Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 240.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Uh, mogao bi sad zaigrati Diamond and Pearl i Heart Gold jer kad sam isao igrat postojala je samo No$gba ako se nevaram pa osim glupih pokemona nisam mogao povecat ekran niti ubrzat...

Aj napišite tu kakvi su ostali pokemoni posli emeralda!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pokemon for Gameboy

Upravo sam uhvatio celebia.Jel to legendarni pokemon?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pokemon for Gameboy

Da.... Nešto kao Mew u prijašnjoj generaciji.

Sad sam se sjetio šta sam sve radio u tim Pokemonima. Stalno sam lovio muške pokemone :P
I još kad se sjetim kako sam tri psa u Goldu naganjao, a još više Latias u Sapphire... Cijeli dan sam potrošio ganjajući Latias

15 godina
Jonja kaže...

Aj napišite tu kakvi su ostali pokemoni posli emeralda!

Ako još nisi igrao igre 4. generacije probaj najprije HeartGold/Soul Silver. To su remakeovi Crystala i Golda iz 2. generacije, malo da se ufuraš u neke novine. Prouči (ako već nisi) što su to abilityji, naturei, IV, EV. Onda prijeđi na Platinum. Platinum je igra koja se dešava u Sinnoh ligi, i to je poboljšana verzija Diamonda i Pearla, ono što je Crystal za Gold i Silver, ono što je Emerald za Ruby i Sapphire. Za Platinum baš pišem prohod, trebao bi biti gotov kroz tjedan, dva pa ćeš imat pomoć :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
zelenbic kaže...

Upravo sam uhvatio celebia.Jel to legendarni pokemon?

Stvarno nije teško guglat i kliknut na prvi link

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
neaktivan
Sumnjam, samo na smartphonovima.
16 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

daj je moguče  rješiti se noih malih drva nekak?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
teo7 kaže...

HM01 Cut. Naučiš ga jednog od Pokemona (najbolje nekog slabijeg) i onda s njim porežeš drvce. Koju verziju igraš?

15 godina
protjeran
Luuka kaže...
teo7 kaže...

daj je moguče   rješiti se noih malih drva nekak?

HM01 Cut. Naučiš ga jednog od Pokemona (najbolje nekog slabijeg) i onda s njim porežeš drvce. Koju verziju igraš?

U Mauville city sam. Šta da radim?

Ona 2 momka iz tima Magma mi ne daju na žičaru (iako sam ih pobijedio u onom muzeju ili laboratoriju, ne sjećam se baš).

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina

E moj Mentalist, da se još nisi naučio služit Internetom. Registriro si se na site jučer, fino ga otvoriš i na lijevoj strani imaš izbornik. Odabereš "prohodi" pa Pokemon Emerald. I dobiješOVO :D

15 godina
protjeran
Luuka kaže...

E moj Mentalist, da se još nisi naučio služit Internetom. Registriro si se na site jučer, fino ga otvoriš i na lijevoj strani imaš izbornik. Odabereš "prohodi" pa Pokemon Emerald. I dobiješOVO :D

Vidio sam da si online, pa sam pogledao na Google Search Bar, pa na tebe, pa na search, pa na tebe, pa na search.

Onda sam odlučio iskoristiti tebe.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Luuka regao sam se čekam tvoju potvrduu :)

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo budite aktivni, pitajte tamo za savjet ili nešt :D Ne se samo registrirat :D

16 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Da Mentalist jesi ga čuo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Luuka kaže...

Vidio sam da si online, pa sam pogledao na Google Search Bar, pa na tebe, pa na search, pa na tebe, pa na search.

Onda sam odlučio iskoristiti tebe.

It's super effective....{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 19:11 (TheRunner).
15 godina
protjeran
Luuka kaže...

Samo budite aktivni, pitajte tamo za savjet ili nešt :D Ne se samo registrirat :D

Kad ja nemam flat da pogledam kao čovjek anime, a ne ovako. Ne znam ni jesam pli 50-60 epizoda pogledao.

Inače mi Pokemon-i nisu previše dragi (ali ipak su mi dragi, ali ne previše, razumijete?), obratite mi se ako imate šta nejasno u svezi s Digimon-ima (prva sezona, ipak nemam flat).

Hrvojestr kaže...

Da Mentalist jesi ga čuo  {#}

Budući da sam ovdje od pradavnih dana previše sam se navikao na BUG forum. Svi ostali sad su malo lošiji (pojma nemam kako se prate forumi bez liste aktivnih tema koja se redovno osvježava).

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 19:13 (Mentalist).
15 godina
Mentalist kaže...
Luuka kaže...

Kad ja nemam flat da pogledam kao čovjek anime, a ne ovako. Ne znam ni jesam pli 50-60 epizoda pogledao.

Inače mi Pokemon-i nisu previše dragi (ali ipak su mi dragi, ali ne previše, razumijete?), obratite mi se ako imate šta nejasno u svezi s Digimon-ima (prva sezona, ipak nemam flat).

Pa nema veze, ima ljudi koji nisu cijeli anime pogledali. Uostalom, ima ga jako puno, moja mapa s Pokemonima ima 168 GB. Al za igre možeš slobodno pitat :D

13 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Kako ste nesposobni da morate waltktroughe gledati, dajte malo uključite mozak i razmišljajte...a ne čim zapne odma po walktroughu gledati.

2 0 hvala 0
15 godina
iAvenger kaže...

Kako ste nesposobni da morate waltktroughe gledati, dajte malo uključite mozak i razmišljajte...a ne čim zapne odma po walktroughu gledati.

Prohod sam ja pisao i pisano je tako da pišu samo smjernice. Mapa je velika i nekad treba puno vremena da se otkrije kud treba ići. Zato ovakvi sažeti prohodi dobro dođu, i to je jedan od razloga zašto sam ih uopće i pisao. Nije čovjek nesposoban ako se malo izgubio :D

14 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Ah to je ono kad se treba vraćat po neke iteme u druge gradove itd jer se tek kasnije stvari generiraju, moj stil je da pricam sa svim i svakim!!! Uvijek uspijeva... :D

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luuka kaže...
teo7 kaže...

fire red

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
Pokemon for Gameboy

Na brodu u Vermillionu moraš naći kapetana i on će ti dai HM01 Cut.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Sad mi se kupuje DS, nego ima li jos ovih stariji pokemona za DS kupit? Ima li ko ode opce DS kakv je sad cu vidit reviewe mozda i uzmem :D (strpit cu se dok mi ne prodje hajp)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pokemon for Gameboy

Morat ću i ja probat ovaj ds emulator kojim se može spojiti na net i dobiti gft čisto zato jer je akcija mewtwo gratis :)

ali ne znam koliko ću tu igricu igrat jer 4. i 5. generacija pokemona me baš i ne oduševljava, barem mi starteri izgledaju kao da viču: "kill me!" :P ... na mobitelu i na kompjuteru imam smaragd, tj. na eng se zove emerald ali ja igram (odnosno igrao sam) samo na njemačkom jer sam gledao pokemone na njemačkoj televiziji tako da ne znam ove engleske nazive....

ček jeli taj gift mewtwo se dobije na svim black/white verzijama/jezicima ili samo engleskoj?

Eh kad sam igrao dobri stari crystal i onda smaragd/emerald, 3. generacija mi se najviše sviđa, vodeni/zemljani starter - pokaže električnim srednji prst a za travnate upotrijebi led :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

igram pokemone odkad sam cuo za njih ko klinac jos i imam emulator na mobu trenutno igram fire red na mobitelu :D, odigro sam leaf green, silver, gold, emerald ruby saphire, yellow pearl i uhvatila me zelja ponovo igrat, najbolja igrica za utuc 50-ak sati u pokretu

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Iskreno, meni je 3. generacija najlošija, 4. mi je super. Priča oko legendaraca Sinnoha je super, posebno se to kroz anime vidi.

A Mewtwo event traje do 6.3. za US i EN verzije. A trenutno se preko Pokemon Global Linka može skinuti i Arceus, no preuzet ga se može tek nakon 1. bedža u igri jer se onda dobije C-Gear.

Svašta se događa u Pokemon svijetu, baš je krenula i 15. sezona animea :D

14 godina
Pokemon for Gameboy
uf,kao da je jučer bilo kad sam dobio Gameboy Color i s njime Pokemon Yellow. To je bio užitak,samo to bi igrao po cijele dane i kad se potroše baterije,odmah trčeći u trgovinu po nove,a onda nakon nekog vremena kupio adapter i spasio se :D to su bila vremena,to je jednostavno nenadmašno i nemože se uspoređivati sa nekakvim emilatorima,emulatori su stvarno dobra stvar,ali nije to to. Kad ti moraš puhati u igru da bi ona proradila :D Ovi noviji Pokemoni mi se ne sviđaju,probao sam igrati,ali Pokemon Yellow,Silver i Gold su nenadmašni. Možda je razlog i to što sam stariji sad,ali ne vjerujem,nema do onih prvih Pokemona. Mislim da još negdje imam zatrpan Gameboy Color u kući pa da zaigram malo i podsjetim se na stare dane,lijepo mi je poslužila ova tema :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
uf,kao da je jučer bilo kad sam dobio Gameboy Color i s njime Pokemon Yellow. To je bio užitak,samo to bi igrao po cijele dane i kad se potroše baterije,odmah trčeći u trgovinu po nove,a onda nakon nekog vremena kupio adapter i spasio se :D to su bila vremena,to je jednostavno nenadmašno i nemože se uspoređivati sa nekakvim emilatorima,emulatori su stvarno dobra stvar,ali nije to to. Kad ti moraš puhati u igru da bi ona proradila :D Ovi noviji Pokemoni mi se ne sviđaju,probao sam igrati,ali Pokemon Yellow,Silver i Gold su nenadmašni. Možda je razlog i to što sam stariji sad,ali ne vjerujem,nema do onih prvih Pokemona. Mislim da još negdje imam zatrpan Gameboy Color u kući pa da zaigram malo i podsjetim se na stare dane,lijepo mi je poslužila ova tema :D

Svakako se slažem s tobom, i nije do tvojih godina, ovi novi pokemoni su shit, prva i druga generacija pokemona su najbolje.

16 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Gdje mogu gledati pokemone online.A da ima od početka do kraja odnosno tekuće 15. sezone.

Luuka?? Vjerojatno to znaš :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice