESIV:Oblivion GOTY Edition Deluxe
Garry's Mod
Red Orchestra Ostfront 41-45
zasto bi to bila uvreda,covjek je pametan,ne trosi pare na igrice,bar mi moj stari tak reko.
Samo just cause
imam 0 originala za pc a za ps1 imam formulu 2000 i spyro 2 :D
sands of time trilogiju, i ovaj novi pop. legacy of kain serijal.
ja nekupujem nikake originale a ni necu jel zasto da bezveze bacim cca 100kn za neku blesavu igru koju cu jednom preci i onda mi se nece vise dati igrati? -.-
ovakve odgovore daju obično ljudi, koji troše na pametnu cigaretu,
odličnu teretanu, ili im je životni san da kupe motor i riješe sve životne probleme... a da kladionicu i ne spominjem.
P.S. al takav je svijet da svaka budala ima svoje zadovoljstvo, ja imam 10tak konzola, 4 kompa, i 500 originala i sad po tvom mišljenu sam ja idiot....
mislim tema nije bila dal bi netko kupio ili nebi, već koje igre tko posjeduje.....
Samo da se nadovežem na ovo, Robert ima pravo svaka budala ima svoje zadovoljstvo ali da citiram tebe Bl4xkD3v!L i
ja nekupujem nikake originale a ni necu jel zasto da bezveze bacim cca 100kn za neku blesavu igru
Blesavu igru? pa šta ti misliši, da nema "blesavih" ljudi koji kupuju orginale misliš li da bi postojale igre? NEBI, ZATO NE PRIČAJ GLUPOSTI.. ista stvar s cigaretama / alkoholom / autima, da nema "budala" koje kupuju OVAKVE STVARI NEBI NI POSTOJALE ONDA I TOČKA
tako je. btw da nema pay4fuck nebi bilo najstarijeg zanata.
steam su moji originali.
Postam sutra slike svojih originala, većina mi ih je u dnevnom boravku, a sada gosti tamo spavaju.
Sorry na OT.
Guild Wars:Factions
World of warcraft
CoD 1
CoD united ofensive
Ghost recon advanced warfighter 2
SC:Chaos Theory
NFS Carbon
LOTR : battle for the middle earth
i jos neke od ranije : slipstream 5000,guilty gear x2
Operation Flashpoint
Operation Flashpoint: Red Hammer
Operation Flashpoint: Resistance
Portal
Half Life 2
Half Life 2 : Deathmatch
HL2: Lost Coast (besplatno dobijo).
Rainbow Six Vegas II
HL2 sam negdje zagubio.
Po meni, imam ih malo, ali sam ponosan i na ovo originala što imam.
@Weky, ja sam HL2 našao, ali sam OFP GOTY zametnuo(ne izgubio, zametnuo :P).
Fale mi još 3-4 igre koje su u kući ili garaži negdje (Raven Shield 3, OFP Goty i još par).
Slikano mobitelom al sam bez blica jer se vidi na omotu svjetlo onda pa su slike malo lošije kvalitete (nemojte zamjerit)
Okorjeli Crysis fan sam...
I naravno, kupit ću i Crysis 2 ^^
EDIT: sad sam se sjetil da imam i getaway black monday al pojma nemam gdje :D
Prince of Persia - The Two Thrones - jedini original koji posjedujem, hehe :)
Nemam bas para na bacanje da kupujem originale, ali taj sam narucio iz njemakce i igrao ga prije nego sto se mogao naci kod nas. Fino je posjedovati originale, ipak je to nesto posebno u odnosu na pirateriju koju instaliras i ne vidis ocima vise :)
Evo bas sam danas dobio na nagradnoj igri eNabave.net igru StarCraft Anthology pa može li mi netko nešto reći o toj igri, dal li je to ekspanzija za prvi starcraft ili samostalna igra. (sorry za offtopic)
I dal ako bih je htio prodati key-a naravno koliko bi to vrijedilo....
Samo CoD4 :).
COD
COD 2
COD 4
COD MW2
SUPREME COMMANDER
C&C TIBERIUM WARS
POSLANIK
HON
DIRT 2
BATTLE FORGE
+ DANAS cu imat STARCRAFT 2
uh zaboravio sam dodat da imam 2 originala igre Battlestation Pacific
Hah, evo jucer malo cistio sve stvari za komp koje sam imo i naletio sam na izgubljeni The Black Box tak da eto nadodo bi jos igre
Half Life 2 Episode Two
Portal
Team Fortress 2
forzu 3
starcraft 2
wolfenstain
cod 6
Bad company 2
san andreas
rainbow six vegas II
impwrivm
archlord
COD
COD 2
COD 4
COD MW2
SUPREME COMMANDER
C&C TIBERIUM WARS
POSLANIK
HON
DIRT 2
BATTLE FORGE
+ DANAS cu imat STARCRAFT 2
uh zaboravio sam dodat da imam 2 originala igre Battlestation Pacific
Hah, evo jucer malo cistio sve stvari za komp koje sam imo i naletio sam na izgubljeni The Black Box tak da eto nadodo bi jos igre
Half Life 2 Episode Two
Portal
Team Fortress 2
LOL, to si namjerno napisao ili? inače je The Orange Box....
Black Box - Haha Mislim da ima Valve neakav Coollection Edition, i ima naziv Black Edition... Sadrzava sve igre od valve-a, a košta ko kilo zlata.
Al toxic je vjerovatno mislio na orange box, s obzirom da on sadrzi ove igre sto je on nabrojao.
BF 2 + (SF)
BF 2142 + (nothern strike)
BF BC 2
ET Quake wars
C & C red alert 1, 2, tiberian sun, regenerade, generals, zero hour.i tiberium wars.
SC 2
Battleforge
COD MW 2
L4D 2 ---ove 4 su sa steama.
Counter strike source
portal
prodajem sve igre osim Starcraft 2.
Black Box - Haha Mislim da ima Valve neakav Coollection Edition, i ima naziv Black Edition... Sadrzava sve igre od valve-a, a košta ko kilo zlata.
Al toxic je vjerovatno mislio na orange box, s obzirom da on sadrzi ove igre sto je on nabrojao.
Prije se The Orange Box zvao The Black Box. Moj brat je davno to dobio sa nivijinom grafickom pa sam nedavno nasao među stvarima(iskoristeni).
Stiže ovih dana i Red Faction: Guerrilla, nepunih 100kn skupa s dostavom. Btw Robert_84, moram komentirati, gledao sam tvoje fotke; konzole, igre, filmovi, moram priznat da je hebeno blizu gaming raja, da si mi susjed svaki dan bih dolazio u goste
Evo imam ispred sebe i The Black Box(crno pakovanje) je tak da..
GTA 3
GTA: SA
DIRT
Flatout 2
TM Sunrise (kupio u Gramatu i dobio joystick i slusalice s mic-om koje su otisle u vjecna lovista ko i igra (negdje sam ju zgubil))
COD4 (samo CD-KEY, dvd sam zgubil)
I naravno XP home (dobio uz PC)