Forza Horizon 6

poruka: 76
|
čitano: 18.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Forza Horizon 6

Zna li se kad će?

16 godina
zaki23 kaže...

Zna li se kad će?

?? 

15 godina

zna li se kad će doći na ps5?

15 godina
Ništa konkretno osim "do kraja godine". Pretpostavljam da će trebati oko 6 mjeseci.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Forza Horizon 6

Koliko ja vidim do kraja godine za ps5

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Forza Horizon 6

Vjv prije nego izađe GTA 6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Forza Horizon 6

Ja sam tu samo radi benchanja.

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Forza Horizon 6

Jel se sada isplati uzeti forza 5 s svim dodacima i dlc pakovima za ispod 40 ojra?

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MGloc kaže...

Ja sam tu samo radi benchanja.

Evo jedan bench, iste postavke. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:28 (Cryogenic).
14 godina
Forza Horizon 6

Forza Horizon 6 has an AMD Problem! - RX 9070XT FPS TEST

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:56 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Forza Horizon 6

FH4 mi je bila odlična i baš sam uživao igrati. Igrao sam malo u convoyu, najveći dio solo i stvarno mi je bila zabavna. Mapa je bila super.

Ali ovo je nadmašilo sva očekivanja. Igram ju otkako su ju pustili za Premium i stvarno mi je odlična.

Baš uživam, igram na Xbox kontroleru, složio sam si solidan setup i apsolutna preporuka.

Mapa je savršena, ima sve što možeš poželjeti, level dizajn, Tokyo, otvorena polja, sakura, autoputevi, stvarni landmarkovi.. 10/10

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

moze setup za controller, ja taman skidam, kad se sjetim Forze 3 na xbox 360 2009-2010 i igranja, a gdje smo sad.

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
15 godina
Forza Horizon 6

Japan mi nije fetiš lokacija/kultura kao mnogima, ali u igri kao mapa je super odrađen, grad + raznolika okolica je pun pogodak, jedina mana je vožnja lijevom stranom...

Imam već 10-ak sati, po viđenom ovo mi najbolja igra u serijalu (samo fh1 nisam igrao), ponašanje auta je super pogođeno, već sad ima 500+ dostupnih auta, a bit će ih još sigurno 200-300 dodatno u playlistama i ekspanzijama, ima more sadržaja za igranje mjesecima. Test Drive Solar Crown i Crew Motorfest jednostavno nisu u istoj ligi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Forza Horizon 6

Prva Forza koja me interesira, zbog odlične mape (Japana)...Jedino se treba strpit da dođe na PS5, a trebalo bi krajem godine. Imamo više informacija po tom pitanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Forza Horizon 6

bench I loyalty program auta,e ne znam zasto nema dvojke

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:38 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Forza Horizon 6

Gledajući vaše benchmarke i uspoređujući svoj, neovisno AMD/Intel bolesno je koliko je ForzaTech GPU bound engine.

Procesori debelo to guraju na puno više FPS-a od grafičke, što je na kraju i lijepo za vidjeti da je tako engine složen.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice