Zna li se kad će?
Zna li se kad će?
??
zna li se kad će doći na ps5?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Koliko ja vidim do kraja godine za ps5
Vjv prije nego izađe GTA 6.
Jel se sada isplati uzeti forza 5 s svim dodacima i dlc pakovima za ispod 40 ojra?
AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
FH4 mi je bila odlična i baš sam uživao igrati. Igrao sam malo u convoyu, najveći dio solo i stvarno mi je bila zabavna. Mapa je bila super.
Ali ovo je nadmašilo sva očekivanja. Igram ju otkako su ju pustili za Premium i stvarno mi je odlična.
Baš uživam, igram na Xbox kontroleru, složio sam si solidan setup i apsolutna preporuka.
Mapa je savršena, ima sve što možeš poželjeti, level dizajn, Tokyo, otvorena polja, sakura, autoputevi, stvarni landmarkovi.. 10/10
moze setup za controller, ja taman skidam, kad se sjetim Forze 3 na xbox 360 2009-2010 i igranja, a gdje smo sad.
Japan mi nije fetiš lokacija/kultura kao mnogima, ali u igri kao mapa je super odrađen, grad + raznolika okolica je pun pogodak, jedina mana je vožnja lijevom stranom...
Imam već 10-ak sati, po viđenom ovo mi najbolja igra u serijalu (samo fh1 nisam igrao), ponašanje auta je super pogođeno, već sad ima 500+ dostupnih auta, a bit će ih još sigurno 200-300 dodatno u playlistama i ekspanzijama, ima more sadržaja za igranje mjesecima. Test Drive Solar Crown i Crew Motorfest jednostavno nisu u istoj ligi.
Prva Forza koja me interesira, zbog odlične mape (Japana)...Jedino se treba strpit da dođe na PS5, a trebalo bi krajem godine. Imamo više informacija po tom pitanju?
Gledajući vaše benchmarke i uspoređujući svoj, neovisno AMD/Intel bolesno je koliko je ForzaTech GPU bound engine.
Procesori debelo to guraju na puno više FPS-a od grafičke, što je na kraju i lijepo za vidjeti da je tako engine složen.