Machinarium nekaj slično..? :)

poruka: 8
|
čitano: 3.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

igrala sam machinarium i onak,presuper mi je bio...al sam se razočarala kaj je.....prekratak!!...tužno je kak se prilično brzo može proći..od tad sam u potrazi za nečim tak sličnim..al ne uspjeva mi...pogotovo zato kaj imam 256MB rama...znam da je jako teško nać nekaj za mene u tim uvjetima...al sigurna sam da ćete vi iskopat nekaj...? :)) može bit i za ps2 usput...sam da je doobra..ko ova..da..tnx!

...baš sam posebna... :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tales of monkey island, ima vise epizoda sve rade zasebno, a igraj ih po kojem god oces redu i raditi ce ti sigurno na tvom kompjuteru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Machinarium nekaj slično..? :)

tnx,probat ću :)

15 godina
neaktivan
sad sam vidla na wiki da za to treba 512MB...brijem da samo još ja imam 256 na svijetu... ;((
17 godina

Ma raditi ce ti 100% nije to uopce zahtjevno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čini mi se da je tema na krivom podforumu (trebalo bi biti na PC). možeš bacit oko/postat na ovu temu: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/point-n-click-avanture/764.aspx

anyways, teško da ćeš naći igru kao Machinarium, ali probaj Samorost (i 2), igra od ljudi koji su napravili machinarium.

probaj neke od starijih point and click igara, nisu zahtjevne, a po kvaliteti često nadilaze novije igre, npr.

broken sword 1 i 2, sam & max hit the road, nešto iz monkey island serijala. sve možeš igrat pomoću scummvm emulatora

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovaj..to je nekaj ko psx? taj emulator..?
17 godina

Probaj si i The Whispered World, jedna zanimljiva avanturica unikatnog dizajna.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice