kako se prilagoditi zvuku sa teamspeak-a?

poruka: 6
|
čitano: 848
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
nikako se ne mogu prilagoditi zvuku

Mozda je malo glupo ovo sto cu sada napisati ali mislim da nema teme o ovome... A vjerovatno vas je dosta imalo problema s tim... mene najvise zanimaju vasa iskustva s slicnom mojim problemom i naravno da mi predlozite kako da sredim svoj problem. Mislim da se tema nalazi na pravom mjestu ako nije molim admina da je premijesti... Naime ja igram Cs Go i dok sam na teamspeaku sa svojom ekipom meni jako smeta njihovo pricanje.... Cim izadem sa teamspeaka bolje igram, ali opet potrebna mi je sa njima komunikacija.. tako da nikako da izadem s tim na kraj :) eto ako imate kakva iskustva pisite :) molim bez vrijedanja :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: nikako se ne mogu prilagoditi zvuku

settings-options-playback?

www.mmo-balkan.com www.archeage-balkan.com
14 godina
skullcrazy kaže...

Mozda je malo glupo ovo sto cu sada napisati ali mislim da nema teme o ovome... A vjerovatno vas je dosta imalo problema s tim... mene najvise zanimaju vasa iskustva s slicnom mojim problemom i naravno da mi predlozite kako da sredim svoj problem. Mislim da se tema nalazi na pravom mjestu ako nije molim admina da je premijesti... Naime ja igram Cs Go i dok sam na teamspeaku sa svojom ekipom meni jako smeta njihovo pricanje.... Cim izadem sa teamspeaka bolje igram, ali opet potrebna mi je sa njima komunikacija.. tako da nikako da izadem s tim na kraj :) eto ako imate kakva iskustva pisite :) molim bez vrijedanja :) 

Reci im da ne pričaju o nevažnim stvarima dok igrate CS, ili

Možeš ih smanjiti klikom na njihovo ime, ili

Napravi si hotkey za mute, pa kad ti zasmetaju mjutaš ih, a kad ih poželiš opet slušati ptirisneš tu istu tipku. 

Odeš pod Options, Hotkeys, +ADD, Speaker-Toggle Speaker Mute. 

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 21:17 (Ivan_cno).
10 godina
neaktivan

sve je to ok.... To jest znao sam za to i od prije ali meni traba komunikacija sa njima...
Naprimjer ako igram neki vazan mec meni je zvuk od cs pojacan do kraja ako njih smanjim na ts3 onda ih ne cujem dobro.... Ja im govorim da mi smeta to ali oni onda sto usporeduju sa nekim lan turnirima kako ostali igraci tamo igraju.

10 godina
neaktivan

Onda njih ne cujem dobro dok igram... Naprimjer dok se pucam sa nekim onda ih ne cujem.... Mozda je jedostavno do slusalica -_- 

17 godina
kako se prilagoditi zvuku sa teamspeak-a?

Nije do slušalica. Samo ti zvuk igre ne smije biti glasniji od zvuka razgovora, u protivnom nećeš dobro čuti razgovor.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice