Uh, mogao bi sad zaigrati Diamond and Pearl i Heart Gold jer kad sam isao igrat postojala je samo No$gba ako se nevaram pa osim glupih pokemona nisam mogao povecat ekran niti ubrzat...
Aj napišite tu kakvi su ostali pokemoni posli emeralda!
Uh, mogao bi sad zaigrati Diamond and Pearl i Heart Gold jer kad sam isao igrat postojala je samo No$gba ako se nevaram pa osim glupih pokemona nisam mogao povecat ekran niti ubrzat...
Upravo sam uhvatio celebia.Jel to legendarni pokemon?
Da.... Nešto kao Mew u prijašnjoj generaciji.
Sad sam se sjetio šta sam sve radio u tim Pokemonima. Stalno sam lovio muške pokemone :P
I još kad se sjetim kako sam tri psa u Goldu naganjao, a još više Latias u Sapphire... Cijeli dan sam potrošio ganjajući Latias
Ako još nisi igrao igre 4. generacije probaj najprije HeartGold/Soul Silver. To su remakeovi Crystala i Golda iz 2. generacije, malo da se ufuraš u neke novine. Prouči (ako već nisi) što su to abilityji, naturei, IV, EV. Onda prijeđi na Platinum. Platinum je igra koja se dešava u Sinnoh ligi, i to je poboljšana verzija Diamonda i Pearla, ono što je Crystal za Gold i Silver, ono što je Emerald za Ruby i Sapphire. Za Platinum baš pišem prohod, trebao bi biti gotov kroz tjedan, dva pa ćeš imat pomoć :D
daj je moguče rješiti se noih malih drva nekak?
HM01 Cut. Naučiš ga jednog od Pokemona (najbolje nekog slabijeg) i onda s njim porežeš drvce. Koju verziju igraš?
HM01 Cut. Naučiš ga jednog od Pokemona (najbolje nekog slabijeg) i onda s njim porežeš drvce. Koju verziju igraš?
U Mauville city sam. Šta da radim?
Ona 2 momka iz tima Magma mi ne daju na žičaru (iako sam ih pobijedio u onom muzeju ili laboratoriju, ne sjećam se baš).
E moj Mentalist, da se još nisi naučio služit Internetom. Registriro si se na site jučer, fino ga otvoriš i na lijevoj strani imaš izbornik. Odabereš "prohodi" pa Pokemon Emerald. I dobiješOVO :D
E moj Mentalist, da se još nisi naučio služit Internetom. Registriro si se na site jučer, fino ga otvoriš i na lijevoj strani imaš izbornik. Odabereš "prohodi" pa Pokemon Emerald. I dobiješOVO :D
Vidio sam da si online, pa sam pogledao na Google Search Bar, pa na tebe, pa na search, pa na tebe, pa na search.
Onda sam odlučio iskoristiti tebe.
Luuka regao sam se čekam tvoju potvrduu :)
Samo budite aktivni, pitajte tamo za savjet ili nešt :D Ne se samo registrirat :D
Da Mentalist jesi ga čuo
Vidio sam da si online, pa sam pogledao na Google Search Bar, pa na tebe, pa na search, pa na tebe, pa na search.
Onda sam odlučio iskoristiti tebe.
It's super effective....
Samo budite aktivni, pitajte tamo za savjet ili nešt :D Ne se samo registrirat :D
Kad ja nemam flat da pogledam kao čovjek anime, a ne ovako. Ne znam ni jesam pli 50-60 epizoda pogledao.
Inače mi Pokemon-i nisu previše dragi (ali ipak su mi dragi, ali ne previše, razumijete?), obratite mi se ako imate šta nejasno u svezi s Digimon-ima (prva sezona, ipak nemam flat).
Da Mentalist jesi ga čuo
Budući da sam ovdje od pradavnih dana previše sam se navikao na BUG forum. Svi ostali sad su malo lošiji (pojma nemam kako se prate forumi bez liste aktivnih tema koja se redovno osvježava).
Kad ja nemam flat da pogledam kao čovjek anime, a ne ovako. Ne znam ni jesam pli 50-60 epizoda pogledao.
Inače mi Pokemon-i nisu previše dragi (ali ipak su mi dragi, ali ne previše, razumijete?), obratite mi se ako imate šta nejasno u svezi s Digimon-ima (prva sezona, ipak nemam flat).
Pa nema veze, ima ljudi koji nisu cijeli anime pogledali. Uostalom, ima ga jako puno, moja mapa s Pokemonima ima 168 GB. Al za igre možeš slobodno pitat :D
Kako ste nesposobni da morate waltktroughe gledati, dajte malo uključite mozak i razmišljajte...a ne čim zapne odma po walktroughu gledati.
Kako ste nesposobni da morate waltktroughe gledati, dajte malo uključite mozak i razmišljajte...a ne čim zapne odma po walktroughu gledati.
Prohod sam ja pisao i pisano je tako da pišu samo smjernice. Mapa je velika i nekad treba puno vremena da se otkrije kud treba ići. Zato ovakvi sažeti prohodi dobro dođu, i to je jedan od razloga zašto sam ih uopće i pisao. Nije čovjek nesposoban ako se malo izgubio :D
Ah to je ono kad se treba vraćat po neke iteme u druge gradove itd jer se tek kasnije stvari generiraju, moj stil je da pricam sa svim i svakim!!! Uvijek uspijeva... :D
fire red
Na brodu u Vermillionu moraš naći kapetana i on će ti dai HM01 Cut.
Sad mi se kupuje DS, nego ima li jos ovih stariji pokemona za DS kupit? Ima li ko ode opce DS kakv je sad cu vidit reviewe mozda i uzmem :D (strpit cu se dok mi ne prodje hajp)
Morat ću i ja probat ovaj ds emulator kojim se može spojiti na net i dobiti gft čisto zato jer je akcija mewtwo gratis :)
ali ne znam koliko ću tu igricu igrat jer 4. i 5. generacija pokemona me baš i ne oduševljava, barem mi starteri izgledaju kao da viču: "kill me!" :P ... na mobitelu i na kompjuteru imam smaragd, tj. na eng se zove emerald ali ja igram (odnosno igrao sam) samo na njemačkom jer sam gledao pokemone na njemačkoj televiziji tako da ne znam ove engleske nazive....
ček jeli taj gift mewtwo se dobije na svim black/white verzijama/jezicima ili samo engleskoj?
Eh kad sam igrao dobri stari crystal i onda smaragd/emerald, 3. generacija mi se najviše sviđa, vodeni/zemljani starter - pokaže električnim srednji prst a za travnate upotrijebi led :)
igram pokemone odkad sam cuo za njih ko klinac jos i imam emulator na mobu trenutno igram fire red na mobitelu :D, odigro sam leaf green, silver, gold, emerald ruby saphire, yellow pearl i uhvatila me zelja ponovo igrat, najbolja igrica za utuc 50-ak sati u pokretu
Iskreno, meni je 3. generacija najlošija, 4. mi je super. Priča oko legendaraca Sinnoha je super, posebno se to kroz anime vidi.
A Mewtwo event traje do 6.3. za US i EN verzije. A trenutno se preko Pokemon Global Linka može skinuti i Arceus, no preuzet ga se može tek nakon 1. bedža u igri jer se onda dobije C-Gear.
Svašta se događa u Pokemon svijetu, baš je krenula i 15. sezona animea :D
Svakako se slažem s tobom, i nije do tvojih godina, ovi novi pokemoni su shit, prva i druga generacija pokemona su najbolje.
Gdje mogu gledati pokemone online.A da ima od početka do kraja odnosno tekuće 15. sezone.
Luuka?? Vjerojatno to znaš :D