Ovako imam problem koji vec vucem dugo, i odlucio sam ga podijeliti jer sam se naguglao i naguglao i nikako da nadjem slican primjer ovakav kao moj... imam laptop hp 6735s
AMD turion(tm) x2 dual core mobile RM-70 2.0 GHz
Ati Radeon HD 3200
RAM 3 gb
Directx 11
OS windows 7 home basic 64-bit
ako ce trebat jos nesto navest od specs samo recite... Naime problem je u tome sto moj lapotp ustvari i nije tako los za igranje igrica ali ja na svakoj igrici pa cak i na onoj najobicnijoj moram spustit detalj na low znaci sve mi je na low da bi dobio kretnju fps-a izmedju 20-50... znaci od najjednostavnijih igrica kao npr... Alexandar to je neka strategija uglavnom radi se o osvajanju svijeta sa vojskom(nije bitno) i tamo imam slab fps... pa preko Counter strike-a bio on 1.6 ili counter strike source uvijek imam isti mali fps... isto igram i pes 2011 tamo imam sve na low pa mi zna stekat preskakat kako bi se reklo... dakle ja sam vec izludjen jer mislim da bi moj laptop prema pricama koje cujem od kolega koji igraju isto Counter strike source ili neke ostale igrice sa slicnim laptopima znaci nisu neke velike razlike u specs a igraju na high detaljima i rezoluciji najjacoj pa dobivaju 50-120 fps-a... mene samo zanima dali je moguce da moj laptop ima neki limit ili tako nesto pa blokira igrice jer sam vec sve probao i iskljucio vsync i smanjio na grafi detalje svasta sam isprobavao ali nista nije pomoglo... imao sam ja OS i Xp da se razumijemo pa sam i tamo imao isti fps... Ja bi covjeku koji meni pomogne dao 100 pa cak i 200 kn mada vam to nije u interesu kao sto nebi ni meni bilo jer mi je zadovoljstvo pomoc nekom... zato vas molim i nadam se da postoji neko rjesenje.. HVALA UNAPRIJED!