FPS i rezolucija

poruka: 5
|
čitano: 1.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FPS i rezolucija

Zanima me dali mogu dobit 250fps.a (radi se o call of duty 4 igri) sa rezolucijom 1920x1080 (namjeravam kupit novi monitor). Trenutna rezolucija je 1280x1024 (drzi 250 bez problema sa max detaljima). 

CPU: AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor @ 2900MHz Core count: 4

VGA: ATI Radeon HD 5770 (1gb) GDDR5

RAM: 6143MB

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FPS i rezolucija
NEoX kaže...

Zanima me dali mogu dobit 250fps.a (radi se o call of duty 4 igri) sa rezolucijom 1920x1080 (namjeravam kupit novi monitor). Trenutna rezolucija je 1280x1024 (drzi 250 bez problema sa max detaljima). 

CPU: AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor @ 2900MHz Core count: 4

VGA: ATI Radeon HD 5770 (1gb) GDDR5

RAM: 6143MB

Nisam siguran ali mislim da nece bas 250.

Don't hate me,hate people who don't like you.
13 godina
protjeran
pa probaj sam! odes u catalist control centar i tamo si forsiras/dodas fullhd rezoluciju stisnes apply, nekad je potrebno i resetirati racunalo! odes u igru i izaberes full hd rezu! naravno pisat ce ti nekaj na ekranu nesto tipa "out of range" no svejedno trebalo bi raditi bez problema, pa vidi dali ce ti trenutna konfa drzati toliki fps:) LP
||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
neaktivan

Hvala!! probao sam upravo i ne vidim nikakve promjene sta se tice fps.a (mogu li uopce vjerovat u to jer mi se ne cini realnim ? xDD)

13 godina
protjeran
NEoX kaže...

Hvala!! probao sam upravo i ne vidim nikakve promjene sta se tice fps.a (mogu li uopce vjerovat u to jer mi se ne cini realnim ? xDD)

neam ti tu sta biti nerealno:-) znaci drzi 250fps-a? super eto znaci mozes po novi monitor{#} LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice