EA Download maneger sprema igre kamo??

poruka: 9
|
čitano: 2.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
EA Download Maneger sprema igre kamo??

Evo baš sam skinuo BfBC2 i  želim formatirati disk pa pokušavam locirati kamo je spremljeno svih 8 GB igre .Po EADAM-u installer bi trebao biti u C:\ProgramData\Electronic Arts\EADM\DownloadCache\ no ne mogo pronači folder program data???Netko zna u čemu je kvaka??Pronašao sam i folder i lokaciju no tamo nema  ništa što bi bilo veliko 8 GB!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 13:51 (petric1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesi stavio da sprema fileove od igre prije skidanja? Ako nisi nije ti spremilo.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 13:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: EA Download maneger sprema igre kamo??

Misliš na ovo keep game installers after game has been installed??Da to mi je označeno!

15 godina
neaktivan

U opcijam si biraš gdje ti instalirava igre i gdje sprema installere (to si skužio :D)

A da ti nakon instalacije spremi nakon što igre instaliraš moraš označiti "Keep game installer after game have been installed"

A to da ti ih nema unatoč tome što si označio gore navedenu opciju je možda zato jer si možda jednom slučajno stisnuo opciju "Delete game installers" :D

Ili (za to nisam siguran) ako imaš neki program na kompu koji ti briše privremene fileove ti je to možda on obrisao, jer te instalacijeske datoteke su smao privremeni fileovi, ali me za ovu opciju nemoj držati za riječ.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Imam problem s EAdm,evo ovako logiram se na svoj acc i imam gore BFBC2 Deluxe Edition Digital,i downloadalo mi je igru piše ready to install ja stisnem i piše installation i nakon 30tak sekundi on se opet vrati na read to install,probao isključiti eadm i uključiti jer znam da zna zaštekat opet ista stvar.

dodajte me na skype:gmailovac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako nisi promjenio on bi ti treba pospremiti igricu u public downlod tako je bar meni

ako imaš vistu ili win 7

14 godina
protjeran
Wolf88 kaže...

ako nisi promjenio on bi ti treba pospremiti igricu u public downlod tako je bar meni

ako imaš vistu ili win 7

Win7 imam,on je meni "instalirao igricu" ja ju nađem u electronic arts folderu,piše puno ime igre i stisnem BFBC2updater.exe 2 puta me pita za jezik ja uzmem engleski i onda dođe do updatea i izbaci error.

14 godina
protjeran

Bump!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Aaaa deslo mi se to jučer ,uglavno što sam napravio .....otišao u program filse i tamo locirao BF2 exe i pokrenula se instalacija no  problem je bio što je iz nekog razloga već bio instaliran BF pa je prvo tražilo uninstall nakon toga clean install BF a i sad je sve ok!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice